O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dispozice koupelny - vaše připomínky
Hezký den všem! Zrovna si lámeme hlavu s návrhem dispozice koupelny. K dispozici máme poměrně velk…
ajajane
Před 10 lety
22
Myslíte, že je možné propojit dva byty nad sebou v novostavbě?
zajímalo by mne, zda je možné propojit dva byty nad sebou, sousedi pod námi se chtějí stěhovat, tak…
zamekp
Před 10 lety
5
Hydroizolace při rekonstrukci
Pustili jsme se do rekonstrukce staršího domečku. Jižní strana je suchá, severní zdi jsou na spodu …
tynka9
Před 10 lety
6
Osvětlení do kuchyně s vypínačem
Prosím o radu ohledně osvětlení nad kuchyňskou linku. Jde o prostor délky 210 cm. Bohužel ovšem nem…
chesterbloom
Před 10 lety
4
Šedá vinylová podlaha Floor Forever Dub elegant
Dobrý den uvažuji o koupi šedé vinylové podlahy Floor Forever Dub elegant, ale mám obavu zda nebude…
jarkap7
Před 10 lety
1
Plán rekonstrukce bytu pro banku
Dobrý den, s přítelem se chystáme rekonstruovat byt a potřebujeme si na to vzít hypotéku. Probléme…
jenies
Před 10 lety
2
Kdo má podobné dětské hřiště?
Kdo má podobné dětské hřiště... Vydrží to smrkové dřevo něco? Nerozvrže se časem? Kutila, který by …
ffiinnkkaa
Před 10 lety
2
Heluz 44 family nebo Heluz 44 2v1
Ahoj Rozhodoval jste se někdo mezi Heluz 44 a Heluz 2v1 cihla plněná polystyrenem? Stále se nemůž…
nelinecek
Před 6 lety
17
sponzor fóra
Vyšší železo a mangan z rozboru vody ve vrtané studně
Dobrý den, nechali jsme si udělat rozbor vody z vrtane studny, která je 30 m hluboka a výsledky …
geodett
Před 6 lety
29
Vinylová podlaha MFLOR, máte někdo?
Dobrý den, máte někdo položenou vinylovou podlahu Mflor, za případné foto budu moc ráda, děkuji pře…
blahova_andrea
Před 7 lety
2
Jak jste spokojené s dveřmi značky CAG?
Rádi bychom kompletně vyměnily interiérové dveře vč. zárubní, ráda bych znala všechny vaše zkušenos…
monny3
Před 10 lety
7
Trouba Elektrolux, jakou vybrat?
Zdravim, Vybiram troubu Electrolux a tapu mezi temito 3 typy. Vyplati se koupit nejvyssi radu nebo…
verunky
Před 10 lety
7
Vlastní projekt - tip na firmu
Prosím, které firmy, by jste mi doporučily na postavení domečku, když bychom měli vlastní projekt a…
l_a_d
Před 10 lety
1
Pedologický průzkum, slyšeli jste o tom něco?
Zdravím všechny, dnes mi bylo oznámeno na stavebním úřadu, že k povolení i ohlášce je třeba mimo vš…
mandre
Před 10 lety
1
2
...
3
62
Elektrické podlahové topení nebo topné infračervené panely?
Dobrý den, za chvilku nám už začne konečně rekonstrukce baráčku. Baráček bude mít celkem 102 m2…
sisinka133
Před 10 lety
1
Obložení interierových dveří (tzv. futra) mají pružit, či napevno být přidělány ke zdi ?
Je pravda, že má obložení dveří (lamino) pružit se zdí? :-( Po roce se nám začaly tyto obložky hýb…
druk
Před 10 lety
1
Dobrý instalatér - topenář okolí Klatov
Zdravím všechny střechaře, mohl by nám někdo doporučit firmu na topení z okolí Klatov? Moc díky a m…
alusesenka80
Před 10 lety
1
Jak na dlažbu imitace kámen bez obrubníku?
Ahoj, viděla jsem spoustu realizací, kdy k dlažbě v imitaci přídoního kamene (většinou se skládá …
zelenachajda
Před 10 lety
1
Čím vytíráte podlahy?
Holky čím vytíráte podlahy? My měli leifheit mop (ovšem ted se nám zlomila násada) a při sěhování d…
mrkvickaaa
Před 10 lety
4
Jak položit dlažbu imitace kámen bez obrubníku?
Ahoj, chceme položit betonovou dlažbu stylu Diton Stone ( ale jiná značka) bez obrubníku. Ta dlažb…
zelenachajda
Před 10 lety
4
Nastěhování dřív než kolaudace
Ahoj chci se Vás zeptat,zdali někdo máte zkušenost s nastěhováním do kompletně hotového domu ještě …
petrsv1000
Před 10 lety
19
Betonová žumpa od Abo plast, máte zkušenost?
Prosím, máte někdo betonovou žumpu od této firmy? Děkuji.
sar12
Před 10 lety
1
Zkušenosti s hypotékou na koupi domu (1,5mil) + jeho rekonstrukci
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jak to přesně funguje s financováním bydlení. Máme možnost koupit d…
budouci_maminka
Před 10 lety
4
Projekt na DČOV, kolik jste zaplatili?
Ahoj chtěla bych se zeptat, kolik jste přibližně zaplatili za kompletní projektovou dokumentaci pro…
jiletka
Před 10 lety
1
Špajz (spižírna) ve sklepě
Dobrý den, ve sklepě máme malou místnost, kterou chci použít jako špajzku, třeba i na jablka ze zah…
frahelz
Před 9 lety
2
Dva dětské pokojíky pro holčičky, jak vyřešit rozložení?
Děvčata, potřebuji znát váš názor a zkušenost, řešíme zařízení 2 dětských pokojíků. Místnosti jsou …
veef
Před 10 lety
6
Obklady do kuchyně
Budu mít rustikální kuchyň slonová kost dvířka/ ořech prac. deska. Zvolila jsem jako obklad řadu te…
andrisek1
Před 10 lety
5
Hypotéka vs. smlouva na dobu určitou
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, co po Vás banka chtěla, když jste šli žádat o hypo a jeden z Vás m…
lady_giraffe
Před 10 lety
10
Jaký plot zvolit?
A poradili byste mi ještě nějakou neprůhlednou variantu plotu, která nestojí moc a dá se na ni kouk…
mp77
Před 8 lety
10
Jaké kladivo na rozbití chodníku?
Ahoj, chci rozbít starý betonový chodník bouracím kladivem. Jaké kladivo se na to hodí? Bourací kla…
ladislavovic
Před 10 lety
4
1
2
…
860
861
862
863
864
…