Rozložení kuchyně

Zdravím, máme finální návrh kuchyně s obývákem, ale teď , když řeším elektriku,m tak si nejsem jistý, zda je to úplně optimální . Za prvé ta pracovní deska vychází na 5,04 metrů, což jak jsem zjistil je z jednoho kusu nevyrobitelné a napojení asi nebude vypadat vůbec dobře, nehledě na to, že i samotné sestavení by asi bylo celkem problémové. Jaký na to máte názor? Nemáte někdo něco podobného? Děkuji
Odpovědět
Plánuji něco podobného, jen varnou desku jsem dal ke stěně, není to sice optimální, ale vznikne tak větší souvislý prostor. Rozměr mám 485 cm, jak píšete, deska je 400 cm, plud do L dalších 60 cm, tedy maximální šířka celkem je 460 cm bez nutnosti napojovat desku. Já jsem se nakonec rozhodl těch 25 cm zastavět další zdí a nic nenapojovat.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kugy:

Zdravím, máme finální návrh kuchyně s obývákem, a…
@kugy Koľko ľudí sa bude v kuchyni pohybovať? Pre jedného dobré, ale ak viac, tak je uločka medzi ostrovčekom a linkou príliš úzka. Ostrovček by som úplne zrušil a nahradil ho stolom 2x1 m. Inak napojovanie kuchynskej dosky je bežná vec, rohové kuchyne ani inak vyrobiť nevedia, vždy je tam spoj. Nechajte si ukázať, ako to robia tí, čo Vám budú robiť kuchyňu.
Odpovědět

@kugy tady takova spagetova kuchyn je o nicem - je totiz uzivatelsky velmi neprijemna...anebo jsem zhyckane z te svoji do U, kde nemusim litat z jednoho konce na druhy,ale mam vse pri ruce,staci temer jen ukrok at k suplikum,cj k mycce, ke troubam a 2 kroky k jidelnimu stolu. Poznala jsem to pri zarizivani nasrho vikendoveho apt ,kde jsme to nehrotili a dali obyc.rovnou linku z bauhausu a tady tedy beham jak colek z jwdnoho konce na druhy. Tady se to da "prezit" ,nijak extra zde nevarim,ale ve sve hl.domacnosti bych takove dlouhodobe nepohodli nesnesla.
Odpovědět
Profilova fotka
Škoda, že nevyšel větší ostrůvek - s umístěním vaření a dřezu je to u nás supr. Průchod mezi stěnou a ostrůvkem mám 80cm a za mě dostatečné a tak doporučuji prodloužit o těch 20cm ostrůvek. Pokud je deska 4m tak nalevo bych použil potravinové skříně. S trošku většími rozměry na délku by za úvahu stálo zrušit L a použít pouze dvojité I s plnohodnotným ostrůvkem.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od catle:

@kugy tady takova spagetova kuchyn je o nicem - j…
@catle Taky si právě myslím, že to bude samé přebíhání , celkově z toho taky neksem nadšený, proto ještě uvažuji o nějaké alternativě .
Odpovědět

@catle Taky si právě myslím, že to bude samé přeb…
@kugy to "ucko" se vam tam preci nabizi,staci jen prodlouzit ostruvek nalevo smerem ke zdi,pri pohledu na obr. Ja mam v jednom rohu drez a ve druhem rohu mam varidlivou desku, ve studiu me od toho odrazovalu,ze deska v rohu nebude komfortni pri vareni,ale ja jsrm spokojena-neni samizrejme v rohu uplne zastrcena,ale je vpravo a vepredu,co nejvic to jde. V pripade ucka se doporucuje nechat "chodbicku" cca 120 cm,at se tam 2 lidi v poho mohou mijet. Jsk psano vyse 80 cm uz je znouze ctnost-jde to,ale dre to@ :))
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od catle:

@kugy to "ucko" se vam tam preci nabizi,staci jen…
@catle pod varidlivou desku mam karuzol na hrnce,to byli pred 20 lety,je to strasne fajn,hrncu se vleze hodne a panvi a jen s tim tocite a vse vidite,kde co mate.A dnes jsou namisto karuzolu jeste satisfikovanejsi vychytavky na vyuziti uloznych prostor prave v rohovych dolnich skrinkach.
Odpovědět

@catle Taky si právě myslím, že to bude samé přeb…
@kugy Ak nechcete napojovanú dosku, dajte tam masívnu, dubové spárovky sa robia aj 5 m dlhé.
Odpovědět

@kugy jestli se tam bude pohybova pouze jeden člověk tak je to v pohodě no neumím si představit že bych tam měl vařit společně se ženou nebo uklízet to. celkem by jsme se tam zasekávali.
Odpovědět
Také máme desku ze dvou částí. Napojení není na první pohled absolutně vidět.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?