Rekonstrukce kuchyně

Profilova fotka
Prosím chytrý střechový mozek o konzultaci uspořádání v rámci rekonstrukce kuchyně. Stávající kuchyně je na obrázku. Chceme přidělat dvě skříňky k ostrůvku (ještě jednu mrazničku a jednu "šuplíkovou" skříňku), z druhé strany vznikne bar na dvě barové stoličky. Napadá vás, co v rámci rekonstrukce povyměňovat, přehodit, aby byla kuchyň co nejfunkčnější? Zvláště s ostrůvkem půjde dobře hýbat a skříňky přeházet do jiného pořadí. Rovněž budu ráda za názor k dekoru desky, zvažujeme dubovou masivní. Pro kontext přikládám fotku prostoru, stůl tam již není, přistavěli jsme. Předem moc děkuji!
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavlie:

Prosím chytrý střechový mozek o konzultaci uspořá…
@pavlie nejpeknejsi by bylo ten ostrůvek zvětšit a vycentrovat. Ale to by jste museli udělat rozvody podlahou. Pokud plánujete dřevěnou desku, tak by bylo pěkné i ty černé skříňky změnit na drevodekor. My máme vestavěnou monoklimatickou lednici a zvlášť mrazák. Jinak rozložení kuchyně je spíše na vás a vašich zvyklostech. Určitě víte co je ok a co ne. Pokud budete centrovat ostrůvek pozor na otevírání myčky a rozložení nádobí , například naproti, ať nemusíte bojovat s dvířky. Jinak já bych si vaši kuchyň navrhla (tu u stěny) jen se dvěma vysokými skříněmi, v jedné lednici a naproti trouba a kávovar, tim by byl mnohem větší prostor (pracovni deska) kolem dřezu a dřez vycentrovala, aby byl přesně naproti indukce (pusobilo by to vzdusneji, ale prijdete o skříňky na spíž). Ale to už je prakticky nová kuchyně a ne jen lehká předělávka.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavlie:

Prosím chytrý střechový mozek o konzultaci uspořá…
@pavlie pozor na ten masiv v kuchyni, máte drevodekor na podlaze, něco na konferenčním stolku a něco pod televizi. To bude dost těžké sladit, pokud to nevymenite vše
Odpovědět
Profilova fotka
@artep1987 Díky. Na televizní skřínce i stolku je dubová spárovka masivní, tu bychom mohli dát i do té kuchyně.
Odpovědět
Profilova fotka
@artep1987 Díky, centrovat to nebudeme, není to vidět, ale napravo je obrovské okno. Navíc bychom přišli o možnost zvětšit ten ostrov, pracovní plochu chci mít primárně na něm.
Odpovědět
@pavlie vím, že tam máte okno, vaše album sleduji už nějakou dobu a máte to moc krásné a zahrada je taky nádherná. My máme taky velké okno 3 metrove a vycentorvany ostrůvek. Tedy z obou stran metr- jsem moc spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Rozdělte si kuchyň na prostory pro vaření, skladování a stolování. Ostrůvek s dalšími skříňkami a barovým pultem je skvělý pro stolování a zábavu. Uspořádejte skříňky a zásuvky tak, abyste maximálně využili prostor. Vestavěné organizační systémy, jako jsou zásuvky a police, pomohou optimalizovat úložné prostory. Dubový masiv je skvělou volbou pro dekor, protože dodává teplo a přirozenost. Dbejte na kvalitu materiálů, aby vaše kuchyně měla dlouhou životnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda bych poznamenala, že vaše kuchyně je prostorná a velmi útulná. Pokud nechcete měnit veškerý nábytek, ale pouze doplnit interiérové prvky, které potřebujete, doporučuji provést objednávku. Budete si moci vybrat vše podle designu a materiálu. Pokud je třeba nábytek přemisťovat, můžete přidat malá kolečka. Vše je řešitelné, hlavní je najít dobrého řemeslníka.
Odpovědět
Osobně by se mi líbilo kdyby byl ostrůvek ve středu ak němu připojen jídelní stůl. To by působilo tak jednotně, pěkně uspořádané.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?