Zvuk vestavne lednice

Ahojte, ma nekdo moznost porovnat zvuk lednice k vestavbe, kdyz je jeste zapojena venku a pak jiz zabudovana? Dnes jsme zapojili lednici, ale zatim stoji na volno, a piska :/ je ted zapojena tak 4h. Zajimalo by me, jak velmi se ten zvuk utlumi po zabudovani, nebo tam neni moc rozdil? Moc se mi nechce ji zabudovavat, montovat dvirka a pak zjistit, ze ji chci vratit.. ma deklarovanych 32db
Odpovědět
Já myslím, že to nebude skoro rozdíl. Lednice dělají různé podivné zvuky, ale pokud je to konstantní vysoký tón, jako občas dělají např. vadné nabíječky mobilů nebo notebooků, tak to je většinou nějaká uvolněná cívka ve zdroji a to je strašný zvuk, určitě to bude slyšet i po vestavbě. Pokud můžete lednici ještě vrátit bez udání důvodu (nepoškozenou nepoužitou "bez závad" do 14 dní), tak bych jí vrátil. Reklamaci elektroniky kvůli pískání bohužel spousta výrobců neuznává.
Odpovědět
@sameotazky teď jsme taky kupovali lednici nevestavnou kombinovanou,má mít 33 db a po zapojení téměř nebyla slyšet a to jsem stala vedle ní. Ty vestavné mají navíc uvnitř ještě daleko min prostoru,než nevestavne o stejném deklarovanem obsahu. Naše lednice má 202 cm a lednice má být 263 l a manžel se nechal slyset-pry takova malá uvnitr; je totiž zvyklý z domu na širší lednici než mají ty klasicke-60 cm. No ale pískat by lednice neměla žádná,reklamuj!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?