O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Povolení ČOV se vsakem
ahoj, chci se zeptat, povolí nám úřad čov se vsakem na pozemku, když máme blbý hydrogeolog. posudek…
saruskas
Před 7 lety
1
2
38
Poradíte jakou krbovou vložku
Zrovna jsme ve fázi, kdy vybíráme krbovou vložku. Nemáte někdo fotky, jak už hotová krbová vložka v…
marriet1
Před 10 lety
6
Celkové náklady na úvěr - výpočet
Dobrý den. Chtěla bych potvrdit moji myšlenku. Před několika lety jsem si brala úvěr ze stavebního …
vladimirsvorba
Před 10 lety
2
Odvodnění komína od digestoře
Budeme mít odtah digestoře do komína ve zdi a komín končí na půdě,není vyveden nad střechu.Zedník n…
lireli
Před 10 lety
9
Sháníme zeminu Berounsko
Ahoj, sháníme zeminu na srovnání pozemku, Beroun a okolí, pokud byste o někom věděli, dejte mi pros…
denca89
Před 10 lety
2
Změna zdroje vytápění
Ahojte, řeším malé dilema. Koupil jsem od známého jednoho známého :-D novostavbu RD, resp. hrubou s…
mkop
Před 10 lety
4
Na kolik tak vyjde práce vodaře?
Prosím o radu,na kolik tak vyjde práce vodře..mám na mysli veškeré rozvody..a koli si bere za práci…
ratatooy
Před 10 lety
4
RB-STAV - stavili jste dům s touto firmou? Jaké máte zkušenosti?
Dobrý den, prosím, pokud má někdo zkušenosti s touto firmou při stavbě rodinného domu, aby je napsa…
serz
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Doporučte dodavatele dřevěného schodiště - okres Nymburk
Doporučí někdo z vlastní dobré zkušenosti výrobce a dodavatele samonosného dřevěného schodiště v ok…
kristynecka65
Před 10 lety
2
O kolik se vám navýšila cenová kalkulace od RD Rýmařova?
Nemyslím základovou desku, nadstandard. Jde mi o nutné věci okolo, související se stavbou. Různá po…
jimika
Před 10 lety
1
Rozpočet - kolik si mám přichystat?
Ahoj,zatím jen plánujeme a moc se vestavbách nevyznám,tak se zeptám..máme vybraný mobilní dům..píšo…
mcdarien
Před 10 lety
2
Obývací stěna a sedačka, jaké obchody doporučujete?
Ahoj, právě jsme se rozhodli zrenovovat obývák, trošku vymalovat, koupit nový pěkný nábytek, ale za…
murinam
Před 10 lety
11
Prosím o názor, která okna budou lepší?
Jedná se mi o levou stranu domu, první foto je jih, druhé západ Varianta č.1
kulashaker1
Před 10 lety
18
Oškrábat zeď pod kamenný obklad - ano či ne?
Chystám se doma obkládat stěnu štípaným přírodním pískovcem. Výrobce mi doporučil lepidlo Quick-Mix…
jana68
Před 10 lety
7
Doporučte pelech pro velkého psa RR
Můžete mi prosím doporučit skvělý pelech pro Rhodezského ridgebacka, potřebuji aby byl potah pratel…
marcelinad
Před 10 lety
1
Rekonstrukce starého domečku
Dobrý den, včera jsem se smíšenými pocity podepsala rezervační smlouvu na koupi domu. Nyní nás ček…
inkajanakova
Před 10 lety
11
Rekonstrukce bytu 3+1, prosím poraďte.
Zdravím,koupil sem byt o velikosti 66m chtěl bych se zeptat zda-li byste mi někdo neporadil s dispo…
fsde
Před 10 lety
1
2
50
Kde sehnat levně nářadí?
Zdravím, nevíte kde sehnat levně nářadí na stabu? Myslím lopaty, krumpáče, kolečka a pod? Praha - M…
zuzkaseznam
Před 10 lety
1
Vodní zdroj a ochranné pásmo 2. stupně
Ahoj všem, měl bych jeden dotaz. Náš pozemek, kde bych chtěl stavět, se nachází v ochranném pásm…
geodett
Před 10 lety
3
Jak dodatečně zateplit základy?
Dobrý den, prosím o radu. Bydlíme 5 let v dřevostavbě a letos jsem si všiml, že nám promrzá jeden r…
stavitel_jf
Před 10 lety
6
Směnná smlouva, máte prosím někdo vzor?
Mate prosim niekto vzor Smenne smlouvy? Diky moc!
janulka1980
Před 10 lety
1
Prosím o názor, jaká okna byste zvolily vy?
Varianta č. 1 první foto jih, druhá západ, jde mi o levou stranu domu s okny Varianta č. 2 opět to…
kulashaker1
Před 10 lety
3
Je potřeba statická část projektu pro stavební úřad?
Ahoj střecháčci, při poptávání projektanta jsme se od jednoho z nich dozvěděli, že prý statická čás…
adelkav
Před 10 lety
4
Kolik jste dokládali měsíčních příjmů u žádosti o hypotéku u zaměstnaneckého poměru?
Zajímá mne kolik jste museli dokládat měsíčních příjmů (výpisem z účtu, výplatními páskami) a příp.…
dandaa
Před 10 lety
9
Výmalba a broušení štuků
Ahoj, musí se štuky skutečně zbrousit, aby krásně chytla barva? Na omak nejsou nijak hrubé, ale…
gwens
Před 10 lety
3
Pračka a sušička zvlášť nebo 2v1?
Budu muset kupovat novou pračku,přemýšlím i o sušičce.Je lepší každé zvlášť nebo dohromady?Prosím o…
bobinka76
Před 10 lety
12
Jak zateplit střechu?
Mám na domku starší střechu-bobrovky, výměnu krytiny plánuju za cca 3-5let. Otázka zní: ¨pokud budu…
aurinko
Před 10 lety
2
Úprava fotek - poradíte program
Prosím o radu , někde jsem tady viděla jednu místnost asi 6x jinak, myslím si ,že to bylo nějak upr…
richard24
Před 10 lety
6
Čím přehodit chodbu, abychom zabránili tepelným ztrátám?
Chodba je 1,9m široká a od dveří táhne. Zdá se, že celá dveřní stěna není zateplená. Také část stro…
jaja977
Před 10 lety
1
Vestavné spotřebiče
Prosím o radu, celý den sleduji na PC recenze, diskuse i na Modré střeše co se týká vestavných spot…
jarkap7
Před 10 lety
10
1
2
…
888
889
890
891
892
…