Varování před truhlářem

Vážení! Varuji před truhlářem VÁCLAVEM HORÁKEM ze Sobotky ( okres Jíčín ). Tento rádo by řemeslník práci pouze začne, shrábne peníze a práci nedokončí. Má několik telefonních čísel a jak začne problém, je jen ztěžka dosažitelný a pokud ano, tak následují sliby a vymlouvání a nakonec stejně práci nedokončí a je konec. Ke všemu nemá řidičák ( což jsem bohužel podcenil ), takže je neustále problém kdo ho kam odveze. Ke všemu není ani řemeslnicky zdatný, obyčejná truhlářská práce je pro něho problém. Pokud má někdo s tímto pánem podobnou zkušenost, ozvěte se, podnikneme určité kroky, aby nebyli daší oběti.
Odpovědět
Profilova fotka
@yaryn poslal jsem ti zprávu....
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo toho jsem tu u někoho už četla,to byla story s kuchyní ani už nevim kdo to byl a jak to dopadlo
Odpovědět
@yaryn @petrsv1000 Dobre v něčem máte určitě pravdu. Ale ze jsem Vás okradl a shrabl peníze je určitě lež. Já si mohu sáhnout do svědomí že jsem vám nedal dvě úchytky a jedno sklo. A vy si laskavě vezměte tužku a se čtěte si věci co jsem vám udělal a pak peníze co jste mi dal. A uvidíte k jakému číslu dojdete.
Odpovědět
Profilova fotka
@yaryn @woods já tedy musím napsat, že montáž nakonec dopadla, s prací jsem spokejen :-) na penězích jsme se domluvili, jen to prostě déle trvalo, na tom chce zapracovat.... to je cesta k úspěchu ;-)
Odpovědět
@woods do soboty pane Horák, nepřijede-li to dodělat, pak se zase rozepíšu....
Odpovědět
ta nakonec pan Horák slíbil, že přijede, dnes opravdu přijel a vše dodělal, takže se už tady tím dále zabývat nebudem...prostě, když se chce, tak to jde...trochu se omlouvám za ten úvodní příspěvek, psal jsem ho ve vzteku...jinak hezký den všem
Odpovědět
Profilova fotka
@yaryn možná by bylo dobré celý tento úsek smazat, aby to nedělalo špatný dojem
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem rád, že to tak dopadlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yaryn po vašem prvním příspěvku se tedy opravdu divím, že k vám dorazil a dílo dokončil :-D
Odpovědět
@catt82 To souhlasím. Pan Horák je fakt borec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?