O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rozdíl ceny bungalovu bez a s dvougaráží
Dobrý den, rozmýšlíme se, zda postavit bungalov s nebo bez dvougaráže. Poradíte, jaký cca může být …
jirkonson
Před 7 lety
11
Elektrické topné kabely - zalévali jste anhydritem nebo betonem?
Ahoj, ti co je máte, můžete mi prosím sdělit jestli jste je zalévali do podlahy anhydryt nebo beto…
heryna
Před 6 lety
15
Ekonomické stavby - názory
Dobrý den chci se zeptat co říkáte na "Ekonomické stavby" s programy např nulová hotovost atd. Zauj…
anetka2017
Před 7 lety
15
Chytrá domácnost - Fibaro
Dobrý den.Chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s tímto systémem, ke kterému bych rád připojil dv…
boert
Před 7 lety
6
Aktivní rekuperace s ohřevem vody. Jste spokojeni?
Ma tu někdo aktivni rekuperaci s ohrevem vody nilan vp 18?zajimalo by me funkcnost. Jak jste spokoj…
wwwdancer
Před 7 lety
2
Zápis novostavby do katastru, jak postupovat?
Poraďte prosím jak se postupuje, když chci zapsat novostavbu do KN. Jelikož se již kolaudační řízen…
roman_stavitel
Před 7 lety
5
Venkovní žaluzie typ Z nebo C
Chtěla bych se zeptat, zda jste volili venkovní žaluzie typu Z nebo C. Všechny vyhody mluví pro typ…
linaka
Před 7 lety
5
Co pro mě znamená stavět v záplavovém území?
čau , potřeboval bych poradit co pro mě znamená to že chci stavě na pozemku v katastralní mapě zakr…
tomasmartinek
Před 7 lety
14
sponzor fóra
Výjimka ze stavební uzávěry
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s vyřizováním výjimky ze stavební uzávěry? Případně je možné si ješ…
petr86
Před 7 lety
15
Jak postupovat v budování kanalizačního řádu?
čau, potřeboval bych poradit jak postupovat v případě budování kanalizačního řadu. Mám dvě možnosti…
kopca89
Před 7 lety
2
Vstup na samostatné wc ze zádveří
Hezký den, prosím ty, kteří mají vstup na samostatné wc ze zádveří. Ladíme projekt a vychází nám n…
markarnatnel
Před 7 lety
9
FM dveře - máte zkušenost?
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s firmou FM dveře? Má v ČR jednu pobočku, jinak německo, r…
freeart
Před 4 lety
23
Prohýbaní betonové podlahy po vyzrání v rozích a mezi dveřmi
Zdravím všechny, setkal se někdo s tím, že po vyzrání betonových podlah se prohýbaly rohy v místnos…
sydnygrygera
Před 7 lety
6
Dotykové ovládání indukce a sklokeramiky. Jste spokojeni?
Dobrý den, plánujeme kuchyň a vždy jsem chtěla klasické knoflíky na varné desce jako ovládání. …
blahova_andrea
Před 7 lety
16
Zkušenosti a recenze na firmu K-interier Ostrava
Dobrý den, má prosím někdo z Vás zkušenosti, popř recenzi na práci firmy K-interiér Ostrava? Zvažuj…
nikomik
Před 7 lety
1
Barel na vodu + lesenarske kozy Zlín
Dobrý den, sháníme barev na vodu 500/1000 l a lešenařské kozy - okolí Zlína. Pokud byste se jich …
soptinda
Před 7 lety
1
Zkušenosti s firmami - Zoubek vs. Ryzí okna vs. Netokna vs. Vekra
Ahoj,stavíme dřevostavbu a jsme ve fázi výběru oken(plastové 3sklo),z 15nabidek nás zaujaly 4viz.na…
adamzak
Před 6 lety
10
Tip na firmu pro napojeni kanalizace z Moravských Knínicích a okolí
Dobry den, shanim nekoho, kdo by nas napojil na destovou a splaskovou kanalizaci v Moravskych Knini…
kackasz
Před 7 lety
1
Projekt menšího bungalovu, je to ok?
Ahoj všem, připravuje se nám projekt domku. Stavět budeme svépomocí ale projekt domku kupujeme od f…
vasco79
Před 7 lety
1
2
36
Hypotéka Rainffesen banka. Jste spokojeni?
Jste spokojeni s hypotéku u Rainffesen banky?
kabelitka
Před 7 lety
13
Kde koupit tyto skandinávské židle?
Hezký den, mohu poprosit o doporučení obchodu, kde koupit tyto židle? Nejlépe s podsedákem.
lya24
Před 7 lety
5
Jak velké fixní okno?
Ahoj všem, možná se budu ptát hloupě, ale někde ve foru jsem četla, že měl někdo problém sehnat 3m …
zzikk
Před 7 lety
15
Ostrava - střecha Isover unirol profi
prosím, nezatepluje někdo z vás teď ostrava a okoli střechu s unirol profi? chtěl by jsem jí vidět …
simurdovie
Před 7 lety
3
Nerezový dřez Caressi - recenze
Ahoj, rozhodli jsme se pro nerezovy drez. Ma prosim nekdo zkusenost s drezy Caressi? Vypadaji dost …
syeli
Před 7 lety
4
Je možné umístit myčku přímo před přívod vody?
Dobry den. Prosim o radu, planujeme novou kuchyn a mam otazku ohledne umisteni mycky. Je mozne myck…
aneta_k
Před 7 lety
7
Posunutí zásuvky pod televizí
Prosím opět o radu ještě ohledně zásuvky.Pan elektrikář natáhl novou elektřinu a protože jsem chtěl…
helenqua
Před 7 lety
6
Jak vybrat dřezovou nástěnnou baterii?
Ahoj poradí prosím někdo.Chci vyměnit starou vodovodní baterii v kuchyni..Ta stará je nástěnná a no…
helenqua
Před 7 lety
10
Má obec Tachlovice (Středočeský kraj) potenciál?
Zdravím všechny střecháčky, kdo znáte oblast Rudná/Nučice/Tachlovice, nebo ideálně přímo Tachlovice…
keeshka
Před 7 lety
2
Venkovní akrylátová vířivka - jakou?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás má doma akrylátovou vířivku, ne nafukovací. Máme…
ivaanka
Před 7 lety
1
Poraďte prosím barvu spárovací hmoty k dlažbě
Budeme mít tuto dlažbu v kuchyni, kolem krbu a na chodbě. Na obrázku je šedá spárovací hmota. Jakou…
petrdor
Před 7 lety
7
1
2
…
541
542
543
544
545
…