O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sprchové dveře 100 cm, jaké vybrat?
Poprosím Vás o rady ohledně sprchových dveří ve vyzděném sprchovém koutě, vyjdou nám tam pěkně 100 …
neloush
Před 8 lety
7
Firma Watersavers.eu - zkušenosti a diskuze
Hned na začátek se omlouvám, že jde přímo o diskuzi ke konkrétní společnosti, ale jejich program mě…
janina234
Před 8 lety
5
Purpura a indukční deska
Všem hezký den. Jdu sem s takovou - pro mnohé - prkotinou. Ale dostavěli jsme domek, budeme v něm p…
jonnyj
Před 8 lety
2
Investovat do bytu, který chceme prodat?
Potřebovala bych radu,nebo názor.Koupili jsme starý domek,ktery budeme rekonstruovat.Do té doby než…
gerrym
Před 8 lety
17
Návod na zapojení pohybového čidla místo vypínače
Poradi mi prosim někdo se zapojenim tohoto pohybového cidla? Do vypinace na chodbe vedou dva draty-…
radar64
Před 8 lety
5
Podlaha na půdě, poradíte?
Prosím o pomoc radu zkušených. Chceme si z půdy v bytě udělat ložnici, v nejvyšším místě je ložnic…
ivanaks
Před 8 lety
1
Co dát do kuchyňské linky?
Ahoj všichni, co dáváte do kuchyňské linky, aby se nepoškrábala od hrnců, nádobí atd? Já tam má…
tirano
Před 8 lety
10
Dřevěná okna - váš výběr firmy a spokojenost
Krásný večer, pročítáme a vybíráme firmy, které nabízí KVALITNÍ dřevěné okna/dveře.. Budu ráda za…
nataliepodol
Před 8 lety
10
sponzor fóra
Ceny energií v roce 2017
Zdravím, určitě víte, že se koncem listopadu koná tisková konference ERÚ, kde se dozvíme ceny re…
petrmm
Před 8 lety
4
Jak dlouho trvá než dojdou připojit plyn od Quantum?
Nevite nekdo, jak dlouho trva nez dojdou z quantum pripojit plyn od zadosti? Nemate nekdo zkusenost…
mirca_l
Před 8 lety
1
Kočičí/Psí dvířka - zkušenosti
Zdravím, rádi bychom do nového baráčku pořídili do vchodových dveří i kočičí dvířka. Máte někdo zku…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
16
Nedodržení termínu stavební firmou - jak jste postupovali?
Ve smlouvě je daný termín dokončení, při jeho překročení pokuta z jejich strany. Zároveň je tam vět…
hbboy
Před 8 lety
5
Změna z TČ země-voda na vzduch-voda
Zdravím, řešíme teď velmi intenzivně otázku vytápění domu. Volala jsem na hygienu, jak je to se zm…
hbboy
Před 6 lety
30
Andělské zvonění - zkušenosti
Ráda bych dětem pořídila andělské zvonění, jelikož na něj mám krásné vzpomínky z dětství. Máte pros…
vejtek30
Před 8 lety
3
Co dát na venkovní podhledy?
Nemůžeme se rozhodnout co dát na venkovní podhledy, jestli OSB desky a na to fasádu nebo palubky. C…
mirenanda
Před 8 lety
1
Sklokeramická varná deska Franke - recenze
Máte prosím někdo zkušenosti s varnou deskou zn.Franke? Konkrétně se mi líbí bílá sklokeramika... Z…
zzdennkaa
Před 8 lety
1
Modelace zahrad Ostrava
Dobrý den, máme zahradu obdélník cca 300m2 a chtěla bych ji nějak obydlet. Líbí se mi modelace zah…
leknicka
Před 8 lety
2
Kurim v peci a radiatori studené...
Ahojte vie mi niekto poradiť? Kúpil som starší dom a je tam kúrenie kombinácia elektrika a kotol na…
lenka5731
Před 8 lety
9
Máte někdo podlahu Gerflor texline?
Prosím o zkušenosti s podlahou Gerflor texline,pokud máte někdo doma? nejlepší by byla fotka odstín…
vladka_ka
Před 4 lety
14
Propadlé stavební povolení, jak řešit?
Dobrý den, ráda bych se zeptala na otázku těch, kteří si třeba prošli podobnou situaci. Moji rod…
ladislav_sutka
Před 3 lety
3
Světlo nad velký jídelní stůl
Ahoj, chtěla bych se poradit ohledně světla nad jídelní stůl o velikosti 200 x 90 cm. Docela se mi …
alitero
Před 3 lety
2
Změna distribuční sazby ČEZ
Má někdo nedávnou zkušenost se změnou distribuční sazby u ČEZu? Já s nimi zápasím už téměř 2 měsíce…
zumari
Před 8 lety
1
2
...
3
61
Zpráva z odhadu
Ukázala vám banka výsledky odhadu či zprávu od odhadce? Na žádost vám ukázali výsledky odhadu? Mohl…
nininka23
Před 8 lety
27
Zastřešeni terasy, jaké zvolit?
Zdravím, prosím o radu. Pracujeme na projektu s orientací terasy před obyvakem na jih, terasa vznik…
dreambox
Před 8 lety
6
Konec stavebního povolení, kdy kolaudace?
Ahoj všem, může mi někdo poradit? V dubnu nám končí stavební povolení (ohláška). Kdy nejpozději se …
soffiee
Před 8 lety
13
Nepotřebujete zeminu?
Dobrý den, mám k odběru cca 30 Tater hlíny, nepotřebujete ji někdo? Jsme z Říčanska 😊
slabici
Před 8 lety
11
Hlína na srovnání pozemku - nabízím
Dobrý den, nepotřebujete někdo hlínu na srovnání pozemku? Mám ji cca 30 Tater, je to kvalitní čist…
ivankacerna
Před 8 lety
18
Stolní trouba / mini trouba, kde sehnat?
Ahoj, protože na chalupě v kuchyni bojujeme s místem, rozhodli jsme se pro menší stolní troubu. Rád…
iriu
Před 8 lety
1
Projektant dřevostavby z Jihlavy a okolí
Zdravím, neznáte prosím někdo nějakého šikovného projektanta dřevostavby z Jihlavy a okolí? Díky
ikem3
Před 8 lety
1
Musí být terasa hotová při kolaudaci?
nevíme zda terasu celou stihneme do kolaudace, je to nutné? nebo stačí jen třeba základy pro terasu…
josephporta
Před 8 lety
4
1
2
…
670
671
672
673
674
…