Skříňky u kuchyně až ke stropu - ano či ne?

Profilova fotka
Chtěla bych radu,mame vyšku stropu 275 a ja bych v kuchyni chtela vrchni skříňky až po strop,má někdo?Prostor mezi pracovní deskou a skřínkami bude 60cm.Ten digestoř co tam mam by byl schovany ve skrini a jinde bych uz horní skřínky nedavala...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám do stropu, ale ten máme "jen" 255cm, snížené sdk ;-)
Odpovědět
Já mám všechny horní skříňky až ke stropu. Výška stropu je 250 cm (sníženo sdk).
Odpovědět
Profilova fotka
My máme az do stropu
Odpovědět
My máme výšku stropu 265cm a skřínky úplně ke stropu
Odpovědět
Profilova fotka
Digestoř bych osobně do skříňky neschovával a jsem pro to aby byly skříňky až do stropu, odpadne utírání mastnoty ze skříněk a hlavně bude dostatek úložného prostoru, máme stropy 2,8 m a skříňky máme až do stropu.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme skříňky až po strop mrkni mi do alba :-) A i když tam místy trochu šplhám, je to báječný mít tolik odkládacích prostor :-)
Odpovědět
My máme u kuchyně udělaný podhled, líbilo se mi to víc než skříňky až do stropu bez něj. Ale nemůžu si to vynachválit, nesnášela jsem utírání prachu nahoře na kuchyni. Nemáme úplně vysoké stropy (cca 260-265 cm), je to snížené o ten podhled (cca 10 cm?) a já jsem vysoká, takže krásně dosáhnu i do nejhornějších skříněk.
Odpovědět
Také máme skříňky až po strop.
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím, dávali jste ve skříňce, která sahá až po strop a ve které je vestavěná lednice, odvětrávací mřížku i nahoru, nebo ji máte jen dole? Kuchyňář nám říká, že bychom ji měli dát i nahoru, ale vizuálně to kazí celý dojem z kuchyně.
Odpovědět
Doporučuju az po strop, vypadá to dobře, nemusi se stírat prach a dáš tam věci,které často nepouzivas..
Odpovědět
Jsem zastánce skříněk až po strop. Žena má využitou každou skříňku, nejen kuchyňskými věcmi, ale jelikož šije, tak tam má třeba i šicí stroj schovaný a žehličku a tak, takže bych to využil a dal je až ke stropu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame az ke stropu a vysku 280cm. :)
Odpovědět
Článek se načítá
mě osobně skříňky až do stropu nepřijdou tak "vzdušné" a možná i moderní, ale pokud je potřeba místo navíc, tak proč ne :-).......celá stěna s troubou, lednicí a špajzem je do stropu naopak fajn a paktická :-)
Odpovědět
Jsem pro vyplnění prostoru. Získáš místo na sezónní věci a máš vyřešený úklid na skříňkách.
Odpovědět
Mě mrzí že nás to při první kuchyni nenapadlo, určitě hlasuji pro skříňky až ke stropu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?