Návrh kuchyně, co vy na to?

Prosim o napady, doporucen a kritiku....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj co se tyce rozmisteni spotrebicu (mycka drez varna deska) tak je to naprosto v poradku... Osobne bych udelala ostruvek s varnou deskou sirsi (alespon o tu jednu užší skrinku - z vnejsku by byli ctyri,misto tri), misto rohone skrinky pod oknem bych udelala vysuvy - roh by byl pristuvny z vnejsi strany ostruvku :-)
Odpovědět
@alenkova Dobrý den, k úplnosti mi chybí poloha lednice. Myčku a dřez bych se snažil posunout trochu doleva, aby vzniklo více místa na odkládání u té vysoké skříně s troubou. Nešly by tam prohodit skříňky? Alespoň tu úzkou dát hned vedle té vysoké. A nad tím sporákem předpokládám plánujete digestoř, jen ji nemáte namalovanou - OK. Co se týká nápadu Verunky s dalšími výsuvy v rohové skříňce - POZOR, jedny výsuvy už v tomto rohu jsou. Ale ten nápad s přístupem do rohu z druhé strany je super! S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
Profilova fotka
mne vylozene vadi to nevycentrovany okno v lince, ja jsem na tohle magor,neprezila bych to asi.....
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se zdá varná zóna docela daleko od mycího centra. Sama mám varnou desku skoro dva metry od dřezu i když v jedné linii a když vařím a třeba umyju rajče, nakrájím a pak ho mám přenést na pánev tak mi to kape po celý lince i když mám prkýnko a jsem z toho nervní. A ty by sis s tím rajčetem kapala po zemi.... :-) Já jsem si dala do rohu výsuv Le mans a fakt doporučuju, je to bomba.
Odpovědět
Profilova fotka
@panelreko proc POZOR?? vysuvu neni nikdy dost, pokud chce vyuzivat rohy ok nejsem proti, ale jeden roh je pristupny od steny s drezem a druhy by byl z druhe strany? :-) Samozřejně neznam rozmery a ceklovy prostor mistnosti, abych mohla rict jednoznacne jde to tak, nebo tak :-) Pokud bych hybala se stestavou jako takovou, udelala bych to asi malinko jinak, treba jek pisete vic mista u trouby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky Jediné co mě napadá jsou úchytky, které by si mohly zavazet. Bezúchytková kuchyň je řešení (i když dražší). Je to tak?
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda Myslis to "pozor" pokud se dodrzi vyplne (ja delam roh 650x650mm) je to ok
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko no presne,prvni,co me prastilo do oci je to okno,na to jsem taky vysazena... A pak 1-2svisle uchytky jinak v cele kuchyni vodorovnych,to me vstavaj vlasy na hlave,kdyz to nekde vidim.. Jinak to rozlozeni,to je na kazdem,co komu vyhovuje,ja bych nesnesla ani ten uzkej vysuv dole uprostred..a dala bych si co nejvice vysuvu misto skrinek
Odpovědět
@verunky Ano, "POZOR" neznamená, že to nejde, ale že je třeba dát pozor na úchytky.
Odpovědět
Profilova fotka
@panelreko jasny, pokud to ale bude delat ten kdo tomu rozumi a bude dodrzovat dostatecne velke vyplne je to OK :-)
Odpovědět
podle mě to vypadá super
Odpovědět
No myslím že jste si tím pohrála moc dobře, mě by se taková kuchyň asi líbila :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Myslím, že je varná deska dost daleko od dřezu, budete asi hodně přenášet nádobí nad podlahou. V případě, že máte vaření v prostoru je třeba počítat s tím, že ostrůvkové digestoře stojí ty nejlevnější 16.000 Kč )mě se podařilo sehnat Franke za 15.000 Kč). Já bych dala dřez pod to velké okno, to malé zrušila (myslím, že světla budete mít habaděj) a tam dala varnou desku. Záleží, jak máte odpady a vodu. Lepší je rozdělit rohovou skříňu která je pravděpodovně 60 cm a dát 30+30 a jen na jedny dvířka madlo, přístup je pohodlný, mám s tím dobré zkušenosti.
Odpovědět
Kuchyň vypadá hezky, líbí se mi to :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?