Zkosené digestoře, jste s nimi spokojeni?

Profilova fotka
Ahoj rozhodujeme se nad digestoří. Jsme vysocí tak se nám zdá zkosená digestoř docela praktická. Co třeba značka Mann máte ji někdo, docela nás zaujali cenami. Jejich údržba, funkčnost atd.. Moc nám pomůžete jakýmkoliv názorem.Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak mi taky vybíráme digestoř,na značku Mann jsem natrefila náhodou a líbí se mi tam víc jak 2 kousky,nevím pro který se rozhodnout.Ceny jsou perfektní a myslím,že ta hlučnost taky není nějak převratná,škoda jen ,že je nemůžu vidět na živo :-( .Už tu jedna diskuse byla o této značce třeba vám to pomůže v rohodování... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ku... Zatím jsme nic nevybrali a pořád je to otázka? Tak držím pěsti ;-) .
Odpovědět
máme zkosenou digestoř a kromě toho že dobře vypadá je i praktická a dobře odsává, nelitujeme peněz které stála
Odpovědět
Taky jsem si vybrala digestoř této značky, zatím nekoupila...aktuální to bude až na podzim. Ceny mají víc než dobré, tak snad budou i kvalitní:)
Odpovědět
Mám cata empire VIP KD 519060 a je super, hlavě je poloprofi řekla bych....odtah na sací výkon 5 má 830 m krychl. což jsem u žádné jiné nenašla -takové co by se mi desingově líbila co dokupuju jsou filtry cata 2ks za 429Kč cca co rok výměna, používají se najednou oba
Odpovědět
Profilova fotka
Ten vypadá moc pěkně. Mohla by jste mi poslat foto jak to vypadá v reálu? Je to 60 nebo 90?
Odpovědět
Máme Gorenje, jsme spokojeni. K vidění v albu. :-) Devadesátka se nám nevešla, šedesátka se mi zdála úzká, tak máme tuto - je to 80ka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?