O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Máte tip na hezké koupelnové úchytky?
Poradíte někdo, kde mají dobrý výběr? Na netu nebo Praha, Praha-východ. klidně link na něco jednodu…
hojda
Před 11 lety
1
Roubenka z jakého dřeva a jaká firma (Severní Čechy, Liberecko)
Dobrý den, chceme postavit roubenku, projekt už máme zhruba hotový, ale pořád tápeme v rozhodování …
wasaku
Před 11 lety
1
Jak naložit s přípojkou elektřiny?
Zdravím, řeším následující situaci. Vlastním rodinný dům určený k demolici. Elektřina je přivedena…
milos666
Před 7 lety
7
Bydlení v chytrém byte
Dobrý den. Máme s přítelem zamluveny byt. Chceme ho koupit, líbi se nám jak polohou tak cenou. Ale…
mrblackpa
Před 9 lety
10
Zkušenosti s inteligentní domácností od Inels
Dobrý den. Máme s přítelem zamluveny byt. Chceme ho koupit, líbi se nám jak polohou tak cenou. Ale…
viados
Před 10 lety
4
Tmavá podlaha, jaká je údržba?
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Vy, co máte tmavé podlahy - ať už PVC, lamino, vinyl - jak jst…
propiska85
Před 11 lety
7
Sedací souprava vs. francouzské okno
Ahoj střecháčci,řešíme kam umístit sedačku respektive jakou,chtěla bych nejlépe tuto viz.foto do pr…
cathy23
Před 9 lety
17
Čistič oken Karcher, vyplatí se?
prosím máte nekdo tento čistič skel,celkem mě zaujal,nejsou to vyhozený peníze?přece jen na ty hekr…
lireli
Před 11 lety
1
2
41
sponzor fóra
Parní čistič - kde půjčit v Brně?
Ahoj všichni, prosila bych o radu, kde se v Brně a okolí dá půjčit parní čistič na koberce a sedač…
murinam
Před 11 lety
1
Hledám krátkodobý pronájem v Praze
Máte někdo zkušenost s nějakým krátkodobým pronájem nebo ubytováním cca na měsíc pro rodinu (2 dosp…
ivular
Před 11 lety
2
Koupě sedačky - kde levně?
Prosím o radu kde sehnat levnou sedačku. Protože mám dva retrívry a počítám s tím, že jedna bude na…
designlifestyleteckacz
Před 10 lety
11
Granitový dřez, kde koupit?
Ahojky, máte někdo tip, kde koupit levnější granitový dřez? Brouzdám po netu a nevím kam mrknout, k…
hpaja
Před 11 lety
16
Kde jste si nechávali realizovat parapety?
Mohu se zeptat, kde jste si nechali realizovat venkovní parapety? Moc se mi líbí parapety, jejichž …
nikieda
Před 10 lety
5
Koupil by si někdo nezasíťovaný pozemek?
Dobrý den, vlastníme se sestrou několik pozemků a začaly jsme řešit, jak s nimi naložíme. Nachá…
veru99
Před 11 lety
6
Kachlové kamna - ABX Karelie nebo Hein Baracca?
Prosím, poraďte mi. Vybíráme mezi kachlovými kamny ABX Karelie a Hein Baracca 3 oboje bez výměníku.…
ringle85
Před 11 lety
1
Ukončení nájmu, jak byste řešili tuto situaci?
Chtěla bych poradit, jak byste řešili tuto situaci. Pronajímáme byt a současní podnájemníci jso…
nuonuon
Před 11 lety
12
Problém s napojením WC na nárdžku
Máme podomítkový systém Geberit...Sádrokarton okolo...obloženo...vyvedeny trubky jak mají...postupu…
misadan
Před 11 lety
1
Krb - prosím o radu
Zdravím :-) Prosím o radu ohledně krbu. Máme hotový komín, který nám dělala firma, co nám dělala hr…
monunkaaa
Před 11 lety
1
Obklady Nero značky Azulejo Espanol, nemáte je někdo?
Pomalu se chystáme na koupelnu a zaujaly mě obklady Nero značky AZULEJO ESPANOL a proto bych se cht…
ratatooy
Před 11 lety
2
Natahovat zdi pod obklady nebo ne?
Potřebuju radu, nebo vaše zkušenosti. Chlápci, co nám mají obkládat koupelnu a wc nám řekli, že zdi…
viados
Před 11 lety
6
Ochranné pásmo el. vedení a sloupy na pozemku
Myslíte, že by se dal na tomto pozemku o celkové výměře 3000 m2 mezi ochranným pásmem a sloupy el. …
charado
Před 9 lety
1
2
33
Citát nebo text o domově
Ahojky holky, snažím se nám udělat na památku takové album s fotkami, popisky, cenami materiálů a p…
nicky215
Před 11 lety
8
Látka na závěsy a povlečení, kde sehnat nějakou takovou?
Ahoj strecháčci, dnes bych měla otázku spíše na dámy, sháním látku s ornamenty (něco jako na foto) …
hanickacz
Před 11 lety
6
Jakou podlahu do pokoje školáků, dřevo nebo laminát?
Moc prosím o radu, děláme pokojíky našim dětem (7 a 10 let) a já pořád nevím, co na podlahu. Určitě…
stellamax
Před 8 lety
3
Plastové rozvody u kombinovaného bojleru od kotle
Dobrý večer, před pěti lety jsme koupili rod.dům a teď nás čeká výměna kotle za jiný Dakon Fb2 auto…
davescz
Před 10 lety
5
Stavebniny Chomutov - doporučení
Máte někdo dobrou zkušenost s nějakými stavebninami na Chomutovsku? Při stavbě domu většina z nás s…
petyk88
Před 11 lety
10
4 majitelé pozemku, rozdělení a darování 1/2 pozemku - lze zapsat jednou změnou do KN?
Ahoj, nemá někdo zkušenosti s podobnou situací? Jedná se o pozemek, který má 4 majitele. Taťka se s…
adelkav
Před 11 lety
5
Fasáda "bez soklu", jak jste řešili?
Stavíme RD a chceme fasádu až k zemi, bez soklu, jak jste to řešili vy? Vím, že existuje fasáda Sto…
stikobijec
Před 11 lety
5
Hlasování na schůzi podle NOZ
Dobrý den,prosím poraďte,je správná moje domněnka,že nyní,v r.2014, stačí pro přijetí (nezásadního)…
linee
Před 11 lety
5
Bungalov "L" nebo "T"
Chtěla bych vás všechny moc poprosit o typy na bungalovy do písmene L nebo T. Máme pozemek, který s…
lostakova
Před 11 lety
6
1
2
…
912
913
914
915
916
…