O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zkušenost s dřevostavbou od firmy Palis, Plzeň
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s firmou Palis z Plzně? Konkrétně, nenechal jste si od nich někd…
maaarc
Před 8 lety
2
Ložnice na občasné přespání bez okna
Občas se na me chalupě vyskytuje i mladší dcera s manželem. Tak 4krat do roka. Aby nemuseli spát v …
cejkyna
Před 8 lety
9
Nestihli jsme zateplit a některé obvodové zdi jsou mokré. Jak se toho zbavit?
Dobrý den, nestihli jsme bohužel zateplit, jinak je vnitřek domu skoro hotový chybí asi jen vymalo…
lisakstavitel
Před 7 lety
10
Koupě domu formou nájmu
Setkal jste někdy někdo s touto formou odkupu? Samozřejmě vše podložené smlouvou apod... četla jsem…
kafr
Před 8 lety
2
Darovací smlouva pozemku mezi mnou a přítelem
Dobrý den, prosím o radu - rodiče přítele mu darovali pozemek na stavbu RD, který teď chceme rozděl…
kotatko005
Před 5 lety
1
2
36
Prasklá teplá voda v podlaze, co s tím?
Dobrý den, máme domek postavený v roce 2012 (kolaudace) a teď nám praskla někde v podlaze teplá vod…
jakuda
Před 8 lety
13
Poptavam stavebni firmu pro bungalov 1471
Ahoj, poptavame nejakou stavebni firmu, ktera bude spolehliva. Mame vybrany bungalov 1471 s nejakym…
seandurst
Před 8 lety
2
Indukce - cvaká nádobí, je to normální?
Zdravim, mohl by mi nekdo rict jestli je normalni kdyz cvaka treba panvicka? Hrnce bych rek ze ne a…
zdenna
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Řešení fasády dřevostavby
Zdravim vas vsetkych.Chcel by som sa opytat,ci mi viete niekto poradit,ohladne fasady drevostavby.M…
iveta_89
Před 8 lety
2
Gorenje spotřebiče - recenze
Dobry den, mate prosim zkusenosti se spotrebici Gorenje? Konkretne mycka, indukcni deska, mikrovlnk…
lulii
Před 8 lety
2
Tepelné Čerpadlo pro RD rekonstrukce
Dobrý den, pořídily jsme si starší RD z roku 1950 o ploše cca 250m2 obytná plocha 200m2 a 50m2 skle…
requied
Před 8 lety
3
Vyplatí se koupit teď byt nebo dům mimo Prahu - není trh na vrcholu?
Vyplatí se ted koupit dům/byt (ne praha) okolo 1,5 mil (bez hypotéky) na bydlení (ne investice) kdy…
jumpmans
Před 7 lety
8
Jak odehnat dravé ptactvo znečišťující balkon?
Mame 1,5 roku stary patrovy dum s balkonem a peknym vyhledem do dálky,cehoz si brzo povsimlo i míst…
olomonteum
Před 8 lety
3
Ovladacie otočné gombíky(?) varnej dosky
dobrý deň prajem :-) idem kupovať set plynovú dosku + el. rúru...prosím Vás aká je pravdepodobnosť…
jurajcjurajgmailcom
Před 8 lety
5
Komín Ciko nebo Schiedel?
Dobrý den, prosím o radu: Projektant naprojektoval Schiedel, stavební firma radí CIKO. Typ jednopr…
jirkaa
Před 8 lety
6
Výběr sprchového koutu
Ahoj, vybirame sprchovy kout a uz jsme se shodli, ze kvuli mistu koupime skleneny - bud 90x90cm hra…
ozzy77
Před 8 lety
2
Kolik si podat žádosti o hypotéku, abych si nezkomplikovala schválení?
Zdravim, je mozne podat si pri refinancovani vice zadosti o hypoteku zaroven? Neberou to pote banky…
eileenk
Před 8 lety
5
Posuvné dveře na balkón
Dobrý den, vím že tu bylo už mnoho otázek, ohledne posuvných dveří, ale odpověď na mou otázku jsem …
iveta_89
Před 8 lety
2
Prosím poraďte s výběrem baterie
Prosím vás o radu s výběrem baterie. Do koupelny bych chtěla koupit dvojumyvadlo Ikea viz foto ale …
wendy_
Před 8 lety
4
Nezkoušel někdo přetřít šedé obrubníky na jinou barvu?
Máme nakoupené šedé obrubníky, ale líbila by se nám zám.dlažba do žluta :-) :-) :-)
deto_oesya
Před 8 lety
2
Obklady do koupelny - imitace cementové stěrky
Prosím o radu Mám vybraný obklad do koupelny Porcelaingres Urban - anthracite,jedná se o imitaci …
sunne
Před 8 lety
1
Skleněná kuchyňská deska
Ahoj, máte někdo skleněnou kuchyňskou deskou? Něco jako toto: http://www.fotogaleriekuchyne.cz/kuc…
jakuda
Před 8 lety
4
Poplatek za provoz a údržby plynovodní přípojky
Včera jsme obdrželi fakturu, že máme zaplatit poplatek za provoz a údržby plynovodní přípojky za ro…
zaplik1
Před 8 lety
8
Kupovali jste záclony s řasící stuhou nebo bez ní?
Právě nevím, zda se do ní vyplatí investovat (cca o 100 - 300 Kč víc na záclonu, záleží na rozměru)…
kristyn.g
Před 8 lety
3
Dřevostavby Burda, Alka Domky a Zelené Domky - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmami Burda, Alka Domky nebo Zelené domky? Na poslední dvě jse…
vosel
Před 8 lety
3
Jakou podlahu a schody ke dveřím v dekoru ořech lyon?
Ahojte, prošla jsem spoustu diskuzí na tohle téma, ale i tak znovu zkouším, uběhlo dost času a přib…
1marlene
Před 8 lety
1
Poradíte někdo, co je to za dlažbu?
Poradíte někdo, co je to za dlažbu? Děkuju.
koselak
Před 8 lety
3
Kuchyně Hanák výprodej ze studia - ano či ne?
Ahoj, chtěla bych se poradit, máme nabídku kuchyně z výprodeje od Hanáka viz foto, není to úplně de…
luca321
Před 8 lety
15
Jak udělat odtah digestoře?
Ahoj, řešil jste tady někdo odtah digestoře až Vám namontovali kuchyň? Máme digestoř na stropě nad…
zdenna
Před 8 lety
15
Prodat nebo čekat?
Dobrý den,v Únoru lonského roku jsem koupila pozemek.První průšvih nastal když jsem zjistila že obe…
jancu01
Před 8 lety
6
1
2
…
667
668
669
670
671
…