O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Mohu získat hypotéku, když jsem v registru?
Dluh byl 1000.- z roku 2008.. Nevěděla jsem i něm..V listopadu 2016 jsem žádala hypotéku.. Zamítnut…
brought
Před 7 lety
4
Bazény Desjoyaux a Albixon. Máte zkušenosti?
Ahojte, najde sa tu niekto kto ma skusenosti s bazenom od spol.Desjoyaux alebo Albixion. Prezrela s…
kacunek2019
Před 2 lety
7
Zelená úsporám na fasádu - ano či ne?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenost s provedením fasády na zelenou úsporám?…
darauk
Před 7 lety
3
Zkušenosti s tepelným čerpadlem Vaillant
Jaké máte zkušenosti s tepelným čerpadlem Vaillant ?
ambrozek
Před 7 lety
1
Vchodové dveře s madlem
Dobrý den, chceme na nás dům dat vchodové dveře s madlem, a řešíme aby šly otvírat bez klíčů, když …
lopp
Před 7 lety
18
Komín Heluz - tuhá paliva, jaké cihly vybrat?
Dobrý večer, protože budeme brát na stavbu cihly heluz, tak chceme i komín od heluzu na tuhá paliva…
radim83
Před 7 lety
4
Zateplení staré střechy
Pěkný den, budeme rekonstruovat podkroví a prvním krokem bude samozřejmě zateplení střechy. Máme p…
jane46
Před 7 lety
14
Kdo máte prosím tento věšák?
Kdo máte prosím tento věšák, jak jste s ním spokojeni? Nejsou ty háčky moc široké?
jitkagracova
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Na kolik vás vyšel dětský pokojíček od truhláře?
Krásný den :) prosím řešil tu někdo dětský pokoj už ve studentském stylu ? Dětem je 6 a 9 let a te…
bejirinka
Před 7 lety
8
Novostavba, jaké topení zvolit?
Dobrý den, máme novostavbu, okolo 200m2 obytné plochy, přízemní s jednou místností v patře. Určitě …
raduzemlejna
Před 7 lety
1
2
46
Nemáte někdo odkaz na možnost vlastního návrhu fasády?
Dobrý den, prosím o radu, nemáte někdo odkaz na možnost vlastního návrhu fasády? Nějaký program ne…
greenspaces
Před 7 lety
2
Do závěsného WC se dostávají splašky ze stoupaček sousedů nad námi - kde je příčina?
Dobrý den. Po rekonstrukci v panelovém domě nastal problém s tím, že se mi do nového závěsného WC …
splasky
Před 1 rokem
5
Možnost prohlídky domu Domino od GServisu
Zdravím, vážně uvažujeme o zakoupení projektu Domino od GServisu. Našla by se tady dobrá duše, kter…
tomsoft11
Před 7 lety
1
Finanční poradce a koupě domu/pozemku z Pardubic
Zdravím, nemá někdo prosím tip na nezávislého (a kvalitního) finančního poradce z Pardubic, případ…
sunnzyyk
Před 7 lety
1
Doporučení stavební firmy z Vysočiny
Ahoj všem obracím se na vás s prosbou o reference a zkušenosti se zděnou stavbou na Vysočině. Děku…
jancu01
Před 7 lety
1
Zděný vs. dřevostavba - svépomocí vs. na klíč - tak trochu jinak
Ahojte. Následující řádky jsem pojal jako „veřejné sezení u internetového psychologa“ :-) . Budu rá…
lucaz
Před 7 lety
15
Střešní okna, po dvou letech ještě pracují - co s tím?
Dobry den, mame stresni okna Roto trojskla, dreveny ram. Je mozne, ze po 2 letech po usazeni nejak …
mbb2214
Před 7 lety
1
Stavba svépomocí - do 150 m2, co se vše počítá?
Dobrý den. Mám dotaz ohledně stavby RD svépomocí. Stavět RD svépomocí jde když má plochu do 1…
coptman
Před 7 lety
18
Okna plastová s dvousklem vs. trojsklem
Dobrý den všem, mám na Vás prosbu, projektant nám napsal do projektu okna s dvousklem, ale dle t…
rabies
Před 7 lety
15
Město Polička, zkušenosti s dřevostavbou?
Je někdo z tohoto okolí? S manželem přemýšlíme o dřevostavbě a nevíme jak místní klima působí ma dř…
weredyka
Před 7 lety
1
Sprchové dveře a rohový sprchový kout - čiré sklo s úpravou proti vodnímu kameni
Zdravím, prosím jaké máte zkusenosti s čirým sklem ve sprchových koutech či na dveřích a jejich ú…
kkaccullka
Před 6 lety
9
Čím nahradit "click clack" systém u vanové výpusti?
Prosím o radu: Když jsem zařizovala byt a rekonstruovala koupelnu, zvolila jsem pro vanovou výpust …
requied
Před 7 lety
2
Pur izolace soft, máte zkušenosti?
Máte zkušenost s touto izolací ? http://pur.cz/produkt/tepelne-a-zvukove-izolacni-system-pur-izolac…
dreambox
Před 7 lety
1
Pracovní místo v kuchyni
Dobrý večer, mám prosbičku.... Kdo máte zkušenosti s kuchyní viz obrázek? Jde mi hlavně o pracovní…
elodii
Před 7 lety
1
2
40
Heluz nebo Porotherm u zdiva 300mm + 150mm zateplení
Zdravím, prosím o radu - podle čeho jste vybírali cihlu, kterou jste zvolili a proč? Máme plánováno…
wario
Před 6 lety
12
Dřevěná plovoucí podlaha v kuchyni? Mate někdo?
Koupili jsme byt s dřevěnou plovoučkou i v kuchyni, přijde nam to nepraktické a chceme to zmenit ra…
lencatko1
Před 7 lety
9
Nechal jste si někdo udělat inspekci nemovitosti před předáním bytu?
Nechal jste si někdo udělat inspekci nemovitosti pred predam bytu od externí společnosti. Tedy od d…
zebry
Před 7 lety
2
Sousedé projektu od Central Group Nad Modřanskou roklí
Jsou zde nejakcí sousedé projektu od Central Group Nad Modranskou roklí ? Jak se Vam bydlí? :)
janule25
Před 6 lety
4
Názor na půdorys bungalovu
Dobrý den, před schůzkou s projektantem brouzdáme po internetu a hledáme inspiraci na bungalov a z…
maaja6
Před 7 lety
5
Musí být u podpisu rezervační smlouvy i majitel?
Kupuji byt,mám jít podepsat Rezervační smlouvu,realitka má podepsanou EXLUZIVITU na prodej bytu,mus…
korodujicividle
Před 7 lety
2
1
2
…
634
635
636
637
638
…