O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sušení prádla, kde?
Kde sušíte v zimě prádlo, pokud nemáte sklep nebo sušičku? Máte nějakou speciální místnost?
kri_vi
Před 8 lety
14
Jakou střešní krytinu pro sklon střechy 14 stupňů?
Dobrý den, Můj dotaz : Jakou střešní krytinu byste zvolili pro sklon střechy 14 stupňů ? Ráda bych…
requied
Před 9 lety
11
Stavba na cizím pozemku podle nového Občanského zákoníka
Najde se tu někdo, kdo staví dům na cizím pozemku, ale začal až podle nového Obč. zákonníku po 1.1.…
avv
Před 8 lety
11
Střecha KMB Hodonka, jste spokojeni?
Máte někdo střechu KMB Hodonku? Jaká je kvalita, jste spokojení?
olin2011
Před 8 lety
6
Garážová vrata Zlín a okolí
Zdravím, potřebuji vaše zkušenosti! Chci vyměnit garážová vrata... ale rádi bychom otevírací, již t…
ales_hracek
Před 9 lety
6
Kde nechat udělat rozbor houby, co napadla dřevěné části domu?
Prosím o radu: část krovu a prkna držící šablony (plechy střechy) napadla kvůli zatékání houba. Jed…
hankan2
Před 9 lety
1
Rozpočet na bungalov 120 m2
Dobrý den stavebníci a stavebnice, chtěl bych se někoho z Výs zeptat za kolik jste postavili vy + -…
simusin
Před 9 lety
6
Developer YIT Stavo - Suomi Hloubětín - reference
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímto developerem? Zajímalo by mě jak jste spokojení či nespokoje…
ivca69
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Dodatečné vsazení překladu nad okna
Zdravím, potřebovala bych radu, nejlépe od někoho, kdo tomu rozumí nebo má s tímto nějaké zkušenost…
lkoziel
Před 7 lety
9
Kolik stojí připojení na inženýrské sítě?
Dobrý den, Prosím o info kolik cca stojí připojení na elektřinu, vodovod, kanalizaci. Dům bude ve …
daweking
Před 1 rokem
1
2
33
Projekt bungalovu do 150 m2 s garáží
Zdravím všechny, chtěli bychom jen poprosit, jestli nemá někdo podobný projekt malého domku, pokud…
lenka_hanisova
Před 4 lety
18
Názor na projekt bungalovu
Prosim nazor ostatnich. Akorat garaz bude nalepena za loznici. Diky http://www.euroline.cz/cz/proj…
nicicka
Před 9 lety
2
Kam umístit sporák a digestoř?
Ahojky, prosím o radu... v plánované kuchyni mám v plánu na jedné straně okno, druhá strana bude j…
chik_chikitka
Před 9 lety
6
Dispozice patrového rodinného domu - prosím názory, rady a postřehy
Tak sem vkládám druhý pokus dispozice rodinného domu. Nedávno jsem sem jeden půdorys domu dávala a …
plaintruth
Před 9 lety
27
Typový dům, co na něj říkáte?
Zaujal nás tento typový projekt :) copak na něj říkáte? Budeme rádi za každou radu :)
pokord00
Před 9 lety
3
Výpočet betonu, pomůžete
Ahoj, normálně jsem zjistil, že bych se měl vrátit do školy. Nikdy jsem to nepotřeboval a teď se ne…
viados
Před 9 lety
5
Sprchová stěna Walk-in, jak jste spokojeni?
Jakou máte zkušenost se sprchovou stěnou Walk-In? Jde mi o sprchový kout, který nemá dveře, zkrátka…
rajmanka
Před 9 lety
9
Je nutné dávat na nové sádrové omítky pod malbu penetraci?
Dobrý den. Je nutné na nové sádrové omítky dávat pod malbu penetraci? Malíř tvrdí, že to nedělá (my…
pibi1
Před 9 lety
2
Polyuretanová podlaha, poradíte firmu
Dobry den, prosim poradte firmu, ktera dela polyuretanove podlahy do rodinnych domu. Nemohu se k za…
peroni
Před 9 lety
3
Jak vlastně probíhá čerpání hypotéky?
Dobrý den, chtěla bych vědět, jak vlastně probíhá to čerpání hypotéky :-) Chceme stavět RD podobný…
marie13
Před 9 lety
4
Sušička na prádlo, jakou byste doporučili?
Během 14 dnů bychom rádi koupili sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jaký typ přesně máte, j…
lentilkah
Před 9 lety
28
Ekvitermní křivka - spotřeba plynu
Ahoj všem, máme rok starý kondenzační kotel a ekvitermní křivku jsme měli nastavenou na 1,2 - tov…
dawerius
Před 9 lety
2
Dveře Porta Twist, máte někdo?
Dobrý den, máte někdo dveře Porta twist? Líbí se nám asi nejvíce, ale je varianta pouze folie. Popř…
klaruska5
Před 9 lety
1
Část střechy je napadena houbou, po zatékání. Doporučení firmy?
Koupili jsme starý dům, dle majitelů střecha byla dělána před 5 lety (jen plechová). Neteče... No, …
hankan2
Před 9 lety
1
Jak sladit podlahu s kuchyní a dveřmi - poradíte?
Vybíráme podlahu - lepší světlejší, tmavší? uvítám vaše zkušenosti co je lepší ( kvuli smítkám, pra…
jenies
Před 9 lety
2
Obsah projektu od Euroline
Dobrý den, planujeme s manželem výstavbu rodinného bungalovu. Vybíráme právě projek a projektanta, …
slabici
Před 9 lety
3
Koupelnový obklad Taco Oxford Natural
Chci se zeptat nemáte náhodou někdo tento obklad v koupelně? Nějak nevím jak jej s čím zkombinovat.
sarkakll
Před 9 lety
1
Ako znizit hlucnost v panelakovom byte pre hudobne nastroje
Ahojte, chcel by som si spravit akusticku izolaciu v izbe v panelaku aby som mohol hrat a nerusit …
sokitt
Před 9 lety
10
Montované dřevostavby od Stavast s.r.o. - zkušenosti
Hezký den :-) máte někdo zkušenosti s libereckou společností Stavast? Staví montované dřevostavby. …
stavast
Před 6 lety
12
Projektant na RD z Brna nebo Brno-venkov
Doporučíte mi někdo nějakého projektanta v regionu Brno, Brno-venkov(levného, ale dobrého) :)
jakuda
Před 9 lety
3
1
2
…
694
695
696
697
698
…