Ostrůvek nebo U

Prosím o názor, kterou byste zvolili variantu???
Odpovědět
1
2
@poler Volila bych U. V ucku muzu potraviny jen posunout a ne prenaset, tedy zadne kapani na zem a i na tezsi vec staci jedna ruka. U ostrova mi vadi, ze prichozi do kuchyně krizi cestu tomu, kdo vari. Staci, ze se mi pletou z jedne strany. :)
Odpovědět
mame to dost podobne a zvolila jsem nakonec U a jsem moc spokojena .... ALE pokud je nalevo nejaky vylez na terasu, tak bych teda asi volila ostruvek...jinak budete vsechno nosit pres celou mistnost
Odpovědět
@houzkova Diky, za nazor.😀
Odpovědět
Ano, je tam prave vychod na terasu. Proto se mi zdal ostruvek praktictejsi...
Odpovědět
@poler do L bez ostrůvku...
Odpovědět
ted koukam ze fakt mame i rozmisteni spotrebicu, skrinek, okno vsechno stejne .. jen my mame 4500x2220 prostor :-)
Odpovědět
@olimoun a muzu se zeptat jak mate umisteny stul?
Odpovědět
jo tak ja tam mam vlez do spize takez to je v pohode... ale takto bych se bala pac na a z terasy se nosi furt veci a veci ... to byste furt obihali stul .... anebo teda fakt ta moznot bez ostruvku .. ale chapu ze vic prostoru uloznyho je potreba
Odpovědět
@poler no prave v tom to mame jiny .. tam kde vy mate dvere do mistnosti tak my mame okno takze nakonec tam ...muzu poslat foto do sz
Odpovědět
@olimoun poslete, budu rada😀
Odpovědět
@poler @olimoun Tak je pravda, ze my mame terasu naproti kuchyni, ale i tak, zabihani do kuchyne asi zabranila nase lenost :) a jen ty veci vyskladame na linku ostatni si je z druhe strany odebiraji a pri uklidu naopak. A kdyz jdu z terasy, tak stejne odlozim hrnek na linku a uklidim ho, az kdyz zajdu do kuchyne. :) Ale chapu, ze zkratka se tu nabizi! :)
Odpovědět
@houzkova jj my to mame taky naproti takze pres celou mistnost :-) a u nas to jaksi delam vsechno ja .. nosim, skladam, odebiram :-))) tak proto me to napadlo, ze je lepsi si to zprijemnit a zkratit..... :-) u nas bych ucko nemenila ani nahodou .. pri vareni a chystani jidla je to proste super..vyuzivam to teda hodne... tak zalezi co bude @poler vic zajimat...pravdou je, ze jidlo chystate porad , ale na terasu se vetsinou nosi jen v casti roku
Odpovědět
Článek se načítá
Me se na ostruvku libilo to napojeni na stul... U ucka si to moc nedovedu predstavit a do prostoru to u nas moc nejde ..
Odpovědět
@olimoun @poler Ale ja myslim, ze uz ma Poler jasno. :) Bude to ostruvek, ze jo?! :) Urcite to bude krásné! Nedala ses zviklat a to je dobře, pak je to správné rozhodnuti! :)
Odpovědět
@poler jo skrz ten stul a vchod na terasu bude ostrov asi fakt lepsejsi
Odpovědět
@houzkova ja jsem strarsne nerozhodna :-) porad vaham....
Odpovědět
Ostruvek 👍😀
Odpovědět
Určitě ostrůvek, bude to mnohem vzdušnější.
Odpovědět
@poler :-) :-) Jak ti rozumím! Vzdy je to pro me také těžké! :) :) Tak držím palce! Ostrůvek se ti líbí víc, tak dej ostrůvek! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ostrůvek, nedovedu si představit to obíhání stolu, navíc, když tam máte vchod na terasu. Ostrůvek bude určitě praktičtější. Mohu se ještě zeptat, kolik má místnost na délku?
Odpovědět
@qeszi je to cca 7mx4,8m
Odpovědět
Máte tam málo místa - 90 cm mezi dvěma protilinkami je hodně málo (při otevření myčky, která je hned u vstupu do kuchyně vám tam zbyde asi jen 20 cm na průchod), stejně tak 50 cm hloubka ostrůvku není moc na práci, ale spíš jen na oddělení kuchyně, nebo na servírování. Ač jsem většinou pro tvar U (víc místa, víc úložného prostoru, lepší "schování" nepořádku pod vyvýšenou desku), tak u vás bych kvůli malému průchodu volila ostrůvek tak, aby byla kuchyň přístupná z obou stran. Případně zvažte i variantu, že zatím uděláte jen linku ve tvaru L a ten ostrůvek pak nechat vyrobit až nějaký čas po nastěhování - třeba zjistíte, že jej nepotřebujete, že by vám vprostoru spíš překážel, nebo naopak, že chcete víc kuchyň oddělit a dáte jej vyvýšený. Doobjednání ostrůvku, kde nejsou el. zásuvky nic nebrání.
Odpovědět
@houzkova :-) dneska tam jeste skocim a nakreslim si to na zem :-)
Odpovědět
@poler nedelal bych ani jednu variantu, roh je drahá a zbytečná věc, udělal bych dvě řady - budete mít větší pracovní plochu a bude to levnější..
Odpovědět
Profilova fotka
@poler Tak to mi přijde hodně málo na tuhle variantu. V tomhle případě bych určitě ostrůvek vypustila a udělala kuchyni jen ve tvaru L...
Odpovědět
@jaroslav1987 Nevyšla by ulička. Byla by jen 850 mm...
Odpovědět
Taky bych volila ostrůvek, ať nemusíte ten stůl stále obcházet celý k lince cestou na terasu a z terasy. I když ten prostor není moc velký, ale chápu že někam je ten stůl potřeba stejně dát. My máme o něco užší prostor jen na kuchyň s jídelnou - máme 3,76x7m
Odpovědět
@edcbubu ano mam to spis jen na oodeleni kuchyne....moc se mi nelibi mit stul hned vedle linky....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja jsem pro variantu L a ostruvek.... ale napada me jine usporadani tam co je varna deska bych dala vysoke skrine ..
Odpovědět
Profilova fotka
Takhle nějak ( rychlý náčrt )
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?