O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Šedá okna na bílém plastovém profilu
Dobrý den, líbí se mi šedá okna, barva spíše světlejší (basaltgrau, možná silver), šedá jak zevně,…
bamak
Před 9 lety
18
Fasáda pro pasivní dům - cena a tip na živnostníka?
Dobry den, na jare 2016 bychom radi staveli pasivni dum v Plzenskem kraji. Cenova nabidka od zname …
bs_market
Před 9 lety
2
Projektant z okresu Hodonína
Doporučil by mně prosím někdo projektanta v okrese Hodonín, se kterým jste byli spokojení?
annency
Před 9 lety
3
Nezná někdo enmuhan2, hledám projektanta dřevostavby v okrese UH, HO, ZL?
Nezna prosim nekdo projektanta drevostavby v okrese Uh.Hradiste, Zlin, nebo Hodonin ? Nejake vlastn…
jitulkaka
Před 9 lety
2
Podzimní inspirace z dýní - tentokrát v kuchyni
Dýně jsou překrásná dekorace, ale taky podzimní pochoutka. Máte nějaké své originální recepty na vy…
reneese
Před 9 lety
3
Co vše potřebuje projektant k vytvoření projektu?
Co všechno prosím (jaké podklady) potřebuje projektant k vytvoření projektu rodinného domu?
sismato
Před 9 lety
4
Nástřel dispozice rodinného domu - nápady a rady
Dobrý den, zatím s přítelem bydlíme v čerstvě zrekonstruovaném bytě (3+1), ale do budoucna ho chce…
geodetpavel
Před 9 lety
23
Krbové topení s vyměníkem, kde najít pořádné schéma pro zapojení?
Dobrý den.Opravuji starší domek a chci ho vytápět podlahovým topením krbem s výměníkem.Jsou to 4 mí…
durko1
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Kde sehnat truhláře na opravu masivního schodiště?
Přišla jsem si k vám pro radu, zda v Praze nevíte o šikovném truhláři, který by byl ochoten opravit…
annency
Před 9 lety
3
Jak připravit podlahu z OSB desek pro pokládku vinylu?
Ahoj všem, mám dotaz ohledně toho, jak připravit podlahu z OSB desek pro pokládku vinylu/PVC po…
radek_pycha
Před 4 lety
6
Zkušenosti s firmou Jubo Okna?
Prosím, máte někdo zkušenost s firmou JUBO Okna? S kvalitou oken? Vaše celková spokojenost? Moc děk…
lipanka
Před 9 lety
1
Rozpočet bungalovu svépomocí 150 m2, je to reálné?
Dobrý den, chceme na jaře stavět svépomocí bungalov, zastavěná plocha 150m2, tvar do L. Hrubou před…
mitote
Před 9 lety
1
2
36
Hypotéka v ČR při pobytu v zahraničí
Dobrý den , Je tu prosim někdo ,kdo si zadal o hypotéku v CR a žije v zahraničí? Zajímalo by me…
seccco
Před 9 lety
16
Vodní filtr mechanických nečistot, jaký vybrat?
Ahojte, vybírám zrovna filtr mechanických nečistot do bytu na přívod vody. A tak nějak netuším na …
requied
Před 9 lety
4
Podlahová stěrka s vláknem
Hezky vecer,teprve dnes(podlahy resime uz 4 mesice)jsme se poprve dozvedeli,ze pod vinyl(budeme mit…
ba2te
Před 9 lety
2
Zápis do katastru - smlouva
Zdravím, když jsme kupovali pozemek, tak jsme do smlouvy dali jen přítelkyni, ale teď jsme zjistil…
31712
Před 9 lety
5
Někdo kdo dělá návrh fasády na dům?
Nevíte někdo kdo dělá návrh fasády na domu? Chtěli by jsme to barvu + kámen a nevíme jak by to bylo…
lucie1982
Před 8 lety
16
Projektant na inženýrské sítě z okolí obce Lukovany
Ahoj střecháčci, sháním projektanta na inženýrské sítě z okolí obce Lukovany - Zastávka u Brna, Ros…
sismato
Před 9 lety
1
Prodej a rozdělení pozemku, přivedení přípojek
Ahoj střecháčci, opět jdu pro radu. Máma prodává pozemek s domem a stodolou přes realitku. Pozemek …
sismato
Před 9 lety
1
Projektant na inženýrské sítě - Jižní Morava
Ahoj střecháčci, sháním projektanta na inženýrské sítě z okolí obce Lukovany - Zastávka u Brna, Ros…
sismato
Před 9 lety
1
Projekt vlastní nebo již hotový
Dobrý den všem, jdu si pro radu, :-) Chceme stavět dům a máme si sehnat projekt, prosím vás jak to …
nelinecek
Před 9 lety
14
Odvoz hlíny
Zdravím, budeme mít veliký přebytek hlíny z pozemku, jílovitá půda. Neměl by někdo zájem? Lokalita …
monika841
Před 9 lety
1
Bronpi Monza kachle, máte je někdo?
Má tu niekto kachle tejto značky s Rúrou? a Aké máte skúsenosti? http://kamnakrbylevne.cz/cz-det…
miro7787
Před 9 lety
1
Ostrůvková digestoř Concept OPO5342n, máte někdo?
Zdravím všechny. Máte někdo digestoř Concept OPO5342n? Uvažujeme o ní, je to český výrobce a má doc…
miru007
Před 9 lety
4
Kdo má vysouvací trysky na zavlažování zahrady?
Zdravim, je tu někdo, kdo má vysouvací trysky na zavlažování zahrady? Zajímá mě cena a velikost vaš…
zeneva
Před 9 lety
11
Zámková dlažba na klíč 1000 Kč/m2, je to cena ok?
Dobrý den, prosím kdo si nechal dělat zámkovku, je 1000 Kč za m2 adekvátní cena? Mělo by jít o klas…
tulda27
Před 9 lety
10
Hrubé stavby domu v Lánech, cena dodělání?
Ahoj, našla jsem developerský projekt v Lánech, kde prodávají hrubé stavby. Z venku je vše hotové. …
vodak01
Před 9 lety
2
"Záclonožaluzie", máte někdo?
Můžu poprosit foto a info, jak jste spokojení? Děkuji :-)
nath16
Před 9 lety
1
Jaké použít lišty a profily pro fasádu?
Zdravím Potřebuji poradit jaké použít lišty a profily pro fasádu? Jedná se o ručně házenou bez zat…
zeedee
Před 9 lety
1
Renovace starých parket - jaká je cena?
HEzký den, chci se zeptat, zda tu někdo renovoval staré parkety a kolik byla cca cena? Kupujeme …
helmo
Před 9 lety
6
1
2
…
706
707
708
709
710
…