Kuchyňské studio/truhlář z Českých Budějovic, doporučte

Doporučíte mi někdo kvalitní kuchyňské studio nebo truhláře z ČB a okolí? Přikláněla bych se k truhláří,ale nemám na žádného dobré reference... Ještě jsem slyšela chválu na kuchyňské studio Elektro Novák, nemáte někdo zkušenosti?
Odpovědět
Kuchyn jsem delala pred 4 lety, v te dobe byla sikovna slecna v Koryna kuchyne, spolecne jsme udelali navrh kuchyne. Mela spousty dobrych rad a vychytavek. Protoze horni skrinky nedelali rozmer,co jsme potrebovali, Nakonec mi kuchyn delala firma EspritM jsou na Rudolfovske,delaji ted i bazeny. S nimi navrhy kuchyne byly hrozny. Ten navrh jsem ale uz mela a prace od nich byla vyborna.
Odpovědět
Ahoj, myslím, že dobré je i dobré studio Premio v Českých Budějovicích :)
Odpovědět
Profilova fotka
@we_y My máme kuchyň od Elektro Novák na Rudolfovský a byli a jsme s nima mooooc spokojený! Návrh, domluva, pomoc, realizace...všechno naprosto ideální. Hlavně slečna, která nám dělala návrh věděla opravdu, co dělá, je to člověk na svém místě. Strašně nám pomohla zrealizovat naši představu a měla výborné nápady a návrhy, které by nás ani ve snu nenapadli. Hlavně měla s námi svatou trpělivost, protože v celku jsme nad návrhem s ní proseděli asi 10 hodin :-DDD Cena, myslím, byla také velmi přijatelná :-) DOPORUČUJI! :-)
Odpovědět
Děkuji moc všem za reakce! @lenka.han82 a měli jste to i včetně spotřeničů? Mohu se zeptat na přibližnou cenu,abych věděla,zda je to pro nás reálné? A neměla by jste popřípadě kontakt na tu slečnu? Děkuji
Odpovědět
@manul a vy znáte někoho, kdo má vlastní zkušenost s tímto studiem?
Odpovědět
@we_y taky mi to zavání reklamou :-D ale např. my i naši známí od nich máme už pár let kuchyň a spokojenost
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít od nás z Českého Krumlova Kuchyně Jindra. Dělají na zakázku.
Odpovědět
Profilova fotka
@we_y Měli jsme to včetně dřezu, baterie, osvětlení i spotřebičů. Můžete to koupit zvlášť, ale mají právě i elektro a prodají vám to za internetové ceny, namontují a máte to bez práce, takže super :-) Jméno té paní a kontakt pošlu do soukromé zprávy :-) Cena naší kuchyně byla se vším všudy necelých 100 tis (asi 92 tis.) - cca 50 tis. za skříňky, desku, osvětlení a dřez a zbytek, těch 40tis., za spotřebiče. Záleží ale na tom, jak velkou kuchyň budete mít, kolik dvířek, jaké kování, s dojezdy nebo bez...atd. Myslím, že jsou schopni udělat kuchyň za "jakoukoli" cenu. Známý si od nich nechal dělat kuchyň za 220tis. :-)
Odpovědět
@jarkalada a od jaké firmy,prosím?
Odpovědět
@we_y ano, znám. Opravdu krásná a kvalitní kuchyň. I my si teď od nich necháváme dělat kuchyň.
Odpovědět
@we_y od Premia
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?