Nevíte kde sehnat lamino, které nabízí firma Oresi?

Nevíte kde sehnat materiál (lamino), který nabízí firma Oresi? Konkrétně dekor Epiqa? Nikde na netu ji nemohu sehnat, nemají to třeba jen jinak nazvané?
Odpovědět
tady je ukázka
Odpovědět
Lamino ze své minulé kuchyně jsem našla ve vzorníku Kronospanu, ale pod úplně jiným názvem, a dvířka foliovaná byly od Trachey. Nejlépe vidět na vlastní oči (např. velkosklad, truhlář), protože obrázky z internetu trochu barevně klamou. A výrobců je víc, truhlář by podle mě taky dokázal poradit.
Odpovědět
@patiperra Truhlář, který u nás byl právě nevěděl a říkal, že se bude muset objednat u Oresi, do čehož se mi nechce:( Podle fotek si právě vůbec nejsem jistá, myslela jsem jestli nemá Oresi nějaký materiál, kde by byli dekory více rozepsány, právě třeba od jaké firmy jsou.
Odpovědět
@puntulka_hk Oresi má svoje lamina, nemá je od žádné firmy - vyrábí se přímo pro ně.
Odpovědět
@vitezove A nevíte kdo je vyrábí? Ale je divné, že jak píše @patiperra tak ona "své" dekory našla a já jsem taky jeden našla, ale tu Epiqu těžko říct, co to je. Asi se zajdu podívat do nějakého toho skladu;)
Odpovědět
Profilova fotka
Pár let zpátky - lamino Oresi = našli jsme stejné od Kronospanu.
Odpovědět
@puntulka_hk Vyrábí jim to firma z Polska nebo Němeka (podle konkrétního typu, ty levnější v Polsku a ty střední a dražší v Německu). Nikdo známý.
Odpovědět
@puntulka_hk btw dekor Epiqa není žádný oficiální název, který byste kdekoli našla. Epiqa je název co vymyslela Oresi a nikdo jiný to ani používat nemůže. Takže pokud nechcete přímo od nich tak hledat co bude vypadat podobně. Jinak to co píší, že našli pár let zpět jinde. Tak Oresi před ... 2,3 rokama (nejsem si jistá) uplně změnili sortiment a dodavatele. Takže to nemusí platit, každopádně to nikdy nebude to samé, ale můžete určitě najít něco co bude vypadat hodně podobně.
Odpovědět
@vitezove jo takhle, no psala jsem do Oresi mail a jejich ceny jsou markantně vyšší - a to máme tu levnější polskou variantu:( Takže nejspíš zkusím najít něco podobného. Moc děkuji za vysvětlení;)
Odpovědět
Profilova fotka
@vitezove Práveže na tú strednú a vyššiu triedu vyrobenú v Nemecku dávajú Pfleiderer, takze nikto neznámy :) Mozno si len menia názvy pre svoje potreby. My sme mali na štítku Wild Oak, Pfleiderer ho má vedený ako Dub Lancelot.
Odpovědět
@slaste A kdy jste kuchyň kupovali? Teď nevím, čemu věřit:(
Odpovědět
Profilova fotka
@puntulka_hk Riešila som ju v predstihu v lete 2015. Montáž bola až v 2016. Nemáš lepšiu fotku alebo nejaký názov k tomu?
Odpovědět
Článek se načítá
@slaste My jsme ji měli montovanou květen 2016 a našla jsem název Dekor: L-38 Epiqa a zkusila jsem vyfotit lépe:)
Odpovědět
ale ta barva je strašně zkreslená, koukala jsem na dekory od Pfleiderer a možná jsem našla (DUB LINDBERG) :)
Odpovědět
@puntulka_hk ale Epiqa je Dolti, to není střední nebo vyšší třída z Německa.
Odpovědět
@vitezove Aha, takže zase nic:(
Odpovědět
@puntulka_hk nebojte, určitě nebude problém najít něco hodně podobného. Ty dekory se stejně pořád opakují, není jich nekonečno. Jen to chce spíš někam zajít a vidět to na vlasní oči.
Odpovědět
@vitezove No máte pravdu, budu muset vyrazit do víru velkoskladů lamin:) Děkuji moc za rady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?