Poznámky a vzkazy v kuchyni - kde a kam si píšete?

Dobrý den všem, v naší staré kuchyni prostě fungovalo,že jsme vzkaz (případně třeba nákup.seznam) jednoduše napsali na takový ten lepící papírek, přilepili na volně stojící lednici a všichni ho viděli, případně jsem měla možnost si papírek s nákupem doplňovat tak, jak mi bylo libo :-) V nové kuchyni je lednice vestavná a ačkoliv bych na ní lepík dát mohla, je lesklá bíá a přeci jen se obávám,aby propiska kuchyň nepoškodila,navíc se mi to esteticky nelíbí. Máte nějaký vymyšlený trik, "něco", jak to vyřešit? Nástěnku si do kuchyně nedám a takové ty tabule na křídy dělají určitě bordel :-) Děkuju za rady! Jsem asi hrozný praktitk,aly my to vážně používáme denně.
Odpovědět
U nás jsem to vyřešila dnes již klasickou tabulí na křídy. Nalepila jsem ji na dveře do výšky očí. Fotku mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
nedávno jsem si na Aliexpressu koupila toto: http://www.aliexpress.com/item/Hot-Co...
Odpovědět
Mně se líbí skleněné, dají se popisovat fixem, některé verze jsou i magnetické a vypadá to líp jak korková nebo bílá tabule http://www.zbozi.cz/kancelar/kancelar... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
budeme mit velkou tabuli naproti jidelnimu stolu, viz nase vizualizace
Odpovědět
Profilova fotka
Průhledna propisovací fólie - utre se hadrem, ale myslím, že na většinu je třeba whiteboard fixu.. Tabulová fólie = odpadající křída. Řešení: prkenko alias policka (na křídy) pod to, jako má školní tabule, a padá to tam :-) Visící notysek / odtrháváci blocek - na fleru se najdou i vkusně, nemusí to být klasický plastový kuchařik... :-) ale zase kdo má rad poradne retro... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.suzannedekor.cz/anglicke-d...
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko Az bdues zase objednavat, dej vedet, pridam se, dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@martuli posta zdarma, maji i jiny tvary, tak se podivej a vyber ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji obyčejnou tabuli na křídy nebo magnetickou.
Odpovědět
Když mě se moc u těch tabulí na křídy nelíbí,že to prostě práší a taky si nedovedu představit, jak věčně hlídám děti,aby s nimi nemalovaly v kuchyni kvůli bordelu :-) Navíc papírek s nákupem,průběžně dopisovaný si z tabule na křídy do kapsy nedám :-) :-),ale moc děkuju za rady.
Odpovědět
Pro tyhle účely existuje aplikace do mobilu (a ne jen jedna). Dá se vytvářet seznam věcí na nákup včetně udání množství. Výhoda je v tom, že většina lidí má mobil stále s sebou, takže kdykoli si vzpomenete, že je potřeba něco koupit, tak to jde zapsat, né až doma na ledničce. Na nákupu nikdy nezjistíte, že jste nechali papírek se seznamem doma. Další vychytávka je, že se ten seznam v mobilu dá sdílet mezi více lidmi, tudíž třeba partner může nakupovat dle seznamu, který mu vytvoříte. Potom akorát aktualizuje podle toho co už nakoupil a vidíte, co zbývá koupit přístě, atd. Takže na co tabule a křídy??
Odpovědět
Máme trhací bloček, u kterého je poutko na tužku a to celé je na magnetu, kupuji vždy jedno za rok na vánočních trzích a funguje to dobře ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lady_giraffe budu muset asi na trhy :-),díky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?