Program na návrh kuchyní, víte nějakej?

Profilova fotka
ahoj,nevíte nekdo nejakej program na návrh kuchyní,ke stažení,aby nebyl moc složitej?stahovala jsem nějaky ale vubec to nejde,na ikea planovači mi to taky nejak nefunguje.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Jejich docela dost, ale většinou jsou placené, např: Kitchendraw, PRO 100, Room Arranger, atd. nebo pak: http://mujsoubor.cz/magazin/navrhnete... případně http://technet.idnes.cz/navrhnete-si-...
Odpovědět
Profilova fotka
@ratatooy ahoj,taky jsem hledala a nakonec se mi zdál nejlepší právě Kitchendraw, po stažení máš 20 pracovních hodin zdarma a kuchyň se za tuhle dobu dá s přehledem stihnout :) práce s tím je fakt jednoduchá a ve výsledku to udělá i perfektní grafické znázornění, mrkni na ukázku práce s programem: http://www.kitchendraw.com/CZE/demo.htm jde to tam pak i stáhnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena no a to je právě ten program co mi nejde spustit
Odpovědět
Profilova fotka
@ratatooy zkus ALNO
Odpovědět
Profilova fotka
@ratatooy A co ti to dělá - nedělá?
Odpovědět
@ratatooy Mě nejlépe fungovalo ALNO.. truhlář mi dle toho i kuchyn udělal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fan_tomas takuž to vypadá že topujde poprve mi touplně zaseklo pc ted se to už spustilo
Odpovědět
Profilova fotka
@fan_tomas tak mi to ukazuje že vypršel čas a to sme nemela ani nainstalovany
Odpovědět
Profilova fotka
@ratatooy Aha, tak to nevím čím by to mohlo být :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně jednoduchý je program od Ikei ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, používám Sktech up od Googlu. Verzi zdarma - Sketchup Make. Vše si navrhneš s přesností na milimetry. Chce to trochu cviku a projít pár tutoriálů, ale pak si s tím navrhneš vše. Pokud budeš mít např. kuchyni z Ikei, Sketch up disponuje obrovskou "knihovnou" komponentů na internetu a většinu věcí z Ikei tam najdeš. Přikládám pár fotek, jak vypadají výstupy ze Sketchupu. Program z Ikei jsem zkoušela a dost mě to štvalo. Tohle je to pravý, můžeš dělat naprosto co chceš.
Odpovědět
Není špatný, ne sice realistický výstup, ale jinak ok.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Někdo také používá program Pro100 a která verze? Demo nebo Plnou verzi?
Odpovědět
Profilova fotka
@sivakp Pro lepší vizualizace stačí použít program pro 3D rendering, například Keyshot nebo V-ray a hned to můžr být až fotorealitstické. Samozřejmě, že tyto programy něco stojí.
Odpovědět
Já používám sweethome. Není to sice vůbec jak profi programy, ale z těch volně dostupných programů mi přijde celkem slušný. http://www.modrastrecha.cz/blog/janci...
Odpovědět
Mně se docela zamlouvá floorplanner http://floorplanner.com . Je to online, nemusíte nic stahovat do pc. Da se tam vyprojektovat celý interiér i exteriér, je celý po česky. Ovladani je také docela jednoduché. Myslím, že v placené verzi si můžete nechat poslat návrh v 3D na email. Nebo se podívejte video https://www.youtube.com/watch?v=OmXgk... . Ten první je úplně v pohodě. Stačí se jen zaregistrovat a když je návrh hotov stači dát uložit. A je to. Chcete-li návrh v 3D třeba si to na webu přepnout do 3D a až potom uložit. Skuste to.
Odpovědět
@koupelnove_baterie_cz
Odpovědět
Dobrý je i plánovač Ikea. Už jsem si tam kuchyň párkrát sestavovala .Nic se nemusí stahovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?