O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Poradíte, kde sehnat bojler s menší šířkou - 140l+
Zdravím ve spolek. Mohl by mi někdo poradit zdali se vyrábí bojler se šířkou menší než obvyklích 5…
dawe323
Před 8 lety
1
Tepelné čerpadlo - Nibe F2040 + VVM 310 nebo VVM 320
Dobrý den,chci se zeptat jestli nemáte někdo jeden z tadytěch setech TČ,zajímalo by mě pár věcí oko…
peterkikta
Před 5 lety
16
Koupě domu od nezletilé osoby a opatrovnický soud - máte někdo prosím zkušenost?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenost s opatrovnickým soudem. Chceme kupovat domeče…
glami
Před 7 lety
3
Projektant a architekt z Českých Budějovic - tip
Prosím vás, doporučte nám šikovného projektanta, se kterým máte osobní zkušenosti, z ČB. Moc děkuj…
veraplb
Před 8 lety
3
Jak je to s vydáním stavebního povolení?
Ahoj všem. Mám dotaz na nějakého odborníka ze stavebního úřadu, nebo aspoň na někoho, kdo tomu roz…
nikive
Před 8 lety
10
Správné usazení oken
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli jsou takhle s EPS správně usazení okno?kort když si firma vše…
karl32
Před 7 lety
21
Jakou značkou barvy vymalovat?
Zdravím, s jakou značkou barvy máte zkušenost? Jedná se mi o bílou barvu. Chceme vymalovat novostav…
karl32
Před 8 lety
4
Zástěna ke sprše v technické místnosti - z čeho? tipy
Nechám si doporučit tipy, jak vyřešit zástěnu ke sprchovému koutu v technické místnosti. Máme vyspá…
karl32
Před 8 lety
14
sponzor fóra
Zakoupení pozemku, co dál?
Ahoj všichni, koupili jsme pozemek, kde je základová deska, původně zde měla stát garáž cca 100m2. …
iiilinka
Před 8 lety
3
Rosení parotěsné folie na půdě
Dobrý den. Setkal jste se někdo s tímto problémem? Nad podkrovím mám nezateplenou půdu a dnes jsem …
r4d3k74
Před 8 lety
9
Krb s výměníkem, co je vše potřeba?
Dobrý den, na kolik nás vyšel krb s výměníkem+ všechno okolo co je potřeba, kdyby byl nákej rozpis …
bchannu
Před 5 lety
1
2
39
Úprava projektu se změnou před dokončením
Zdravím vespolek. Mám otázku, není li zde, popř. nevíte li o někom v Brně a okolí, nejlépe do á …
luboscharvat
Před 8 lety
9
Kolaudace v roce 2018 - jak to bude?
Prosím vás, vyznáte se v tomto někdo? Jak to bude s těmi kolaudacemi po novém roce? Jaké dokum…
annabell92
Před 7 lety
1
2
...
...
11
12
347
Terasová okna - chlad
Ahoj, máme docela velké terasové okno a ať máte jak chcete izolaci přes ty tabule to v zimě de cít…
ivko20
Před 8 lety
4
Domácí telefon z patra do patra
Ahoj, prosím o radu. Existuje nějaký bezdrátový telefon z patra do patra? Něco jako ten dětský z po…
ivko20
Před 8 lety
15
Plastové profily Rehau - špatně zasklená, jak řešit?
Prosím, kdo má okna s plastovými profily Rehau. Firma, která okna vyrobila s těmito profily podle š…
cesilka
Před 7 lety
5
Vysoký tlak teplé vody- čím by to mohlo být?
Moc prosím o radu. 5 měsíců bydlíme v novostavbě, nyní jsme zjistili, že nám protékají těsnění pouz…
lencatko1
Před 7 lety
14
Dát jedno dlouhé nebo dvě umyvadla?
Máme v plánu koupelny prostor na umyvadlo cca 120 cm, přemýšlíme jaké umyvadlo dát, jedno dlouhé a …
alisek
Před 7 lety
15
Sousedův pes, mám z něj strach - co dělat?
Sousedi mají vlčáka, kterému se věnují a z mého pohledu je poslouchá. Problém nastává když nejsou d…
gargamell
Před 8 lety
7
Elektrické podlahové topení Ekoheat - zkušenosti
Zdravím všechny, rekonstruujeme dům a rádi bychom podlahové topení do přízemí (máme celý podsklepen…
lucka_kl
Před 8 lety
1
Vinylová podlaha - doporučíte kvalitní ale ne nejdražší
Budu dávat novou podlahu do obýváku a dětského pokoje. Ráda bych vinyl, ale je jich více druhů a já…
hankan2
Před 8 lety
1
Pračka a sušička na chodbě, jak zamaskovat?
Ahoj, prosím jak máte řešenu pračku a sušičku na chodbě v chalupě, myslím tím zamaskování. My je bu…
ivko20
Před 8 lety
6
Pracovní deska v kuchyni,3, bukové schodiště
Ahoj, prosím o radu. Máme bukové schodiště - vzorek viz odřezek dřeva (pod schodištěm bude kuchyň).…
jitka_vavrinkova
Před 3 lety
1
2
33
Studna - jak na to?
Asi pro nás nebude schůdné připojit se k vodovodnímu řádu (VaK navrhl místo připojení, kde je to té…
petros4
Před 7 lety
17
Komentáře k půdorysu bungalovu
Plánujeme stavět bungalov, při hledání jsem narazila na bungalov 1572 od Euroline, poprosila bych z…
maty56
Před 6 lety
16
Kotvení nenosných příček
Ahoj potřebuju radu popřípadě přidat zkušenosti. Jakým způsobem kotvit příčky. K nosným zdem budeme…
iveta_89
Před 8 lety
3
Doporučení na projektanta nebo architekta z Jižních Čech
Dobrý den, prosím o doporučení projektanta (architekta) působícího v okolí jindřichohradecka. Jedná…
jurajof
Před 8 lety
2
Kde se staví v okolí Mělníku či Praze-východ ?
Ahoj nemate nekdo prehled o stavbach kolem Melniku ci Praha- vychod? Kde se stavi? Dekuji
zuzaaaaaaa
Před 8 lety
1
Bydlíte někdo v Kralupech nad Vltavou?
Ahoj, bydlite tu nekdo v Kralupech/Zemechy? Muzu poprosit zkusenosti s lokalitou? Diky
zuzaaaaaaa
Před 8 lety
1
Samonivelační laser, jaký?
Máte někdo tipi na samonivelační laser? Jde mi jen o výšky a běžné domácí používání, máte někdo tip…
petros4
Před 8 lety
12
1
2
…
554
555
556
557
558
…