Pečící vestavná trouba - jakou doporučujete?

Profilova fotka
Zařizuji si kuchyň a ráda bych znala Vaše názory na vestavnou troubu ;-) Jelikož ráda peču i vařím a jsem celý život zvyklá na klasickou troubu,tak nevím pro co se nyní rozhodnout.Děkuji Všem předem za své názory. ;-) :-)
Odpovědět
Dle mého názoru je rozdíl pouze v tom, že vestavnou troubu si dáš do skříňky, kde bude v takové výšce, aby ses k ní nemusela tolik ohýbat - což je podle mě to největší plus. Jinak rozdíly tam podle mě nejsou žádné.
Odpovědět
ahoj, u našich a v pronájmech jsem měla vždycky klasický sporák, teď máme nový byt a já si nechala v kuchyni udělat jen varnou desku a pod ni šuplíky, takže mám lžíce, cedník, vařečky atd... vše po ruce. A troubu mám zabudovanou v panelu ve výšce od pasu nahoru a super - nemusím se ohýbat, pod troubou mi vyšly 2 hluboké šuplíky na plechy a další věci a jsem maximálně spokojemá. Je to vlastně jen o zvyku, ale je pro mě komfortní, že se nemusím k troubě ohýbat kdykoli chci podlít maso atd..., vyjedu si s výsuvným roštem, otočím ,podleji nebo cokoli, zasunu a peču dál. Jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud rada pečeš (a umiš to) stačí tě "obyčejná horkovzdušná trouba... ale pokud chceš aby vaření a pečení bylo opravdovou vášní, doporučuju troubu s vychytávkama (pečící sonda, pyrolyza, pojezdy,.... poptřípadě trouba s párou (klimatické pečení) a k ní místo m.t. parní troubu a tady bych zainvestovala do Miele :-) když páru tak jedine tu, všichni ostatní mají "pouze" "předražený parní hrnec, neboli pařák" :-) Slušně vybavené trouby a pěknou cenu (poměr cena vykon) mají třeba AEG a Electrolux :-) s označením u AEG - BP..... a u Electroluxu EOC..... to "P" a "C" znamena ze to ma pyrolyzu ... top modely toto oznaceni nemaji, protoze maji v troubě "páru" a tou se čistí - jakoby se odmočí a čištění je snadné
Odpovědět
Profilova fotka
Vestavnou troubu
Odpovědět
1) urcite vestavne spotrebice - linka je v jednom kuse, nikam nezapadavaji drobecky - usetrite si praci s uklidem. 2) pokud to prostor dovoli, umistete ji do vysky, opravdu je to bezpecnejsi, pohodlne i na manipulaci s hotovym jidlem ven na linku 3)nesetrete! Kupte si kvalitu i vychytavky. Ja udelala chybu, ze jsem setrila a nechala se okouzlit 3 plechy zdarma -ty si kdykoli dokoupite, samocisteni uz ne. Ted jsem rada, ze ma trouba mimo jine vadnou elektro instalaci, takze vyhazuje jistice i cele vesnici. Budou nam vracet penize, takze chci takovou, co se po pecince ocisti sama! (mame whirpool- kdyz jsem v praci popisovala nasemu elektro-revizakovi, co s troubou zazivam, aniz bych rekla znacku, vedel o koho jde... Whirpool ma problemy s elektrikou casto...)
Odpovědět
dovolím si obnovit diskuzi - vybírám do kuchyně vestavnou troubu, ale bohužel ať to přehazuji jak chci dvě trouby (tzn. pára + horkovzduch se mi tam nevejdou) - mrňavá kuchyň :-) Přemýšlím nad kombinací - konkrétně jsem narazila na tuto https://www.datart.cz/Vestavna-trouba... (jsem si dala smysluplnou podmínku, aby byla bílá) - zaráží mne prostor (47 l, ale z toho, co jsem u kombinací zatím nastudovala je to pomalu největší). Pokud jste si pořizovali kombinovanou troubu, stačí ten prostor? A má to vůbec smysl? Šli byste do toho znovu? Není lepší kvalitní horkovzduch a nějaký parní hrnec k tomu? Jsem z toho vybírání úplně zmatená :-D
Odpovědět
Profilova fotka
47l se mi zdá strašně málo, já budu mít Electrolux 74litri u, a s pyrolyzou
Odpovědět
jedině vestavěnou a také doporučuji výsuv, pyrolýzu, pečící sondu, rozhodně trouba je jedna z věcí na které se nešetří, jídlo se jí každý den a výsledek je velmi rozdílný, moje mamka šetřila a lituje
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?