Odpověď na příspěvek od andrea2412:
Ahoj všichni, řeším takové dilema. Truhlář dostal… @andrea2412 truhláře bych poslala do (_!_). Zadání měl a nesplnil ho. Tobě může být jedno, že jemu se to nelíbí. Kuchyň dělá pro tebe a ne pro sebe. Řekla bych mu, pokud to neudělá jak znělo zadání, že ji nechci. Ať si to předělá na své náklady.Odpověď na příspěvek od andrea2412:
Ahoj všichni, řeším takové dilema. Truhlář dostal… @andrea2412 Tak takého majtra by som kopol do ... Čo do toho má čo vnášať vlastné názory, čo sa týka dizajnu? Tip on by sa tam mal dať dorobiť, ale najlepšie bude, keď si zistíte presne ktorú značku a typ kovania použil a potom napíšte alebo zavolajte na technickú podporu vyrobcu kovania. Tam dostanete najrelevantnejšiu odpoveď. Ale je pravda, že by to mal vyriešiť on.Odpověď na příspěvek od andrea2412:
Ahoj všichni, řeším takové dilema. Truhlář dostal… Zvednul se mi tlak jen jsem si Váš příspěvek přečetla. Řekněte mu, že jeho vkus je naprosto irelevantní a ať to udělá dle zadání. Popřípadě ať chodí dvakrát týdně chodit mýt úchytky, když jim tak fandí. Jinak tip on jde vždy (nebo téměř vždy) přidelat.Odpověď na příspěvek od andrea2412:
Dekuji. No jsem z toho taky dost spatna. Kuchyň j… @andrea2412 Skúste sa ho opýtať, kto ho platí? A potom mu povedzte, že ten, kto platí, rozhoduje.Odpověď na příspěvek od andrea2412:
Dekuji. No jsem z toho taky dost spatna. Kuchyň j… @andrea2412 A truhlar Vam neudelal cenovou nabidku nebo nejakou smlouvu? Myslim si, ze Tip-on vychazi cenove draz nez normalni pojezdy.Odpověď na příspěvek od andrea2412:
Ahoj všichni, řeším takové dilema. Truhlář dostal… @andrea2412 A byli jste domluvení na čem? Co máte v objednávce? Nebo jste mu nechali volnost výběru?