Nádobí WMF nebo Silit, máte zkušenost?

Jaké máte prosím zkušenosti s těmito značkami kuchyňského nádobí? Uvažuji o pořízení sady hrnců, tak bych se rád něco dozvěděl od uživatelů....
Odpovědět
@enderjr Máme asi rok sadu hrnců WMF Quality One dovezenou z Německa a zatím maximální spokojenost. Ucha hrnců jsou plná, tak z nich nevytéká voda. Taky ta úprava proti pálení uch hrnce celkem funguje. A jsou to bytelné hrnce i žena si je chválí ;)
Odpovědět
Ta řada Quality One se mi z WMF líbí asi nejvíc a je i za pěknou cenu. To s těma ušima mě docela těší, dneska jsem se na ně koukal a přišlo mi, že jsou duté. Bál jsem se přesně toho, že z toho poteče voda po umytí.
Odpovědět
Jestli můžu odbočit - tak máme dobrou zkušenost s nerezovým nádobím zn. Silampos... hrnce-panve.cz
Odpovědět
Já mám Silit na hrncích je Silargan. Mám wok pánev a "husák" nedám na ně dopustit, do nového si budu ještě přikupovat menší nádobí. Wok používám téměř na všechno od smažených nudlí a ostatního "čínského" až po zapékání řízků, šunkofleky, buřty na pivu, guláš, špagety, rizoto....V husáku peču hovězí na omáčky, španělské ptáčky, buřty na pivu pro víc lidí, vaření houskových knedlíků.... velké plus - pokličky z obojího dávám i do trouby. Když narychlo restuji zeleninu, maso - nic se nepřichití, když maso dám restovat, "přilepí se" když je hotové, jde "odlepit" úplně samo, nic se nepotrhá. A když restuje manžel :-) ten chce mít všechno víc orestované, takže když něco náhodou připeče víc než by měl, tak do hrnku naliju trochu vody, setřu houbičkou, a je hotovo. Na restování se wok nechá ohřát, pak se přidá olej, stačí mašlovačkou vymazat, bohatě to stačí, žádné dcl oleje :-) Za mě spokojenost, mám ještě ingenio od tefalu, to je taky super, ale víc se ničí, nejen, že na jeho povrch musí být člověk víc opatrný, ale třeba pánev s termospotem se opakovaným ohřevem na vyšší teplotu ničí nejvíc. Ale jinak super vlastnosti na vaření, třeba na pudink, krupičná kaše, Taky spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?