Lednice s teleskopickými pojezdy na šuplíky

Doporučte prosím lednici, která má zásuvky na zeleninu s teleskopickým systémem výsuvu (něco jako na obrázku níže). Nechci klasický systém, kdy zásuvky buď leží plnou vahou na dně lednice nebo kdy jsou v bocích lednice jen prolisy, do kterých je zásuvka usazena - v obou případech se s plně naloženými zásuvkami špatně manipuluje. Teleskopické výsuvy nejsou příliš časté a výrobci ve specifikacích jejich (ne)přítomnost neuvádějí, takže se tyto typy lednic těžko hledají. Budu proto ráda za odkaz na konkrétní modely. Děkuji.
Odpovědět
@renatka_k mam siemens a ta to ma, ale asi ti to moc nepomuze, ptz mam monoklimatickou vestavnou-chtelo by to napsat jakou lednicku hledas. Jestli klasickou, vestavnou,americkou, monoklimatickou.... Jinak tchyne ma nejaky electrolux klasiku a ta to ma taky-dneska bych rekla, ze to ma skoro kazda.
Odpovědět
@kekita Preferuji french door lednici (dělení dvířek 2x2), tj. široká lednice (bez středové přepážky) v horní části, otevíraná na 2 dveře do stran, a dole mrazák, rozdělený přepážkou na dvě části, z nichž jedna / obě jsou změnitelné na mrazák. Hloubka včetně dvířek max. 73 cm, ale to už jsem moc náročná 😄 Jinak bohužel ty výsuvy nejsou standardem, právě u těch french door / amerických lednic větší půlka lednic ty pojezdy vůbec nemá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?