Pracovní deska - tip na hnědou

Máte někdo tip na nějakou pěknou hnědou kuchyňskou desku? Budu mít bílou linku a chtěla bych tmavě hnědou kuchyňskou desku, ale na vzorcích si nemůžu vybrat. Pokud neseženu, tak bych šla asi do šedé - nějaký tip? A nechci dekor dřeva.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.egger.com/CZ_cs/decor/?A=d... http://www.egger.com/CZ_cs/decor/?A=d... - hodně oblibená http://www.egger.com/CZ_cs/decor/?A=d... - ta je trošku do červena ale je moc hezká :-) http://www.egger.com/CZ_cs/decor/?A=d... - světle hnědá
Odpovědět
Od Eggeru jsem měla týden vzorník půjčený a z těch kousků mě nic nezaujalo. Ty barvy byly takové nevýrazné, jak pos.... . Tady to zas vypadá úplně jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
@lumaci pak jsou jeste egger německé které normálně neseženeš (jen u toho kdo dodává německé kuchyně) ale cena desky se pohybuje cca 3000 za metr viz http://www.ballerina.de/cs/kuchyne/de... - i když vypadaji podobně jsou jiné povrchová úprava, tón barev
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem hnědý beton, ale bála jsem se, že bude moc tmavý. Máme ve stejné barvě i obklad. Nakonec jsem šla do šedé, konkrétně http://www.egger.com/CZ_cs/decor/?A=d... Ta deska je nádherná i na omak a krásně se udržuje :) Hnědá je ale teplejší barva.
Odpovědět
@lumaci Dívala si se na Kronospan? Třeba: 8318 BS Evora hnědá, 7166 RS Latté- ta je světlejší. Pak 8448 BS Ořech Ribera, vím, že dekor dřeva nechceš, ale je fakt pěkná.
Odpovědět
Kronospan jsem měla také půjčený, ale prostě nic nebylo to WAU to se mi líbí :-( . ach jo
Odpovědět
Kronospan si neber bud egger nebo kaindl jsou kvalitnejsi
Odpovědět
Profilova fotka
a nebo duropal :-) Kronospan nebrat - to mi bylo potvrzeno z více stran...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?