Výroba kuchyně - tip na truhláře z okolí Svratky

Zdravím stavebníky!! Potřebuji radu, možná i pomoc. Je tu někdo kdo zná šikovného truhláře z okolí Svratky, Skutče, Hlinska? Nejlépe výroba kuchyní, ale i nábytku na míru. Děkuji všem za odkazy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicmat Sice trochu dále - Chotěboř, ale jezdí téměř kamkoliv :) Truhlářství Hounyk :). Jsou to pánové Houfek a Nykl :) jejich práce u mne v albu nebo na FB :) mají moc pěknou stránku :)
Odpovědět
@jancu01 děkuji mnohokrát. Stránky mají pěkné. Ta práce je taky solidní, alespoň podle fotek.. Předpokládám, že jsme spokojeni?? Jinak, jak vycházejí cenově?
Odpovědět
Profilova fotka
@nicmat Spokojeni jsme, v první fázi jsem hodně vymýšlela- dokázali poradit a říct co bude vypadat pěkně a co ne. Cenově srovnatelné s ostatními nabídkami. Chtěla jsem úchytky Malibu, pro některé truhláře to byl problém je objednat a narazit. Někdo si zase řekl o vysoký příplatek. Pánové jsou hlavně ochotní a fajn a já na ten přístup asi hodně dám. Takže spokojení jsme rozhodně :). Mám od nich dvě vestavky kuchyň skříňku do koupelny a zřejmě ještě budeme pokračovat :). nějakou komodou do ložnice :) a skříňkou s výklopným košem do koupelny :) A hlavně jsem na ně měla již skvělé reference a sledovala je dlouho. Měla jsem jasno že chci hlavně moderní kuchyni a oni mě přesvědčili :)
Odpovědět
@jancu01 a mají kluci plno? Jak moc jste čekali mezi jednotlivými prácemi? Tzn. projekt, výroba, sestavení?
Odpovědět
Profilova fotka
@nicmat kuchyn jsem poptavala uz pred Vanocemi. V unoru jsme se sesli nad materialy a to uz prinesli 3D planek kuchyne.... v breznu jsme vybrali spotrebice dali zalohu s tim ze v polovine kvetna budeme montovat. Nakonec jsme my posouvali termin na konec cervna :). Jako zkus poslat ppptavku za to nic nedas :)
Odpovědět
Doporučím to rozdělit - kuchyň nechat na těch co dělají kuchyně profesionálně, a zbytek nábytku místnímu truhláři postupně. Jen bacha na dekor - jeden dekor u každého dodavatele může být jiný odstín detail struktury...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?