Nejlevnější kuchyně, kde ji seženeme?

Ahoj. Budeme si zařizovat provizorní bydlení - cca max na 5 let. Potřebujeme si koupit nějakou co možná nejlevnější kuchyň. Kuchyňka je malinká. Potřebujeme 2x skříňku spodní 80 cm s poličkami (na jedné bude dřez a na druhé z části el. dvouplotýnka), jednu skříňku spodní 40 cm šuplíky, jednu nástěnnou 40cm a jednu nástěnnou80cm (celkem 3 spodní a dvě horní skříňky) K tomu ještě cca 380cm pracovní desky. Kde sehnat tuto kuchyň nejlevněji? V nějakém obchodě (sconto, kika atp) Kolik taková kuchyň může stát? Na vzoru mi ani moc nezáleží - hlavně aby nebyla moc tmavá.. Děkuji
Odpovědět
@belinka253 kuchyň by vypadala cca takto. Jedná se o podkroví - jedna stěna je jen do výšky 140cm a pak je sešikmená
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme kupovaly tak kuchyň do pronájmu(protože v té původní jsem odmítala vůbec něco dělat v jakém byla stavu) :-( kupovaly jsme ji ve Zlíně fi. Rembrant daly jsme za ni cca :8 tis.´Bydlely jsme tam nakonec cca 4 roky a furt byla pěkná. Mrkni se jedině tam (jestli vůbec firma ještě existuje)třeba mají pobočky i někdeb kolem vás. Mohla jsem si vybrat z různých dekoru a skříňky poskládaly dle rozměrů a představ. Tenkrát jsme k tomu dostaly i zdarma dřez sice obyč, ale stačil :-D
Odpovědět
Ahojky, taky jsme schaneli kuchyn. Nemela jsem predstavu o cene, tak jsem si stahla ikea planner a nakreslila si tam nasi budouci kuchyni. Mela jsem aspon jakousi cenovou predstavu. Pak jsem se ptala u truhlare, v kuch. studiu atd.. a nakonec jsme kuchyni v te ikei dokonce koupili. Ale teda ne celou. Jsme docela manualne zrucni, tak jen korpusy, pojezdy a dvirka. Ostatni si udelame. Mozna, jestli by pro vas tento zpusob taky nebyl reseni. .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si do podnájmu (původně jsme tam plánovali být tak 4-5 let, nakonec jsme tam byli jen 14 měsíců) koupili kuchyňskou linku z Globusu a vyšlo to asi na 8 tisíc :-) Bylo to 1,8m a k tomu jsme přikoupili ještě 2x 0,6m (spodní i hodní skříňky). Nebyla nic extra, ale oproti původní - jestli se to vůbec dalo nazvat kuchyní to bylo o 100% lepší. Možná bych se zašla podívat třeba i do Obi nebo jiného hobby marketu, tam jsem nějaké levné kuchyňské linky také viděla. A v Ikee také mají, myslím, nějakou levnější variantu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dívám se že jsi z ostravy. Takže ti poradím zajeď si do Polského Těšína do Castoramy, je to hned kousíček za hranicema. My tam linku koupili snad za 4 000,- + 600,- za pracovní desku... Je jich na výběr víc... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenia87 také tam jezdíme,je linka kvalitní?vydrží nějaký pátek?nebo spíš jen jako provizorka?děkuji:-)
Odpovědět
za mne urcite ikea, je to fakt levny a kdyz si vezmes starsi kolecki tak za super cenu
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mně je dobrá, přítel ji skládal a lepil lepidlem tak to drží. Máme ji rok a zatím žádný problém není.. :-)
Odpovědět
My kupovali v Polsku. Vybrala jsem si skřínky jaké se mi líbily a není to drahé:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý večer, nemáte prosím tip, kde v Polsku, či u nás se dá koupit levná, typová kuchyň? Mi ji musíme zapasovat do kuchyně, kde byla dřív kuchyň na míru. Což je celkem složité, tak nás asi nemine koupit 2 typové a udělat z ní jednu:(. Potřebujeme, aby byla rohová. Děkuji!:)
Odpovědět
Profilova fotka
sestra řešila ten samý problém a vybírala bud z nejlevnejsinabytekteckacz a z nabytek-profis vysla ji asi na 12 tis
Odpovědět
Děkuji za odkazy, určitě mrknu:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
dostala jsem tip na http://kuchyn.webnode.cz/ jestli jsem to dobře pochopila, tak jsou to vystavené kuchyně z německa .. známá povídala, že si její dvě známé v nabídce vybraly ... no, my ne ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?