O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kdo mi dokáže dát pohledy vizualizace?
Ahoj Modraci. Hledám někoho moc šikovného, kdo mi dokáže dát pohledy z projektu do 3D vizualizace…
petraor
Před 10 lety
12
Chrudimsko - spolehlivá "levná" firma na stavbu domu
Dobrý den, začínáme uvažovat o stavbě domu. Můžete mi doporučit nějakou spolehlivou firmu, která po…
crawler
Před 9 lety
10
Zastřešení pergoly posuvnou střechou nebo pomocí slunolamů
Chci zastřešit hotovou pergolu. Průhledného materiálu (typu polykarbonát či sklo) se trochu obávám.…
tommym
Před 10 lety
7
Společné vlastnictví RD, jak se postupuje při rozvodu?
Ahojte, chtěla bych se poradit. Před svatbou mi otec daroval RD po jeho rodičích. Nyní jsme se s ma…
elaurne
Před 10 lety
3
Béžová výmalba, jaký máte odstín?
Holky, prosíííím, vy které máte vymalováno na béžovo - kuchyň, obývák nebo ložnici, mohly byste mi …
liawwy
Před 10 lety
1
Nemáte prosím sytě modré obklady v koupelně?
Nemáte prosím sytě modré obklady v koupelně,nechali jsme si je navrhnout a já si neumím představit …
secid
Před 10 lety
3
Hrozí skryté exekuce po prodeji bytu?
Dobrý den, nedávno jsem narazila na článek, že exekuce může být překvapením pro kupujícího i prodá…
ondrej190
Před 10 lety
2
Sušička program "do skříně", jak na něj?
Ahoj, mám otázku pro uživatele či uživatelky sušiček. Máme doma AEG, suším vetšinou na program Jean…
candat
Před 10 lety
13
sponzor fóra
Kde koupit v Polsku zámkovou dlažbu?
Prosím nemáte tip na stavebniny v Polsku, kde koupím zámkovku za rozumnou cenu? Děkuji
zelenachajda
Před 10 lety
3
Vytvarování vzrostlé třešně Pardubice - kontakt na zahradníka
Nemáte někdo kontakt na dobrého zahradníka, který by byl schopen ořezat vzrostlou třešeň (staří 25 …
werunicka
Před 10 lety
2
Plastová okna - tip na firmu Pardubice, Hradec Králové
Prosím o radu, můžete doporučit firmu na plastová okna a třeba i vchodové dveře. :-) Chceme odstin …
pears
Před 10 lety
1
Montovaný dům - zkušenosti, rady, firmy, negativa a pozitiva
Dobrý den, sháním recenze na firmy, které dělají montované domě, případně i majitele, kteří se můžo…
meggi14
Před 10 lety
3
Šikovný instalatér na Mělnicku
Ahojky moje mamka bydli na Melnicku a planujeme rekonstrukci jeji koupelny. Chtela bych vyhodit s…
bluejay
Před 10 lety
1
Zlínský baťovský půldomek - neznáte jméno uživatelky, která má zde album
Dobry den, pred nejakym casem jsem si zde prohlizela moc hezky zrenovovany interier batovskeho puld…
rozinkaaa
Před 10 lety
4
Daň z nemovitosti - přílohy
Ahoj, budeme poprvé podávat přiznání k dani z nemovitosti za 2014. Poradí někdo, zda jsou kromě sam…
zamilovanadonej
Před 10 lety
4
Patrový dům do 2 mil., je to reálné?
Zdravím všechny, mám takový dotaz, je reálné postavit dřevostavbu o rozměrech 8,5m x 11m s podk…
janaa1
Před 10 lety
2
Rada: půdorys koupelny
Ahoj všem, prosím o radu a nápady, řešíme projekt domu a nevíme jak máme rozmístit vybavení v k…
smoulinka51
Před 10 lety
1
Rolety v kazetě na rám okna
Prosím, nemáte někdo zkušenost s těmito roletami? http://www.garol.cz/rolety-v-kazetce-a49 Nebo pří…
malenka1307
Před 10 lety
1
Jaké okno v kuchyni?
Kuchařky, pekařky, cukrárky, prosím o radu. Mám navržené okno nad dřezem nízké a dlouhé, ale já si …
verunky
Před 10 lety
8
Jaký typ sprchových dveří do sprchového koutu 120 x 120 cm do niky?
Prosím, poraďte mi někdo, jaké sprchové dveře jsou ideální do koutu do niky širokého 120 cm. Lze po…
lenulkak
Před 10 lety
1
Hypotéka od Wustenrot - máte zkušenost?
Dobrý den,prosím o vaše zkušenosti s hypo u WUSTENROTU,mají nejlepší úrok 2,09 + s pojištěním při …
luccaben
Před 10 lety
11
Prostírání Ljuda Ikea starší kolekce, dá se ještě sehnat?
Ahoj všem, hrozně moc sháním tohle prostírání z IKEI, myslíte si, že je možné ho ještě někde sehnat?
terezka102
Před 10 lety
1
Vodoprávní řízení na studnu - jak postupovat?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, první věc je, že máme stavební povolení podmíněno povolením…
ratatooy
Před 10 lety
3
Věšák v předsíni
Mám prosím dotaz , jestli vy co máte podobnou stěnu, jestli Vám stačí jeden ten věšák pro odkládání…
maximka33
Před 10 lety
2
Obkopání nebo podřezání starého domu?
AHoj mam otazku potrebujeme se zbavit vlhkosti a plisne v dome je stary 60 let muzete mi prosim por…
jenday
Před 10 lety
6
Rozměr podlouhlého okna v koupelně
Prosím o radu, jak široké a vysoké máte okno v koupelně? Nějak se nemůžeme rozhodnout. Chceme podlo…
xsona
Před 10 lety
7
Jakou střešní krytinu na pultovou střechu?
Prosím o radu, jaká krytina je vhodná pro pultovou střechu se sklonem 4stupně, o rozměrech 12x16met…
bamak
Před 10 lety
6
Zkušenost se stavební firmou Topa EU
Ahoj, uvazujeme o stavbe domu od firmy TOPA EU a.s. tak by som chcel zistit ci niekto nema skusenos…
mapa84
Před 8 lety
6
Vanová baterie s vývodem na sprchu nahoře
Nemáte někdo vanovou (nejlépe termostatickou) baterii tak, aby měla udělaný vývod na sprchu nahoře …
ekyticka
Před 10 lety
4
Siko kuchyně - jaké máte zkušenosti?
Ahoj jsem tu poprvé. s manželem chceme rekonstruovat barák včetně kuchyně samozřejmě. Máte někdo zk…
ladyajva
Před 10 lety
3
1
2
…
891
892
893
894
895
…