Ostrůvková digestoř, s jakou jste spokojení?

Zdravím vás.. Chtěla jsem se zeptat, s jakou ostrůvkovou digestoří jste maximálně spokojení? Potřebuji aby byla výkonná, ale také tichá...Líbí se mi něco takového, jako přikládám do přílohy - ale spíše se chci rozhodovat podle kvality. Děkuji za vaše názory 8-)
Odpovědět
Nikdo nevíte o nějaké dobré?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Pokusím se obnovit tuto diskuzi (i když @arabelab nikdo neodpověděl) - tak snad budu o něco úspěšnější... :-) Spousta z vás tu má varný ostrůvek - jakou ostrůvkovou digestoř jste pořídili a jste s ní spokojení? Co nevidět budu muset tuto otázku řešit, tak budu ráda za jakýkoliv tip ;-) Děkuji!
Odpovědět
Ahoj ja jsem nakonec vzala Baumatic, takovou rouru...mam totiz na spotrebice Baumatic velkou zamestnaneckou slevu..tak uvidime snad to nebude uplna hruza..mame v kuchyni i okno a jsem docela zavislak na vetrani, tak to budu pouzivat dohromady:D
Odpovědět
můžete napsat pochvalu (nebo opak) na digestoř na rozbito.cz, pomůže to dalším zájemcům o koupi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@arabelab Nevim, jestli odpovim, ale snad pomuze link.. http://www.monitor.cz/odsavace-par-4-...
Odpovědět
My máme GUZZANTI ORW, myslím, že na obrázku je přímo ona :-) Je tichá, výkonná a za opravdu dobrou cenu. Možnost jak venkovního vývodu, tak recirkulace. Jde o firmu guzzanti, měl by to být koncern s firmou CATA, což je (prý) špička ve výrobě digestoří.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj,obnovuji tema........ma nekdo kladnou recenzi na 90 cm sirokou digestor? Koukala jsem na znacku Cata a Mora.......vic jak 14 tis. Za ni dat nechci
Odpovědět
Mame ted novou cata 90 cm tvar pismene t...presny typ napisu zitra
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda zatím nevím v reálu a v praxi, ale máme objednanou Cata Empire VIP OD 722090. Známý, co prodává elektro nám značku Cata doporučoval ze všech jako nejlepší...Tak snad budeme spokojeni:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@mbb2214 jak jste spokojeni s digestoří? jaký typ máte a co hluk, řve to? díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?