Vestavná mikrovlnka je moc drahá. Jak to řešit?

Ahojky, chci si do své nové kuchyně vestavit troubu a nad ní mikrovlnku. Strašně se mi to líbí, ale ty mikrovlnky jsou strašně drahé na to, že to má navíc jen rámeček a že je to obyčejná mikrovlnka. Jak jste to řešili vy?
Odpovědět
kamelka, muzes si nechat udelat otevrenou skrinku na rozmer te mw a do ni dat samostatne stojici koupenou nekde pres eshop, kde jsou nejlevnejsi..pak nezapomen na zasuvku.. my to teda resili tou drahou vestavnou, vypada to proste lip a taky se kolem mw neusazuje prach..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak my jsme to vyřešili tak, že jsme ty peníze do toho daly. Protože, když to chceš mít pěkný, tak hold se musí investovat.Máme vestavnou mikrovlnku od Fagoru.Taky jsme si nejdřív říkali jak je to strašně drahý a je to pořád jen mikrovlnka,ale byla jsem u známých a ti měli novou kuchyň, v ní vestavnou troubu a nad ní výklenek a postavenou obyčejnou mikrovlnku. V tu chvíli jsme si řekla, že tak to já mít teda nechci, protože mě se to nelíbí.Samozřejmě každý máme vkus jiný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo souhlasím s catf :-)
Odpovědět
catf, n20: no nakonec to taky tak udělam, protože když už budu do kuchyně investovat tolik peněz, tak už se vším všudy. Jen jsem z toho byla značně rozpoložená, zvlášť pro to, že mam zkušenost, že ty mikrovlnky pěkně odchází, tak se bojim. :-S n20: taky chci Fagor...nevíš náhodou, zda ty nerezy u Fagoru jsou u všech spotřebičů stejné...aby pak trouba a MW neměly každá jiný odstín nerezu???
Odpovědět
Profilova fotka
Kamelko je to stejný odstín, troubu mám Fgor 803X a mikrovlnku Fagor, když si najedeš na www bilezbozi a dáš si vestavné mikrovlnky a jen fagor, tak je to ta nejlevnější.A hodí se to k troubě.Tak hodně štěstí při nákupu.Taky doufám, že jen tak neodejde. ;-)
Odpovědět
Taky jsme do toho vrazili peníze. Nejdřív se mi nechtělo, MV jsme měli necelé 2 roky ještě v záruce, ale přítel tehdy nechtěl mít postavenou MV ve výklenku, že se pod ní práší a nevypadá to dobře. Tak máme vestavnou Baumatic, i s rámečkem celkem 7 tisíc. Tu starší se teď snažíme prodat, no.
Odpovědět
Profilova fotka
máme tu samou co olusenka, a stejný důvod, snadnější údržba, komu by se chtělo otírat furt prach, mě teda nééé :-p
Odpovědět
Už jsme s přítelem také rozhodnutí, že jí pořídíme, bude to fakt hezčí i praktičtější. n20: ta tvá mikrovlnka i trouba jsou z řady Innovation, to jsem si myslela, že k sobě bude ladit. Já mám vybranou jinou, takže jsem k ní našla i jinou MW a na obrázku se mi zdá, že by to k sobě taky mělo jít (mám je v albu, tak jukni). Využíváš u té své ten cooking book??? olusenka: já mám právě taky MW starou 2 roky a šlape, no holt jí dám na chatu. Ladí ti ta Baumatic mikrovlnka i s troubou?
Odpovědět
Profilova fotka
ja to vyresila multifunkcni vestavnou troubou s funkci mikrovlnky....fotka je v albu. Misto dvou spotrebicu mi staci jeden
Odpovědět
kristi: to mě samozřejmě taky napadlo, ale já dost peču a tohle řešení by mi nevyhovovalo. Navíc ty multifunkční trouby jsou o dost dražší, takže to finančně nakonec vyjde nastejno, když to koupím zvlášť.
Odpovědět
Profilova fotka
jasne, ja chapu. Ja nepecu nic moc, semka se vejde kure, 2 plechy muzes dat nad sebe, nam to staci. A draha neni, stoji 21 tis. ;-)
Odpovědět
kristi: jojo, každý to musí volit dle svých zvyků...a za 21 tis. já budu mít troubu i MW též ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kamelko: Mám ji teprve chvilinku, takže ještě jsem to nezkoušela,pečlivě to studuji, protože to není jednoduchý na to přijít.Já jsem měla do teď úplně šílenej starej plynovej sporák Mora z roku raz dva ;-( , takže teď je to pro mě všecko nové a tak postupně se tím prokousávám.Ale je to velice příjemné poznávání.A té plynové desky na skle se vůbec neboj.Pro mě je trouba za 21tis. taky moc drahá,hlavně, že to splňuje vše co jsem od toho chtěla, taky hodně peču atd. :-D
Odpovědět
n20: jojo, já mam taky starej plynovej sporák Mora, takže se už taky těším na to poznávání nové trouby. U trouby jsem hlavně chtěla teleskopický výsuv a kruhové těleso. To ta má vybraná Fagorka splňuje, takže se těším. No a od mikrovlnky nic moc nečekám, já stejně MW využívam pořád na jeden způsob, nikdy jsem např. nevyužila ani rozmrazování, pořád rozmrazuju, ohřívám atd. na stejné nastavení, tak proto mi přijde strašné dát za ní 7.000,-. Ale už jsem se rozhodla, že to do toho dám, že když už tak už. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To já mikrovlnku používám na ohřívání kakaa, ale zase jsem si říkala, že až budou děti, tak se to třeba bude hodit. :-p Je to hodně peněz, ale je to nááádhernýýý. :-)
Odpovědět
Kamelka: já tu "starou" na chatu nedám. Nemáme tam elektřinu. ;-) Myslím, že ta nová MV i trouba se k sobě hodí, je to stejná značka. Můžeš se mrknout a posoudit, jestli je teda na těch fotkách něco poznat. http://www.modrastrecha.cz/album/view... http://www.modrastrecha.cz/album/view...
Odpovědět
olusenka: jojo, hodí se vám to k sobě, ale i kdyby ne, tak by to nebylo asi ani poznat. Já budu mít troubu a MW nad sebou, takže i pidi rozdíl v nerezu vidět bude. Jinak máš hezkou varnou desku, můžu se zeptat, co je to za značku a typ?
Odpovědět
Kamelka: Typ teď nevím, značka Baumatic. Vše je Baumatic, viz moje příspěvky v diskuzi "plynová deska na skle".
Odpovědět
Profilova fotka
holky, co říkáte na tuhle, je za super cenu: BAUMATIC BTM25.2M & BMK2SS http://www.megaobchod.cz/bila-technik...
Odpovědět
ten baumatic mám vybraný i já.. a to: http://www.levneelektro.cz/katalog/bi... líbí se mi na ní ty přednastavené funkce.. a cena, samozžejmě :-D :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak já si ten Bauamic z megaobchodu objednala a teď mi volali, že jí bohužel za tu cenu nemůžou dodat ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
fsvojap: to je nejspíš cena jen za rámeček, normálně stojí ta MKW http://www.kasa.cz/bila-technika/koup...
Odpovědět
Profilova fotka
elis0909 - u nich v nabídce to bylo (resp. ještě pořád je) za MW včetně rámečku, já koukala, že normálně stojí mnohem víc, za MW s grilem a horkovzduchem včetně rámečku to byla víc než suprová cena, právě proto asi volala, že za tu cenu jí dodat nemůžou ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
njn chytáček šmejdi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Vybíráme vestavnou mikrovlnku, chceme jen obyčejnou, využijeme ji opravdu jen na ohřátí jídla, takže třeba gril je naprosto zbytečný. Myslíte, že je lepší značka obyčejných vestavných mikrovlnek Mora nebo Baumatic?
Odpovědět
TAk tu čtu o vest.mikrovlnká.Já mám největší zkušenost z Baumaticem a Aristonem a ani na jednoho nemůžu nadávat a baumatic je dost levný o proti ostatním!!!! 8-) fsvojap -za jakou cenu jsi jí chtěla a jakou?????Třeba ti jí seženu!!!! :-o
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme nejdřív koupili obyčejnou volně stojící a naši za námi přišli s tím, že nám na ní přidaj...a takhle jsme posbírali peníze od všech a koupili si ji...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám troubu Siemens, chtěla jsem k ní vestavnou mikrovlnku stejné značky. Trouba (myslím, že celkem vymakaná) stála 7500 Kč, mikrovlnka byla za 10500 Kč. Nebyla jsem ochotná dát za blbou ohřívačku (protože na nic jiného mi mikrovlnka není) dát tolik peněz (navíc ji použijeme párkrát týdně, rozhodně ne denně), tak jsme nad troubu dali obyčejnou mikrovlnku, co nám slouží už skoro 10 let, za dvířka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?