O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Obklad Rako senso, jste spokojeni?
Máte prosím někdo obklady Rako senso? Jste spokojení - příp. máte reálné foto? Moc děkuji
radibara
Před 8 lety
4
Rekonstrukce koupelny - řešení
Může mi prosím někdo poradit ??chci vybourat vanu a dát místo ní sprchu,ale nemůžu přijít na řešení…
ivona5
Před 8 lety
8
Přerušení hrubé stavby na zimu bez střechy
Zdravím , bohužel vyřizování na úřadech se protáhlo a začneme stavět později , tak už ted vidím, že…
wwwdancer
Před 6 lety
13
Máte někdo dlažbu Taurus?
Prosím máte někdo dlažbu Taurus? jak jste spokojené s údržbou? Neklouže, případně nemáte foto v reá…
evik1976
Před 8 lety
1
Posun jímky u tlakové kanalizace
Ahoj, mám kupovat pozemek, na kterém je zřízena přípojka tlakové kanalizace - jímka. Bohužel je sko…
mariacek
Před 8 lety
3
Dravý ptáci a kořist - jak řešit kvůli malému psovi?
Prosím o radu jak se vyvarovat dravým ptákům! Mám malého pejska a budeme stavět u přehrady kde léta…
zkafka
Před 2 měsíci
31
Projekt malého RD, prosím o připomínky a nápady
Dobrý den, prosím o jakýkoliv nápad k prvnímu nákresu. Bude se jednat o nízkoenergetickou dřevostav…
zazara
Před 8 lety
20
Dešťová voda - spor se sousedem
Dobrý den, tímto bych Vás, kdo se dostane k tomuto příspěvku, chtěl požádat o názor. Se sousedem má…
puhelin
Před 8 lety
10
sponzor fóra
Prověření podzemních inženýrských sítí, rada
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu 8-) Máme již hotový projekt i stav.povolení... Chyst…
plaintruth
Před 8 lety
4
Nivelační měřák Hilti - zkušenost s použitím
Ahoj, měl někdo půjčený laser rotační samonivelační Hilti z Dek stavebnin. Jak se s ním pracuje, je…
milan1965
Před 8 lety
1
Jakou barvu wc k umyvadlu z imitace mramoru?
Ahoj, Byli jsme se divat po obchodech co by se nam libilo v omecku za umyvadla a vanu atd a naraz…
bubbligum
Před 7 lety
5
Kontakt na zedníka z Milevska a okolí
Ahoj, nevíte o nějakém šikovném zedníkovi Milevsko a okolí, který by mi pomohl se základovou desko…
r4d3k74
Před 8 lety
3
Křivá základová deska, čím vyrovnat?
Dobrý den, mame zalitou zakl. desku a dnes jsme byli poprvé přeměřovat rovnost povrchu a máme místy…
mrazekrad
Před 8 lety
16
Jít do pozemku bez sítí, nebo koupit radši nový pozemek?
Dobry den , mame pozemek bez IS, momentalne zjistujeme zda se nam vubec vyplati delat Is nebo koupi…
koselak
Před 8 lety
7
Jaké máte bodové světla?
Zdravím,můžete mi ukazat vaše interiéry jaké máte bodové světla? Potřebuji nějakou inspiraci.a také…
dekolamp
Před 8 lety
3
Dlažba imitující dřevo, jste spokojeni?
Máte prosím někdo dlažbu artwood ( nebo jakou byste doporučili - cca do 400 Kč /m2 )? Jak jste spok…
evik1976
Před 8 lety
3
Zahradní nábytek - gauč nebo židle?
Ahoj střecháčci, řeším teď zapeklitou otázku :). Chtěla jsem původně na terasu zahradní nábytek v…
gigi2
Před 8 lety
6
Příjezdová cesta hasiči
Zdravím, mám pozemek ke kterému vede slepá obecní cesta asi 33m od sjezdu z hlavní je vjezd na poze…
moriseiki
Před 8 lety
3
Jak vypočtu velikost vsakovací jámy (vysypané kamením)?
Jedná se o vsak dešťové vody ze střechy domu, je na to nějaký vzoreček? Plochu střechy máme 130m2.
romik67
Před 8 lety
7
Strieška pred vchodom, pomoc
Ahojte. Chcel by som poziadat o pomoc nejakého statika ktorý má chvíľočku čas. Staviame a akurát sm…
bodohaz
Před 8 lety
1
Jak se řeší skimmer po stavební stránce?
Dobrý den, poradíte mi jak se řeší po stavební stránce prostor kolem skimmeru. Mám tam vylí…
petrsv1000
Před 8 lety
2
Drenáž a dešťové chodníčky
Ahoj, potřebovala bych poradit od někoho, kdo tomu aspoň trochu rozumí, protože já jsem z toho paf…
sathine
Před 8 lety
6
Nákup vestavných spotřebičů
Zdravím, rád bych se zeptal Vás,co jste řešili do nové kuchyně nákup spotřebičů,jakým způsobem u…
plaintruth
Před 8 lety
4
Aquastop hadice a magnetický odvápňovač
Dobrý den, někde jsem slyšel názor, že by se neměl zapojovat k aquastop hadici u myčky na nádobí…
george55
Před 8 lety
1
Chystám správnou skladbu zateplení střechy (a podkroví) u dřevostavby?
Sedlová střecha, úplný prkenný záklop. Nahoru na záklop přijde celoplošně asfaltový pás Guttabit R1…
tramp5064
Před 8 lety
16
Kdo má IKEA kuchyň, jste spokojení?
Zdravím všechny fandy IKEA :-) Vím, že diskuze o IKEA kuchyních je tu dost, ale zajímaly by mě čer…
petrsv1000
Před 8 lety
8
Bungalov 7+1, máte někdo?
Dobrý den, máme projekt na dvoupodlažní dům 7+1, ale stále nejsme 100% spokojeni. Teď budeme mít mo…
angie.shy
Před 8 lety
4
Hypotéka na zemědělský objekt
Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Máte někdo zkušenost s hypotékou na objekt, který je v katas…
kyticka_26
Před 8 lety
3
Sedací souprava - jakou máte a koupili byste znova?
Ahoj, zajímá mě, jakou máte sedací soupravu, odkud a jak jste spokojeni po nějaké době užívání (př…
cell
Před 6 lety
13
Bydlení Neratovice, jak se vám bydlí?
Zdravím, je tu někdo z Neratovic a okolí? :-) Jednoduchá otázka - jak se Vám bydlí? :-) Řešíme hlav…
2nonni
Před 8 lety
21
1
2
…
623
624
625
626
627
…