O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak vymyslet zrcadlo v tomto případě?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli by bylo možné si nechat udělat zrcadlo na celou plochu stěny i když js…
tkanicka
Před 11 lety
8
Lze vydat stavební povolení na základě budoucí smlouvy o směně pozemku?
Řešil někdo z vás prosím?
brosta
Před 11 lety
4
Vestavné kuchyňské spotřebiče - na co si dát pozor, které funkce jste (ne)potřebovali?
Ahoj, pomalu se zacinam koukat po spotrebicich do kuchyne a vzhledem k tomu, ze naposledy jsem vybi…
pe_ma2
Před 11 lety
1
2
40
Máte zkušenosti s masivní plovoucí podlahou?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s masivní plovoucí podlahou? Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla zv…
komenska
Před 11 lety
23
Doporučení na projektanta z Jihlavska?
Dobrý den, pomalu se začínáme poohlížet po projektantovi a chtěla bych poprosit, zda někdo nemá zku…
myskol
Před 11 lety
1
Úprava z pole na zahradu - jak postupovat?
Jakým způsobem jste rekultivovali zahradu? Přemýšlíme, že bychom půlku pozemku už srovnali a po kra…
kofinka
Před 11 lety
17
Hliníková okna Ponzio PE78 od firmy RI okna - zkušenost
Máte někdo tyto okna? Šli by jste do těchto oken? http://www.ri-okna.cz/ponzio__-pe78
j.b.
Před 11 lety
4
Okolo našeho domu je cizí pozemek a majitel za něj chce velké peníze, jak řešit?
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, vlastním 4 bytový dům , a mám problém, okolo našeho baráku je ciz…
heliikd
Před 11 lety
1
sponzor fóra
Nábytek z pařeného buku - jaké barvy volit?
Nemáte někdo nábytek z pařeného buku? Jaké barevné kombinace jste volili? Nemáte v albíčku? Díky
johanka111
Před 11 lety
1
Odhad nemovitosti - váš názor
Vím že je to velmi individuální,a le přeci jen napište váš odhad. Chtěli bysme baráček, ale nemá ko…
petapetruska
Před 11 lety
1
2
43
Jak postupovat při darování pozemku?
Dobry den. Chci stavet dum a nemam pozemek tak jsem pozadal rodice zda by mi nedali pozemek u jeji…
keila
Před 11 lety
7
Doporučíte stavební firmu ve Východních Čechách?
Můžete ni prosím doporučit spolehlivou stavební firmu nebo řemeslníky v oborech - elektroinstalace,…
jaljuska
Před 11 lety
1
Zamítnutí hypotéky kvůli nestabilnímu platu - řešení
prosim o radu vsetkych, ktorym sa stalo to co nam :) manzel ma zmluvui na dobu neurcitu,pracuje uz …
majka1niky
Před 11 lety
11
Máte prosím někdo zkušenost s Ecodomyiq?
Prosím o jakoukoliv zkusenost. diky
jjecminek
Před 11 lety
6
Zkušenost s firmou Vazníky Vario Vila s.r.o.
prosím o zkušenosti s firmou Vario Vila s.r.o. z Uničova a jejich střešními vazníky?rozhodujeme se …
kawaluca
Před 11 lety
6
Pračka slim do h 40 cm
dobrý den, nemáte někdo doma pračku do hloubky 40 cm? jste spokojeni? Děkuji za tipy A.
marketa_v
Před 11 lety
11
Jak vyřešit osvětlení nad kuchyňskou linku?
dobry den, nenapada vas jak osvetlit kuchynskou linku - pracovni cast, kdyz po cele sirce bude cca …
ewelain
Před 11 lety
1
2
32
Truhlář z Prahy a okolí - zkušenost
Mám požadavek na zhotovení cca 10-15 skříní na míru (do ložnice, na chodbu a do komory) a sháním ně…
ewelain
Před 11 lety
1
Příprava rozvodů vody a elektřiny v kuchyni - firma Praha 9
Dobrý den, obracím se na místní osazenstvo s prosbou, zda někdo nemáte typ na firmu s dobrým poměr…
bytkup
Před 11 lety
3
Vytápění rekreační chalupy
Ahoj, rekreační objekt(víkendové pobyty a dovolené) celková oprava + zateplení :hlavní světnice v…
dusanmsk
Před 11 lety
2
Máte někdo screenové rolety?
Ahoj, mate nekdo screenove rolety? Prosim o zkusenosti, zajima me cena, dodavatel, system zavirani…
pomiuk
Před 10 lety
3
Stavební dozor u pasivního domu
Prosím, vy co stavíte pasivní domy - máte stavební dozor, který se specializuje na pasivní domy (ne…
marky27
Před 11 lety
1
Zemina "na hrabičky" na Praze východ za rozumnou cenu - Úvaly, Škorec - nemáte tip?
Dobrý den, sháníme cca 10m3 tříděné zeminy na horní vrstvu na trávník, nemáte tip někdo, kde kou…
petrsv1000
Před 11 lety
4
Vřesovce - vzpamatují se?
Dobrý den, prosím o radu zahradníky: Před 14ti dny jsme osázeli svahovky vřesovci, nyní jedna rostl…
jajah55
Před 11 lety
3
Vinylová podlaha - dodání rolích v přesném rozměru
Ahoj, Budu dělat nové podlahy, rozhodl jsem se pro vinyl a zajímalo by mne, jestli by je nějaká …
anarki
Před 11 lety
1
Jak dlouho jste čekalo na vyjádření banky kvůli hypotéce?
Ahoj. Zdravím vás. Ako dlho ste čakali na vyjádřeníe banky kvóli hypotéke? Papíere sme dali před 2t…
majka1niky
Před 11 lety
1
Ako dlho čakat?
Ahoj. Zdravím vás. Ako dlho ste čakali na vyjádřeníe banky kvóli hypotéke? Papíere sme dali před 2t…
petrsv1000
Před 11 lety
5
Keramická dlažba v obývacím pokoji - zkušenost
Ahoj, máte někdo prosím zkušenosti s keramickými dlažbami i v jiných místnostech, než je kuchyň a o…
kkaccullka
Před 11 lety
7
Zkušenost s prosvítající barvou na fasádě domů
Kde je chyba? Omítku nanášela firma, jedná se o silikonovou omítku od Cemixu 1,5 mm. Penetrace byla…
kkaccullka
Před 11 lety
12
Spoustů šneků na zahradě - co s nimi?
Kopili jsme starší domek, zahrada cca 650 m2 nebyla poslední roky příliš udržovaná, jsou na ní různ…
citun
Před 11 lety
7
1
2
…
965
966
967
968
969
…