Kuchynské spotřebiče concept

Budeme dělat kuchyn. Nemáme nijak velký rozpočet. Máme katalogy a spolupracujeme s truhlářem. Máte někdo akční set- trouba + varná deska např. 12 000 kč? Vydrží to něco? Digestoř např za 3000 kč a nějaká "lepsí" za např do 8 000 kč. Nebo ta značka je špatná?
Odpovědět
Z vlastni zkusenosti po 6ti letech, Vam poradim radeji vyber z osvedcenych znacek. Komplet krome mycky (Bosch) mame Concept a postupne zaciname spotrebice obmnenovat 😉
Odpovědět
@absolut myslela jsem si to,ale asi kvuli ceně a třeba i setu budeme muset něco vybrat, myčku si koupíme pozdeji,a lednici už máme jen indukční desku a troubu a mikrovlnku...
Odpovědět
Vyberte vybehove modely treba 5-6 let stare "lepsi znacky". Dostanete se na cenu, kde je nyni Concept.
Odpovědět
@absolut t je dobrý tip ,jo tak podíváme se
Odpovědět
@chaloupka25 Mám obyč indukci elektrolux https://varne-desky.heureka.cz/electr... Troubu Beko https://pecici-trouby.heureka.cz/beko... S oběma jsem moc spokojená, ani drahé, ani no name, nechtěla jsem moc investovat, ale trochu prověřenou značku. Od concept mám digestoř https://digestore.heureka.cz/concept-... taky dobrý, ale jiné spotřebiče bych od nich nebrala.
Odpovědět
Profilova fotka
Chce to hodne sledovat akce výrobce i prodejce, pak se dá hodně ušetřit. Concept mi přijde jako úplný low-end a osobně bych se také vyhnula Moře, ta odchází do 5 let také. Za nás mohu doporučit Samsung (lednice), Bosch (myčka) a Electrolux (varná deska)
Odpovědět
Mám concept vše, lednici, mikrovlnku, var.desku, troubu…vše je staré 5 let a zatím bez závady
Odpovědět
My mám tohle celkově za 34 365 Kč. Digestoř máme vybranou asi za 7500 Kč (zkosenou, 800 m3/h, máme 52 m2). Také máme velice napjatý rozpočet. Kamarád z elektra nám řekl, že v naší cenové kategorii je to asi nejlepší, co seženeme. Nevíme, jakou budou mít spotřebiče životnost, ale raději jsme zainvestovali do kuchyně, spotřebiče můžeme časem snáz vyměnit. Mám strach, že ani drahé spotřebiče mi nevydrží adekvátně jejich ceně. Na Miele teď opravdu nemáme 🙂. Odpovědí jsem moc nepomohla, ale pro mě "noname" notebook drží devátým rokem a "značkový" mi odešel po třech letech. Po více zkušenostech nevěřím rovnici drahá "značková" věc = kvalita a výdrž. U dražších spotřebičů chci výdrž alespoň 9 let, u levnějších min. 6. Čím déle vydrží tím samořejmě lépe (nerada vyhazuji věci). Jsem si vědoma toho, že Whirpool je nyní nic moc. Ale raději chci kuchyň podle svých představ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?