Návrh kuchyně - poraďte prosím

Profilova fotka
Help me :) čas běží, už se potřebuji rozhodnou a nějak se mi to pořád nezdá (bohužel manžel je od začátku pro tuhle vyriantu). Já bych radši prodloužila kuchyn do L, ale asi by byla zbytečně velká. Navíc mi vadí umístění trouby, kterou bych raději po pravé ruce. Bohužel potřebujeme dlouhy stůl minimalně pro 6 lidí. Podlaha bude do šeda, deska beton a dvířka bílý lesk. Pak se mi trochu nelibi vestavěná chladnička nalevo (chtela jsem americkou lednici ale prý by nešla dát ke zdi bez mezer). Ty dveře vedou do špajzu (budou hodně prosklené) a tam by mel byt i mrazak a dost místa. Spotřebiče budou jiné (digestoř, dřez, trouba, atd. jsou pouze pro zatím). Je to spojené s obývákem naproti dveřím pak pokračuje francouzské okno. Kdyby byl zájem dám i půdorys celé místnosti.Na ostrůvek bych pak chtěla dát směrem k obýváku nějakou silnou desku světle hnědou. Nahoře bude podhled s bodovkama. Nad stolem světlo 1x, nad barem 2x menší světlo visací.
Odpovědět
Profilova fotka
další fotky
Odpovědět
čistě z estetického hlediska bych asi udělala horní skříňky dvě, protáhla je, aby byly těsně u okna, a digestoř bych nechala zabudovanou vespodu jedné ze skříněk nechceš dřez se sporákem vyměnit|? a dát tu lednici napravo? tak bys měla blízko lednice vodu, a zase vblízko trouby sporák...případně dát vodu do ostrůvku, ale to by vás asi vyšlo dráž
Odpovědět
horní skříňku bych nechala jednu větší ale protáhla bych ji až k oknu, digestoř bych také zabudovala nebo dala výsuvnou do horní skříňky. případně bych zvážila, jestli všechny vysoké skříně nedat na levou stranu a mít to jako celistvý panel a napravo by pak byla dlouhá horní skříňka se zabudovanou digestoří a vrchními policemi. Uvidíte, záleží na tom, na co jste zvyklí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky dávám pocitově troubu po pravé ruce, takže bych ty vysoké skříně prohodila. Kde bude mikrovlnka?
Odpovědět
Profilova fotka
Mikrovlnku máme zvlášť, tak prozatím nebudeme kupovat vestavěnou a chtela jsem ji zatím dát vedle trouby na desku. Později by byla nad troubou. Taky to mám pocitově po pravé ruce, podobně to mám teď ve staré kuchyni. Vemu, umyju, nakrájím, dám do hrnce, popřípadě do trouby. Vše tedy po pravé ruce a tak mi to vyhovuje. Ale právě se bojím té trouby u zdi, občas něco může vycáknout a manžel tam už žádné dlaždice na zeď nechce. To už ji snad dám raději pod vařič. Lednici bych nechala kde je. Digestoř moc vestavěnou nechci, už ji mám teď a nejak zvlášť mi nevyhovuje. Raději bych nějakou tu šikmou na zeď a za ní panel.
Odpovědět
Profilova fotka
No mně se to tedy moc nelíbí a taky mi to přijde nepraktické. Osobně bych se přikláněla k variantě kuchyně do L.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@chima ahoj, posilam SZ
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dala by jsem z leva tři vysoké pak linku a nad to skřínky, ostrůvek by jsem udělala širší, delší a vaříci, koukni ke mě do alba, ostrůvek mám vaříci 140x120, je to bomba děti u mě sedí, malujou, pomáhají krájet, neměnila by jsem, teď mi přijde tento návrh rozfrcanej, mam rada symetrii :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?