Odpověď na příspěvek od svestkovy_kolac:
Dobry den, ma nekdo zkusenost s bezuchytovym res… @svestkovy_kolac za nás ten bezúchotkový profil na rámu. Jestli tedy myslíte to, že skřínky mají nižší dvířka a nahoře se vytvoří "škvíra" kterou je pak otevíráte. Příjde nám to minimalistické a čisté. Tip on po čase prý začne otravovat a při čištění si to prý pořád otevíráte. Nevím no. A žlábek viz ikea je za mě taky pěkný, možná se ze zmíněných ale bude nejvíce špinit. Každopádně ten neprojde přes manželku, takže jdeme do té mezery.Odpověď na příspěvek od kamilpo:
Určitě je lepší ten bezúchytkový profil na rámu, … @kamilpo Máme a jsme spokojeni, jedinou výhradou je, že hrany máme dost ostré a chytají se v nich všechny drobky. Ale aspoň nejsou na zemi :)Odpověď na příspěvek od p_sava:
Také jsem zvažoval, co si dát. Tento způsob zafré… @p_sava No stolar rikal, ze dela ten zlabek nejak hlubsi pro lepsi uchopeni, ale porad nejsme presvedceni.Odpověď na příspěvek od svestkovy_kolac:
Nema nekdo zkusenost s lakovanymi dvirky Trachea,… @svestkovy_kolac Když jsme vybírali dvířka do kuchyně, byla tohle jedna z variant, ale dočetla jsem se tolika mizerných recenzí, že jsem je z úvah vyřadila. Ale osobně neznám nikoho, kdo by je měl.Odpověď na příspěvek od synura_p:
@svestkovy_kolac Když jsme vybírali dvířka do kuc… @synura_p A v jakem smyslu mizerne recenze, konkretne na tato lakovana vyfrezovana? Nekvalita, nepohodlne otevirani, nebo spatny / slaby nastrik, celkove laciny vzhled?... nebo obecne spatne hodnoceni znacky Trachea? Takze lepe vybrat lakovana dvirka od nekoho jineho? Dekuji.Odpověď na příspěvek od svestkovy_kolac:
@synura_p A v jakem smyslu mizerne recenze, konkr… @svestkovy_kolac Aha, pardon, koukám, že píšete lakované. Nám nabízel truhlář variantu Trachea fólie a u toho jsem právě často četla, že se to lidem po pár letech začalo odchlipovat, loupat atd. Ale nevím, jestli je to otázka značky, nebo je problém jen s tou fólií, ale lakované mají ok.Odpověď na příspěvek od josefx:
My ideme teda do riešenia klasickej úchytky. Tie … @josefx To nepotřebiješ vymýšlet. Prostě tam dáš třetí profil na otevírání shora, ale samozřejmě to ubere místo na výšku.Odpověď na příspěvek od p_sava:
Já teda nechápu, proč by ten přidaný kovový profi… @p_sava taky to nechápu. Také nám to stolař rozmlouval. Jde opravdu o tu výšku šuplíku, že ten profil zabere 4 cm a nejde to pak plnit úplně do výšky. Což nám je osobně úplně jedno. Možná to rozmlouvají i proto, že prý je to náročnější na montáž oproti klasickým způsobům...Odpověď na příspěvek od svestkovy_kolac:
Profil do ramu jsme taky zavrhli, ubral by moc mi… @svestkovy_kolac tip-on je dobry na pantove dvirka, ne na suplikyOdpověď na příspěvek od svestkovy_kolac:
Profil do ramu jsme taky zavrhli, ubral by moc mi… @svestkovy_kolac Tipon mám u jednoho šuplíku s košem pod dřezem s elektrickým výsuvem. Je to supr a když jsem v práci, tak neustále otevírám skříňku s košem kolenem a na povoru to nechce jít. Doporučuji.