Poraďte mi, které dřevo do kuchyně? Oliva nebo makassar?

Profilova fotka
Které dřevo na spodní skříňky do kuchyně? k této podlaze co je na obrázku, dveře budou tmavé asi wenge. Na obrázku je vlevo oliva tmavá a vpravo makasar (to výraznější do mahagonova)...musím to už vybrat a fakt nevím,..představa je spodní skříňky tmavší, prac plocha a horní skříňky světlé + sklo. digestoř ta skleněná komínová černé sklo.
Odpovědět
@simouna oboje je dost výrazný vzor a nesedí mi k tomu moc ani jedno, ale kdybych měla na jedno ukázat, tak na olivu
Odpovědět
@simouna volila bych něco tmavého ne s tak výrazným vzorem jak píše @lucinkafr. my třeba máme fineline tmavé, ale možná bych šla i do něčeho jednobarevného..
Odpovědět
@iw1984 vidíš, to fineline je moc hezké, a bylo by to určitě lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano také jsem si říkala, že něco jednobarevnějšího, když už je ta pruhovaná podlaha....ale tam bude ještě sokl nerez, takže to přímo na tom ležet nebude a na větší ploše ta pruhatá podlaha vypadá zase jinak...když já nevím - mě nic jednobarevného nezaujalo
Odpovědět
Profilova fotka
taky mi přijde oboje hodně výrazné. Zkus ještě kouknout na Egger Ořech Pacifik tmavý, je to podobný odstín, ale ne tolik "šmouhatý".
Odpovědět
@simouna to nevadí, ten sokl stejně moc vnímat nebudeš, určitě ne z pozice stojícího člověka. Ale pokud se ti to líbí, tak si to prostě dej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jsem taky zkoušela s ořechem - pasuje to k tomu, ale na nás je to už moc tmavé .....
Odpovědět
Profilova fotka
Já musím souhlasit s holkama, moc mi k tomu nepasuje ani jedno, ale když už, tak radši olivu. A ideálně pruhy na výšku (mně osobně se hrozně nelíbí, když pak na jednotlivých dvířkách nelícují pruhy).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
a nechceš nám poslat fotku, jak kuchyně dopadla? Ted řeším výběr s podobnými barevnými kombinacemi :) děkuji
Odpovědět
ani jedno
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuucinka nějaké fotky hotové kuchyně má @simouna ve fotoblogu ;-) , viz : http://www.modrastrecha.cz/blog/simou...
Odpovědět
Jéé máš krásnou kuchyn. a ten makassar je v matu? a lamino od eggeru?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zuuucinka ano je to egger,makasar tmavy matny, ale jdou na nem hodne videt tapoty -furt to lestim.je to hladke a jde na tom vse videt kazdy prst. Dvere vnitrni mame uplne tmave wenge,ale tim, ze jsou kartacovane-takovy vroubkovy povrch,nejde tam videt vubec nic.a to jsem se bala,ze na tmave to pujde videt vic. Takze ja uz bych vybirala povrch trochu s nejakym vroubkovanim - ne hladky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?