Od koho doporučíte kuchyň z Brna

Prosím o radu,už mi jde hlava kolem, staví se nám domeček a je na čase začít řešit kuchyni, jenže ať koukám jak koukám, ať čtu jak čtu,jsme z toho všeho šedivá :-| prosím brňáky...poraďte, kde jste si nechali dělat vy kuchyň, jaké máte zkušenosti a jak vás to finančně cca vyšlo? Moc děkuji za jakékoliv postřehy, nebo rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Já mám hotový návrh kuchyně u mého kamaráda. Je vážně moc šikovný, má na výběr plno dekorů a používá kování a pojezdy Blum. Budeme mít docela velkou kuchyň (4m pracovní desky), v lesku a vyjde nás na cca 80tisíc bez spotřebičů. Tady jsou webky: http://www.nabytek-stanek.cz
Odpovědět
Profilova fotka
my v Gabonu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mna by tiez zaujimali vase skusenosti ohladom kuchyn, kedze riesim podobny problem ako luciepe.
Odpovědět
Profilova fotka
@abecedka Prosim ta, kolko ta vysla u nich kuchyna (so spotrebicmi alebo bez)?
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... já našla našeho truhláře na tomto fóru, chce to jen hledat, hledat a hledat ;-) , chápu, že tě to už nebaví, ale každý si tím musel profít, bez toho to nepujde 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dianka48 to se tak přece nedá vůbec posuzovat, každý má jinak velkou kuchyni, jiné nároky. je spoustu druhů materiálů, výsuvů a já nevím čeho. Dělá se to na zakázku, nemůžeš posuzovat cenu kuchyně někoho jiného.
Odpovědět
Truhlářství Nečas - Brněnec - od dveří přes linku a schody po nábytek (vše nebylo pro nás, v rámci několika let :) - jak masiv tak dýha - dobrá práce, dobrá cena, dokáže poradit (práci neodbude, dořeší i detaily)
Odpovědět
@luciepe Kuchyně tě může vyjít na 20 tis., ale i 2 mil, takže to je opravdu hloupá otázka. Záleží na velikosti, uspořádání, materiálech, výrobci a typech kování, výběru spotřebičů a dalšího vybavení (např. dřez a baterie),... Pokud nemáte úplně pravidelný prostor s rozměry v celých číslech a nedá se tedy použít nějaký typová kuchyně ze studia, obrátila bych se na truhláře. Nám dělal kuchyni pán z Popůvek, vycházeli jsme z naší představy a on nám poradil nějaký praktický "vychytávky", který se mu v praxi osvědčily. U některých věcí jsme si stáli za svým (např. jsme odmítli karusely Blum za čtyřnásobek ceny těch, co máme). Taky doporučil a naopak pohaněl různý značky spotřebičů. Nakreslil návrh, donesl vzorník, udělal cenovou kalkulaci. Takže si zjisti kontakty na pár doporučených truhlářů, nech si od nich udělat nabídky a ty pak porovnej.
Odpovědět
@soleilll Souhlasím, je potřeba specifikovat materiály, výsuvy atd. a oslovit více firem nebo dát poptávku. Ceny se velice liší - stejnou věc nám nacenily 4 firmy tak, že ta nejlevnější se dostala na poloviční cenu....
Odpovědět
Děkuji všem za rady 😊 jako neznalec, už začínám poznávat jak to chodí při výběru.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@soleilll můžu poprosit kontakt na pána z popůvek? máme to za rohem :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Dobry den, my mame kuchynky navrhnutu v Nadopu.
Odpovědět
@blahova_andrea Info v IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já budu mít kuchyn od fy Lamplota, ještě není realizovaná, tak nemohu říct jak kvalitní je. Ale stála cca 100kkč bez spotřebičů v akrylu vysoký lesk. + všude blum. Pak ještě stejnou cenovou nabídku mi udělala firma kuchynebrno. Až to budu sestavené, tak napíšu jak to vypadá :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?