Obestavba americké lednice

Chceme do kuchyně zakomponovat americkou lednici. Je tu prosím někdo, kdo má v kuchyni udělané tak, aby nevyčnívala? To mi totiž přijde hrozné a vypadá to, jako by ji někdo dal tam, kam mu zrovna vypadla z ruky. Mám představu, že by se buď udělala hlubší celá linka nebo hlubší jen skříňka/obestavba, kde by lednice byla. Máte někdo takto? Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízím alternavivu - dva spotřebiče vedle sebe, ale já jsem to vyřešil umístěním volně stojících spotřebičů v černé kuchyni, oddělené dveřma od normální.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od radim2015:

Nabízím alternavivu - dva spotřebiče vedle sebe, …
@radim2015 to uplně nerozumím, jak myslíte, oddělené dveřma...každopádně chci ameriku, kde je mrazák dole a ne vedle sebe, aby byl co nejširší prostor v lednici
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od delariva:

@radim2015 to uplně nerozumím, jak myslíte, odděl…
@delariva Za dveřma ve vedlejší místnosti už může být volně stojící spotřebič. Mám tam ledničku, mražák, kulatý horkovzdušný tefal, automatický gril, mikrovlnku, robot, velkoobjemnové koše a ještě zbylo místo na pracovní plochu. Navrhoval jsem podle vzoru středověk - černá (lepší vzduchotechnika) + normální/pohledová kuchyň oddělené dveřma. Navíc jsem nepoužil digestoř a až na výjimky nelituji (stejně by musela být cirkulační, kterou jsem v minulém bytě nesnášel).
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od delariva:

Chceme do kuchyně zakomponovat americkou lednici.…
@delariva neni to prakticke,i kdyz vim jak to myslis. Az jednou budes chtit kupovat novou lednici,nemusi tam misto te soucasne vubec pasovat a co pak - budes kvuli tomu zase nechat delat dalsi novou vestavnou skrin ci dokonce novou linku? Nekdy je holt praktictejsi uprednostnit prakticnost pred estetikou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?