Spotřebiče Fagor. Jak jste spokojení?

Profilova fotka
Jak jste spokojeni se spotebiči FAGOR. Mám od nich myčku, plyn. nerez desku a el. troubu. Zatím spokojenost, až na tu údržbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Makko my máme taky plynovou desku, myčku, troubu a odsávač par. Spokojenost taky, krom plynového sporáku na tu údržbu, ale s tím se nedá nic dělat. Ale na baráčku chci indukční takže utírání jedna radost. ;-)
Odpovědět
možem vrelo doporuciť,mam sklokeramicku dosku a tepl.ruru Asi 5 rok a som velmi spokojna,hoci teraz mi trosku zblbla doska ale zatial je vsetko v poriadku.Je to spolahliva a trosku drahsia znacka.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec jsem ještě nepřišla jak mám plynovou desku vyčistit, dělají se mi tam jakoby tmavě šedivé fleky. Řeknu Vám, zlaté staré bílé sporáky, které jste mohli mýt i drátěnkou a nic se nestalo. Teď je potřeba udržovat spotřebiče jako v bavlnce. My jsme zakoupili spotřebiče z obchodu, který nabízel kupní ceny, stejné jako na internetu. Takže se nám to i vyplatilo
Odpovědět
Tak my máme lednici, pračku a jsme spokojeni, až budem vybavovat novou kuchyni tak jdeme do kompletní sestavy od fagoru, taky je tam solidni úspora při odběru víc jak 3 výrobků najednou. Spíš bych chtěla info o sušičce a myčce od fagoru, tu ještě nemáme.
Odpovědět
Profilova fotka
toz me se libi tato trouba, nemate nekdo? http://www.fagorcz.cz/fagor/prodcz.as...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Alisek: Od Fagoru máme i myčku, bohužel jen 45, protože máme malou kuchyň a prostě se tam větší nevešla. Doporučuji tu větší, protože teda vůbec netuším co budu dělat, až budeme mít děti. Teď už mám problém tam nádobí nacpat a ještě k tomu musím zvlášť ve dřezu mýt hrnce a pánve. Jinak velká spokojenost. Dobře ovladatelná a praktická.
Odpovědět
Profilova fotka
KRISTI: Máme jen troubu. Nevím jestli je dobré takhle troubu kombinovat. Buď se rozbije trouba nebo mikrovlna a už je to problém. Jsem spíše pro oddělenou troubu a mikrovlnku. Je to jen můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
makka: no, mne to v dnesni dobe prijde trosku zbytecny, zvlast kdyz v bud. kuchyni nemam sloup,kam bych oba dva spotrebice dala. ZA cely zivot se mi nestalo, ze by se rozbila trouba - pracka jo, ale troubu jsme nikdy menit nemuseli... ja se jen ptala, zda nekdo nema a jestli je spokojenej
Odpovědět
Já budu kupovat troubu Fagor a mikrovlnku. Budu mít sloup, takže budou zvlášť. Tak by mě také zajímala zkušenost. Ségra troubu a desku (plynovou) od Fagoru má. A je s ní strašně spokojená. Je to tedy ještě nějaký starší typ - měla jí tam už s koupí bytu, takže už několik let bez problémů funguje. Ale mě by třeba zajímaly ty nové funkce - jako výsuv IMPULSE atd.
Odpovědět
My mame uz 4,5 roku vestavnou troubu a sklokeramickou troubu. Maximalni spokojenost, nemenila bych x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?