Okno nad linkou, jaký máte systém otevírání?

Profilova fotka
Ahoj, nevim, kam dotaz zahrnout, ale soupla jsem ho do kuchyni :-) Chci se zeptat... vy co mate okno nad kuchynskou deskou, jaky mate system otevirani? Napadlo me, aby slo okno hezky otevrit, dat tam nejake vysouvaci, ktere neprekazi... neresil jste nekdo? 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@zu_za_nka Ahoj. My máme okno u dřezu. Větší část je fix (u baterie), menší část je normálně otvíravé. Při otevření to na lince zas tak moc nezavazí...Takže žádná velká vychytávka :-| :-)
Odpovědět
my jsme to taky řešili a nakonec to máme stejně jak píše @andreachal :) takže při šířce okna 2m, mám 75 cm otevíratelnou část a zbytek fix :) teda spíš budeme mít... zatím jsou okna jenom na papíře :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám u části linky, kde bude dřez a je fixni, nepotřebuju ho otevírat
Odpovědět
Já taky budu mít okno nad dřezem a vážně uvažuji o sklopné baterii abych mohl okno otevřít.
Odpovědět
Máme baterii vprostřed okna (BOSJÖN z IKEA), takže ji křídla minou.
Odpovědět
Profilova fotka
Takze vysouvaci nikdo nema 🤔 Ja mam pod oknem planovanou jen pracovni plochu a libilo by se mi, kdyby slo otevrit. Neni to nutnost, ale bylo by to fajn...
Odpovědět
Aha, nepochopil jsem zcela dotaz, není o okně za dřezem. No, ačkoliv ho můžeme otevírat, tak to neděláme, max na větračku.
Odpovědět
Profilova fotka
My takto. Je trochu vyssie. Ale v buducom dome bude zasuvacie.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
My máme desku zapustěnou i místo parapetů, dřez.batérii máme na střed okna a v pohodě otevřeme okno jak pravou tak levou stranu
Odpovědět
Profilova fotka
@stazina1 urcite se to da resit... spis jsem uvazovala, aby otevrene okno neprekazelo v kuchyni, ne kvuli baterii, ale celkove pri vareni... :-)
Odpovědět
@zu_za_nka záleží jak budeš mít rozmístnené spotrebice, když máš dobrou digestoř, tak okno ani nepotřebuješ tolik otvírat :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?