O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nádrž na dešťovou vodu ze starého septiku - jakým způsobem?
Zdravím všechny! Na chalupě u tchyně je nepoužívaný septik. Před 15 lety byla chalupa připojená na …
nobondgirl
Před 7 lety
5
Jak se zajišťuje voda pro stavbu?
Zdravim vás všechny, přemýšlíme nad otázkou, jak bude zajištěna voda pro stavbu. Možnost udělat pří…
jancu01
Před 7 lety
9
Jak opravit takovéto sádrové omítky?
je to dost nepovedené, to už víme, teď jen co s tím..... Zatím ty vrypy překrývají stěrkou, která …
iveta_89
Před 7 lety
5
Kombinace fasády Weber HN1B a HN1C
prosím máte někdo kombinaci těchto dvou barev? Nebo třeba jednu z nich na domě? Spokojenost, nespo…
n3x1nk4
Před 7 lety
3
Vinylová podlaha od značky IVC Spirit - máte někdo?
Dobrý den, máte někdo tuto značku vinylu? Rozhodujeme mezde dekory grey a beige oak, nemáte foto p…
martinape
Před 7 lety
5
Podhledy u valbové střechy
Zdravým stavebníky, mám dotaz? Budu dělat podhledy u valbové střechy. Chci je dát do lepidla a d…
dejvj
Před 7 lety
1
Doporučte prosím projektanta Moravskoslezský kraj
Dobrý den, prosím o doporučení kvalitního projektanta. Idéalně Ostrava, F-M a okolí. Ale nevadí ná…
cada12
Před 7 lety
6
Betonový plot ze Severní Moravy - doporučení na dodavatele
Dobrý den, hledám dodavatele oplocení - betonový plot v Severomoravském kraji. Prosím o refernce na…
mspalova
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Skleněná stříška nad vchodové dveře
Prosím máte někdo zkušenost se skleněným přístřešek nad vchodové dveře viz. Ilustracni obrázek. A n…
onetwogo
Před 7 lety
2
Žádost o duplikat rodného listu kvůli uzavření manželství, seženu někde na internetu prosím formulář
Zdravím, 24.8.2018 máme s přítelem termín svatby, jelikož ja jsem díky stěhování ztratila rodný…
azeretseznamcz
Před 7 lety
6
Vaše inspirace na zahradní dřevěné sezení na terasu
Ahoj. Prosím inspiraci Vašeho sezení na terase . Máme rádi dřevo, tak koukám po takových setech, n…
mikulas999
Před 7 lety
3
Pračka v technické místnosti při kolaudaci?
Ahoj, řešil někdo, že snad by neměla být pračka v technické místnosti při kolaudaci? Je to nepotvrz…
mrazekrad
Před 7 lety
4
Jaký typ osvětlení do sádrokartonu?
Ahoj všichni, chtěla bych osvětlení do sádrokartonu, ale vůbec si nevím rady, co vybrat, můžete mi …
marti_bubnova
Před 7 lety
1
Existuje nějaké povolené množství odběru vody ze studny?
Zdravím, moc prosím o radu... vzhledem k obrovskému suchu, klesá zřejmě i množství spodní vody, pro…
dawerius
Před 7 lety
2
Zateplení fasády 20cm polystyrenem - kotvit ano či ne?
Dělal to někdo bez kotvení,když se jedná o bungalov a výška je 2,50metru?
martin_fio
Před 7 lety
21
Montovaná dřevostavba - koho vybrat aby to bylo levné, ale kvalitní?
Dobrý den, prosím o doporučení s kým stavět montovanou dřevostavbu, aby to bylo levné, ale záro…
janaa1
Před 7 lety
9
Koupě pozemku - v katastru jsou podbody v kolonce "Jiný zápis"
Dobrý den, našli jsme teď jeden pozemek, který se nám velice líbí, jen nevím, jestli se bát zápi…
joli24
Před 7 lety
3
Plíseň v předsíni - co s tím?
..můžu se zeptat,udělala se Vám někomu přes zimu v předsíni plíseň za botěnkou?,nám Jo a sráží se p…
alcazabojnikova
Před 7 lety
1
Jakou podlahu volit do předsíně?
...Dotaz,renovujeme,v předsíni a chodbě podlahu.Rodiče tam před 35 lety dali maloé kachlíkz,barevné…
makymj
Před 7 lety
3
Venkovský dům ve svahu projekt - názory a připomínky
Ahoj, budeme stavět domek ve svahu a už nějakou dobu si moc nevíme rady s projektem. Příjezdová k…
jirkonson
Před 7 lety
8
Jak odstranit starý nástřik ze spojů panelů?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti jak nejlépe odtranit starý panelákový nástřik který se nachází na …
kozixxxx01
Před 7 lety
1
Kvalitní realitní kancelář z Prahy?
Milí diskutující, víte o nějaké kvalitní, spolehlivé realitní kanceláři v Praze, která JE SCHOPN…
milada07
Před 7 lety
4
Koupě bytu s nájemníkem na dobu určitou
Ahoj,je tu někdo kdo rozumí této problematice? Koupili jsme byt,kde je najemnice až do ledna 2019 (…
mitoma
Před 7 lety
4
Kde sehnat tuto tapetu do dětského pokoje?
ahoj všem , chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemá někdo zkušenost, kde by se dala nechat vyro…
pajkak
Před 7 lety
4
Kuchyně bílá z Ikey - matná nebo lesklá?
Máme v plánu kuchyň z Ikei bílou. Teď řešíme zda je více praktický s batoletem lesk nebo mat. 🙂👍🏼 …
dandenka
Před 5 lety
16
Akce, sleva na vinylové podlahy
Ahoj všem 🙂 Budeme brát cca 120m2 vinylove podlahy. Cenově v Hornbachu raketa. Nemáte někdo zkušen…
pj_bydlime
Před 5 lety
14
Bublinky nad trubkami v anhydridu - je potřeba obrousit?
Stalo se vám to někdy? Na tuto vrstvu by ještě měla přijít tenká nivelační vrstva, všude totiž bude…
zmrj
Před 7 lety
10
Kotvení okapu a hromosvodu - stačí jen do zateplení?
Kotvili jste okap a hromosvod jen do zateplení, nebo skrz zateplení až do zdiva? Nechci vytvářet da…
petr13
Před 5 lety
15
Firma z Moravy, která by postavila dřevostavbu na Slovensku
Dobrý den. Poptávám zda někdo neví o firmě nejlépe z Moravy, která by byla ochotná postavit bungalo…
boert
Před 7 lety
1
Indukční deska - jaké parametry?
dobrý den, jdu si pro radu. potrebuji si do nové kuchyne koupit indukcní desku. na Alze jsou tyto m…
llama
Před 7 lety
3
1
2
…
484
485
486
487
488
…