Rozdil Lamino x acrylic kuchyne v matu

Profilova fotka
Akorat planuji kuchyn, je nejaky rozdil na pohled lamino x acrylic kuchynska dvirka cerna matna? Chapu ze acrylic je lepsi v lesku ale matna? Je v tom nejaky rozdil kdyz se treba divate na kuchyn z metrove dalky? Diky
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od tweedosh:

Akorat planuji kuchyn, je nejaky rozdil na pohled…
@tweedosh Je v tom veliký rozdíl a poznat to jde i z více než metru ;) Lamino má jemnou perličku, kdežto lakovaný povrch v matu je na pohled krásně rovný, působí hebce a designově je o třídu výš. Cenově je samozřejmě dražší a barva bych řekla působí o trošku světleji než na laminu. Na laminu jsou vidět otisky (obzvláště na černém), takže u kuchyně bych neváhala a šla rozhodně do matu s protiotiskem. Na fotce je stejný dekor černé v laminu (červený křížek) a v matu (žlutý křížek). Foceno teď večer na umělém světle, můžu Vám to o víkendu vyfotit kvalitněji na denním světle.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tweedosh:

Akorat planuji kuchyn, je nejaky rozdil na pohled…
@tweedosh Existuje mnoho typu lamina a mnoho typu acrylu. Jeho kvalita a exkluzivnost (pohledova) je vzdy vyvazena cenou. Da se pouzit lamino, ktere v plose na pohled vypada jako lak (hrana je vzdy zalaminovana), ale cena je pak skoro stejna jako kuchyne lakovana. Stejne tak acryl. Pokud chcete cernou matnou kuchyn, tak se dnes bezne delaji, ale hledejte material s oznacenim "supertouch", na kterem nejsou skoro videt otisky. Takze pohledove nelze takto rozhodnout jestli lamino nebo acryl, nekdo vam musi predlozit vzorky s cenou. Vyhoda acrylu je, ze je trochu vic odolnejsi.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od venouska:

@tweedosh Je v tom veliký rozdíl a poznat to jde …
@venouska cerveny i zluty krizek oboje lamino jedno leskle a jedno matne? Nebo cerveny krizek je lamino matne a zluty je lak? Diky
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od tweedosh:

@venouska cerveny i zluty krizek oboje lamino jed…
@tweedosh červený křížek lamino (lamino je v matu, na fotce je osvíceno umělým světlem), žlutý křížek je PerfectSense s protiotiskovou úpravou (lakovaná deska Premium Matt)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?