Doporučení na kvalitní povlečení z bavlněného saténu?

Zdravím, obracím se na vás s prosbou o doporučení na opravdu kvalitní ložní povlečení z bavlněného saténu. Ideálně aby dobře drželo tvar, nepouštělo barvu a něco vydrželo i při častějším praní. Uvítám i osobní zkušenosti. Spíš hledám něco dlouhodobějšího než sezónní kousky. Děkuji předem za tipy.
Odpovědět
Osobně s bavlněným saténem moc dobrou zkušenost nemám. Měl sice příjemný povrch, ale po několika praních začal blednout a ztrácet lesk. Možná jsem jen neměla štěstí na kvalitní kus, ale od té doby se spíš vracím ke klasické hladké bavlně.
Odpovědět
Mě teda bavlněný satén taky moc nenadchnul. Přišel mi studený na omak a nějak mi neseděl. Jediný kousek, se kterým jsem spokojený, mám z Matějovského. Ten je jemný, příjemný na dotek, nepouští barvu a spí se mi v něm dobře.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od homerisko:

Mě teda bavlněný satén taky moc nenadchnul. Přiše…
@homerisko s timto mohu jen souhlasit-s bavl.satenem od Matejovskeho naprosta spokojenost uz leta. Ale peru dle jejich doporuceni na 40 a vse vc.barev ok.
Odpovědět
Matějovský má boží utěrky a ručníky, skvěle sají a schnou a ručníky jsou moc příjemné na těle. Používám je pořád dokokla a ani to na nich nejde vidět
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?