Myčka - plně vestavná nebo "jen" vestavná?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu. Do nové kuchyni vybírám myčku a přemýšlím, jestli vestavnou nebo plně vestavnou? Plně vestavná je určitě hezčí, ale myslím, že praktičtější je vestavná, kdy hned na první pohled uvidím, v jakém stádiu programu myčka je... Prosím o vaše komentáře a doporučení :-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
I plně vestavná myčka ti může ukazovat, kolik zbývá do konce programu, promítá většinou čas světlem na zem. My budeme mít plně vestavnou Bosch, je to na pohled hezčí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr Fakt? To jsem vůbec netušila... A jakou boschku konkrétně? Já tu akorát koukám na siemens a bosch, asi jsou to favoriti...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít konkrétně Bosch SMV 69M40EU má nízkou spotřebu vody a je docela i tichá a má příborovou zásuvku, ne košík.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr jj, tu příbororou zásuvku chci taky. tak to se jdu na tu vybranou podívat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr Ještě jeden dotázek - ta vaše vybraná ukazuje ten čas?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se také jednoznačně více líbí plněvestavná...ten ovladací panel by mě tam pohledově rušil (jiný styl úchytky atd.). Máme plněvestavnou ... činnost se ukazuje světélkem na zemi. Kdybych moc chtěla vidět přesný zbývající čas, tak pootevřu dvířka, i když program běží, a na hraně dvířek je display.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik A můžu se zeptat, jakou myčku máte vy? Jinak jednoznačný souhlas s tím, že na pohled jsou plně vestavěné hezčí, a pokud se ukazuje ten čas na zemi, asi mam rozhodnuto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 Naše to ukazuje jen vevnitř, jak píše @kirik, ale pro mě to nebylo tak důležité, tak jsem to neměla jako podmínku pro výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 My máme taky tu plně integrovanou, na zem nám to světýlko neukazuje, ale je mi to jedno, zapnu to a když to otevřu o hodinu pozdějš, tak se nic neděje :))) Navíc když jede, tak je vždycky trochu slyšet, i při tom sušení, a když se otevře během programu, tak se zase zavře a jede dál. Plus my ji teda v 90 % pouštíme na odložený start na noc, tak pak je mi to jedno úplně...
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr a @lenka3p holky,a nevite,jak se jmenuje ta funkce sviceni na zem? Abych se na to kdyz tak zamerila, kdyz si budu cist parametry.... Diky.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 Jak píšou holky nahoře, také využívám na 90% odložený start s mytím v noci, časuji tak, abych ráno hned myčku otevřela, takže jsem ještě nikdy nepotřebovala mrknout, kolik času zbývá. Kdykoliv při mytí je možné do myčky na lištu nakouknout, kdybych to jooo nutně potřebovala. Máme Whirlpool.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 Nevím, jestli to nemají AEG, ale nějaká myčka, na jakou jsem ještě koukala, to určitě měla, ale taky mi to nepřišlo tak důležité. Myčka stejně pípne, když je program hotový a @kirik, i při mytí je možný do myčky nakouknout.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mne je to teda uplne jedno, kdy myje atd. Mam plnevestavnou a tohle jsem pri vyberu neresila. Zapinam ji proste kdyz je potreba a dodneska po 3 letech ani netusim, jak dlouho myje, je mi to opravdu uplne jedno. Obcas nakukuju taky, mame Whirpool za 10tis., uplne obyc
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 Ahoj, jmenuje se to podlahová světelná indikace průběhu programu, má to Whirlpool ADG6240FD a taky jsem to viděla u nějaké Electrolux, ale zase nemají tu příborovou zásuvku:-(. Příborovou zásuvku i podlahovou indikaci mají myčky Siemens, ale tam už je cena někde jinde! Pokud najdeš nějakou levnější, která má oboje, budu ráda za typ, taky to teď řeším...Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr Ano.
Odpovědět
Profilova fotka
@macicek29 Aha, díky moc :-) juknu na to, zkusim vyhledat u toho Siemense, příp. juknu na ty další značky, ale tu příborovou zásuvku bych fakt chtěla... když objevím, určitě to sem písnu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 Myslím, že jsem koukala na ten Siemens a ten měl, že ti to na zem promítalo světýlko, když byla myčka v chodu - mohla sis vybrat i barvu, jestli červený nebo modrý :-D Ale na tu, co jsem koukala já, stála snad skoro 30 tisíc a to ta Boschka stojí skoro půlku, takže kvůli světýlku fakt nebylo co řešit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr no když uvážím, že Siemens a Bosch je téměř to samé, tak si člověk může říct, že je to 15 tis. za světýlko? no tak to je od nich pak milý, že ti za tu cenu můžeš vybrat barvičku :-D né, ale teda souhlas, s Boschkou za půlku je to jasná volba. já mam takový limit max. 18, ale spíš kolem těch 15 nebo 16 tis., takže asi budu bez světýlka. A vzhledem k tomu, že zatím se tu nenašel nikdo, kdo by měl zásadní argument proti plně vestavný, tak je to světýlko asi příjemný bonus, ale ne nezbytnost ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikov82 Určitě souhlas! Světýlko za 15 tisíc si taky odpustím. Myslím, že i kolem těch 15-16 tisíc se dá sehnat dobrá kvalita, holky docela chválí Whirpool, někdo Electrolux, AEG, já jsem pročítala všechny možný diskuse a tchýně i mamka mají Bosch, sice starší typy, ale jsou spokojený, tak u nás taky vyhrál Bosch.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr Já slyšela na Bosch taky samou chválu, tak sice koukám i na ostatní značky, ale hlavně u mě vede Bosch a Siemens, který mam i v albu, vítězky dTestu :-) takže asi to budou ty, ale ještě juknu na Electrolux, tu má kámoška a je s ní spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Procházela jsem Electroluxy, a našla jsem u nich dva typy košů na příbory, jedny mají "přesunutelný koš na příbory" a druhý "běžný typ". Netušíte někdo, jaký je v tom rozdíl?
Odpovědět
Profilova fotka
mám plně vestavnou fagorku skoro 10let a taky je mi fuk, jak dlouho ještě bude umývat, určitě bych se zaměřila na jiné parametry :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám plně vestavnou AEG a naprostá spokojenost. Na zem svítí červený světýlko, že jede, ale je to jen kolečko, čas to neukazuje. Zapnu jí, ukáže mi čas, jak dlouho pojede a pak už mi vůbec nezajímá, dokud nezapípá, že je umyto. Kdybych však chtěla nějak moc vědět, kolik zbývá času, dá se otevřít za chodu, juknu a zavřu a ona pokračuje tam, kde skončila. Ale udělala jsem to za 3 roky, co jí mám asi jen 2x.
Odpovědět
@mikov82 Zdravím. Máme Whirlpool ADG9041FD a vellká spokojenost. Je plně integrovaná. Když myje, tak na podlahu svítí světýlko. Nikdy jsem nepotřebovala vědět kdy skončí, většinou jí zapínáme v podvečer, takže nádobí uklízíme až ráno. Jinak se dá za provozu otevřít, pak pokračuje kde skončila, ale nikdy jsem to nepotřebovala. Má samostatný příborník, což je fakt dobrá záležitost. Další výhoda je power clean, aqua steam, 6. smysl.
Odpovědět
@mikov82 @petrasafr holky také máme plně vestavnou myčku, která na podlahu promítá paprskem průběh mytí :-)Je to AEG 99000VIP a mám ji v albu, můžu i nafotit ten paprsek. Můžeme si u něj vybral z 9 barev, takže vám to pak ladí s podsvícením na ostatních spotřebičích :-N Nejdřív jsem chtěla plně vestavnou, ale nesehnali jsme náš konkrétní typ, měli tu samou bez panelu, tak jsme ji nakonec vzali a jsem za to čím dál radši, když vidím krásnou kuchyň, ze které na mě kouká panel, tak jsem prostě ráda, že ho mít nebudeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr Luci, mě se vůbec nedaří jí najít pod zbozi... odkud jí máš?
Odpovědět
@mikov82 Brali jsme ji na levném elektru, ale když jsem volala na operátora AEG kvůli té s panelem, sdělil mi, že by měli s výrobou skončit, protože přicházela nová série, tak asi proto už je problém je najít. Ale jukni do nové série, určo tram bude, jen pod jiným označením, nebo já se ti juknu podle parametrů
Odpovědět
@mikov82 tahle má promítání času na podlahu http://www.aeg-electrolux.cz/Products...
Odpovědět
@mikov82 to samé AEG F88400VI0P, F88060VI0P a pak třeba F78400VI0P má už jen indikaci světelného bodu na podlaze
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?