O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Máte zkušenosti s tepelným čerpadlem Acond?
Ahoj, máte zkušenosti s tepelným čerpadlem od ACONDu (vzduch/voda)? Prosím podělte se. Mám několik …
requied
Před 8 lety
11
Klesne cena nemovitostí?
Ahoj, jaký máte názor na situaci ohledně vyšších úroků hypoték? Myslíte, že klesne cena pozemků a s…
dominika1989
Před 8 lety
9
Recenze na firmu Eudomy
dobrý den, prosím vás máte někdo recenze na firmu eudomy? stavili jste s nimi někdo? moc děkuji
hanni88
Před 8 lety
1
Hypotéka s roční fixací a ukončením
Ahoj, máme předschválenou hypo u KB a než to podepíšeme, rád bych se na něco zeptal. Hypo máme na d…
mavanka
Před 8 lety
4
Jak jste zvolili velikosti oken v jednotlivých místnostech?
Zdravím, jaké jste zvolili velikosti oken v jednotlivých místnostech? My máme zatím navržené 1500/1…
radar64
Před 8 lety
5
Jak dlouho jste čekali u Eonu na přivedení elektriky na pozemek?
Dobrý večer :) Chci se zeptat, jak dlouho jeste čekali u Eonu na přivedení eliktriny na pozemek? …
vladkavp
Před 8 lety
7
Firma na cementový potěr - Plzeňský kraj
Zdravím všechny, nemáte někdo tip na firmu co by udělala cemenťák ( anhydrid nějak nemusim ) v RD,…
demolitionman
Před 8 lety
3
Ikea hemnes v koupelně, máte?
Ahojky, chtěla bych se zeptat těch, kdo má z Ikei koupelnovou skříňku hemnes s dvojumyvadlem. Jak j…
kuldacz
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Přestavba jádra - vaše rady
Zdravím všechny. Dnešním dnem se pro nás stává aktuální otázkou číslo jedna, přestavba/rekonstrukce…
altman
Před 8 lety
2
Kuchyňskou linku k zárubni, nebo ne?
Ahoj, jaký je výš názor, dát kuch. linku až k zárubni, tedy bude naražená na dřev. rám dveří, ne…
solaris
Před 8 lety
4
Stavební dozor z okresu Kutná Hora, Kolín
Ahoj, sháním dobrý stavební dozor pro dozorování výstavby RD stavební firmou. Ideálně v okr. Kutná …
hamikaw
Před 8 lety
1
Kde koupit pár pytlů štěrku v Praze-východ?
Poradí někdo, kde koupit pár pytlů, kýblů nějakého štěrku, nebo drobných kamínků?
heryna
Před 8 lety
4
Jak silné máte trámy na stropě?
Jak silné máte prosím trámy na stropě? Budeme mít bungalov 10x16 m :-) :-) :-) Děkuji
demolitionman
Před 8 lety
5
Výsuvná vs. stropní digestoř na ostrůvek do kuchyně
Ahoj, máte někdo zkušenost s výsuvnou digestoří za indukční desku? Zda to funguje a zajistí odtah p…
bayt
Před 2 lety
11
Pozemek napsaný jen na jednoho, hypotéka a dům na oba. Lze?
Zdravím Vás, prosím o radu. S přítelkyní se chystáme stavět na pozemku, který je v mém vlastnict…
krikri01
Před 8 lety
13
Výstuž základových pásů
Potřeboval bych info k této části stavby. Pozemek rovinatý, 20-30 cm ornice pak nepropustný jíl. St…
jumpmans
Před 8 lety
15
Zkušenost se střešní krytinou EVROvlna
Rekonstruujeme starý RD a na střechu nám byl doporučen pozinkovaný plech tzv. EVROvlna. Budu vděčná…
ifffca
Před 8 lety
1
WC a umyvadlo v jednom
Mate niekto WC a umyvadlo v jednom? Potrebovali by sme nieco take, ale neviem sa dopatrat, kde by s…
kamenac
Před 8 lety
2
Jak jste řešili u kuchyňské linky Led podsvětlení?
Prosím o radu, jak jste řešili u vaší kuchyňské linky LED podsvětlení. Truhlář nám dal na výběr buď…
verunky
Před 8 lety
4
Úschova dřeva a zkušenost s vysunovací pergolou
Dobrý večer, řešil zde někdy někdo možnosti úschovy dřeva na topení? Topíme dřevem a spálíme ho za…
krocanecek
Před 8 lety
2
Máte někdo zkušenost s firmou zdenedomy-drevostavby.cz Dalumido Stav s.r.o. ?
Mají pěknou nabídku dřevostaveb,ale...žádné recenze ani pozitivní ani negativní :-S
hansjuh
Před 8 lety
1
Poraďte prosím s osvětlením
Prosím o radu jaké vybrat osvětlení do obývako-kuchyně. V příloze je nákres, kde jsou zobrazena svě…
bamak
Před 8 lety
11
Dodatečné prodloužení střechy - je to nákladné a pracné?
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s dodatečným prodloužením střechy? Chtěl bych nechat prodloužit stře…
zdenna
Před 8 lety
1
Kuchyně na míru - Šumperk
Zdravím Vás, mohu poprosit o nějaká doporučení ohledně kuchyně na míru, popř. koupelny apod. - okol…
apleko
Před 8 lety
1
Zateplení RD vatou - Rockwool nebo Isover?
Chceme zateplit RD vatou (obvodové zdivo z šedého porfixu tl. 37cm). Je lepší Isover nebo rockwool…
macinka85
Před 8 lety
10
Bonsaje v interiéru - zkušenosti, rady a postřehy
Zdravím všechny, kterým se bonsaje líbí, dostala jsem "od Ježíška" dva bonsaje a byla to láska n…
dominika1989
Před 8 lety
1
Bílá spárovačka v koupelně - ano či ne?
Ahojte, budeme mít v koupelně, jako obklad bílé cihličky, zedník mi rozmlouvá bílou spárovačku, co …
drabek06
Před 8 lety
12
Pracovní deska, ostrá nebo oblá hrana?
Ahoj, prosím potřebuji poradit, co je lepší pracovní deska s oblým rohem rádius 5 mm (fólie je p…
solaris
Před 8 lety
5
Kuchyň od truhláře, není to moc?
Dobrý den, truhlář mi dnes poslal návrh kuchyně. viz foto a co se týče ceny : cena kuchyně be…
zdenna
Před 8 lety
7
Klesání podlahy v patře dřevostavby, stalo se to někomu?
Ahoj, obracím se hlavně na obyvatele dřevostaveb s betonem v podlaze v patře, klesá vám podlaha neb…
kotatko03
Před 8 lety
5
1
2
…
653
654
655
656
657
…