Parapet součástí pracovní desky nebo ne?

Nechat spodni okraj okna zároveň s pracovní deskou která bude jako parapet nebo udělat schodek a dat okno a parapet kousek výše a proč. Pod oknem bude část dřezu a část pracovní desky. Děkuji za zkušenosti
Odpovědět
Určitě desku zároveň jako parapet, dotáhnout až k oknu.
Odpovědět
@kacenkarrr Asi je modernější bez schodku. Ale my schodek dali a duvod byl ten, ze jsem nechtela mit postrikane okno od drezu a u drezu mi stoji mydlo a jar, coz jsem nechtela mit vystavene v okne a takhle je urcen prostor v okne pro bylinky, kytky. Dalsi duvod byl, ze se mi tak otvira okno tesne nad baterii, takze jde otevrit dokořán. No bylo to tez dilema! :)
Odpovědět
souhlasim s @houzkova ... zaroven s pracovni deskou je asi jakoby hezci a modernejsi, ale prakticky to moc neni ....my si radeji nechali taky schodek a jsem fakt rada
Odpovědět
@kacenkarrr mame tam protazenou a je to hezke. Ale kdyby byl schodek s parapetem, taky by to bylo v pohode. zalezi jak mate vysoko okno nad deskou. Nechali jsme si zvednout desku vyse (mimochodem uzasna vec, doporucuju, netreba se hrbit u krajeni atd) a tim padem u jednoho okna byla mezera max. centimetr, takze o schudku a parapetu stejne nemohla byt rec..
Odpovědět
@mirekb Tez doporucuji zvednutou desku!:) Mame ji 92, merim 176 a jsem moc spokojena. Truhlar nam to normálně nenabidl, coz se ted i divím, protoze populace roste a vzite normy, dle meho nazoru, moc neodpovidaji, na vetsinu, dnes "normalnich" obyvatel. :)
Odpovědět
@houzkova Ja merim 160 cm a horni hranu desky mam ve vysce 92 cm (Ikea Metod). Nizsi bych nechtela. Kdyz jsem u nasich, kde maji klasickou vysku, pripadam si uz hrozne ohnuta.
Odpovědět
taky mame zvednutou pracovní desku ... 92 a je to super.... a okno jsme schvalne udelali vys nez ostatní okna v mistnosti a obdelnik
Odpovědět
Tiež máme dosku pritiahnutú k oknu. Vedľa mam drez a okno je zafkané, len občas utirem Švédsko utierkou a je to. :) tiež máme dosku vyššie a je to super. Svokra ma v kuchyni schodik a mne sa to nepáči.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?