Pracovní deska do kuchyně Ikea, i místo obkladu

Řešíme dilema ... budeme si kupovat kuchyň z Ikey a chceme ořechovou laminátovou pracovní desku a záreveň i tuto desku místo obkladu. Řešili jste někdo podobný problém? Ikea tyto obdkladové desky má jen na zakázku a né zrovna levné ... Máte někdo pracovní desku od truháře? Ikea má bohužel atypický rozměr prac. desek :(
Odpovědět
Známá to tak měla ve dvou bytech, jednou jí to nabobtnalo vodou od dřezu a podruhé zdeformovalo teplem od sporádku.
Odpovědět
Profilova fotka
My sice nemáme kuchyň Ikea, ale máme tam obklad z lamina, ze kterého se běžně vyrábí korpusy, ve stejném dezénu jako PD, a to bez té lišty mezi PD a obkladovou desku, jen je to všude začištěné silikonem. Dělal to truhlář, máme to 2 roky, nikde to nebobtná, teplo tomu také nevadí. Nevím, jak atypické desky má Ikea, ale standardní postformingové PD se dělají na hl. 60 cm, a vyrábí se i další hloubky, takže by to určitě neměl být problém přes truhláře udělat.
Odpovědět
A vy jste si kupovali prac. desku z Ikey a jen ten obdklad vám dělal truhlář nebo obojí od truhláře?
Odpovědět
Profilova fotka
@naciente My máme obojí od truhláře dodělávané na dříve kupovanou kuchyň ze studia, chtěli jsme aby bylo obojí stejný odstín. Když vezmete od truhláře jen desku a obklad, nebo i jen obklad, tak on si poradí a je mu jedno, odkud je ten zbytek. A samozřejmě to musí zaměřit dopředu, aby to měl přesně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?