Kam ukládáte peřiny?

Máme spoustu peřin a polštářů (na zimu péřové, na léto tenké z dutého vlákna k tomu velké polštáře, malé polštářky, peřiny pro návštěvy, deky) a už si vážně nevím rady kam s tím. Kdysi existovaly peřiňáky, ale dneska? Něco mámev šuplících pod manželskými postelemi ale to ostatní musím prostě někde schovat. Jak jste to vyřešily u Vás?. Prosím o rady tipy fotky. Díky moc.
Odpovědět
žádné tipy?
Odpovědět
@kkaccullka mam na to proutěnou truhlu v nohách postele, nevypada spatne a funkci plne...;-)
Odpovědět
@kkaccullka A co to dát do vakuových pytlů, nezabere to tolik místa. Vlastní zkušenost ale nemám.
Odpovědět
@lentilkah vakuové pytle jsme měly, ale vydrželi jen chvíli, unikal mi z nich vzduch a zase nastal problém kam s nima. Ta truhla mně taky napadla, nezní to špatně, asi to bude dost pálka, i když to proutěné asi nebude taková hrůza...akorát já bych asi potřebovala alespoň 4 :) abych to tam narvala. Máte ty peřiny v ložnici? Napadlo mně je dát do šatny, budeme mít udělanou šatnu z jednoho pokoje. Nebo na půdu?
Odpovědět
@xmarg04 dobrý nápad a kolik se tam těch peřin vleze? do jak velké truhly?
Odpovědět
Vakuové pytle v úložném prostoru gauče v obýváku. Již to praktikuji několik let a problém nemám ;-)
Odpovědět
@lady_giraffe nemáme úložné prostory v gauči, ach jo........ a ty pytle Vám vydržely? mně utíkal vzduch a po roce jsem je musela vyhodit
Odpovědět
@kkaccullka ukládáme do úložného prostoru v postelích
Odpovědět
já jsem překvapená, že máte více peřin...to my nemáme, jedny zimní a v létě spíme pod prostěradlem =-) možná bych to měla přehodnotit, ale zatím nám to takto vyhovovalo
Odpovědět
@kkaccullka my máme velký starý lodní kufr, který je zrestaurovaný a dáváme tam peřiny deky atd.
Odpovědět
Profilova fotka
vše mame rozložené bud na postelích nebo pod postelema v šupletech či dokoupených uložných prostorach z ikea. Ale my toho teda nemame tolik. Máme celoroční peřiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Moji rodiče měli ložnici na míru a za čelem manželské postele, přes celou šířku, byla velká "truhla" na peřiny. Já takovou věc postrádám a tak mám peřiny v peřináči (ještě se dají sehnat) a část v jedné nepoužívané skříni.
Odpovědět
Článek se načítá
@kkaccullka Ahoj, mám dvě peřiny v jednom pytli,plus několik polštářů. Daný pytel používám minimálně 3 roky a žádný problém. Normálně funguje..
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka jo,též máme dost peřin...vlastně nechápu,jak někdo dokáže žít celoročně s jednou...:-D,což je třeba můj syn..takže já i manžel máme každý své 2-3 polštáře,letní i zimní peřinu,2 máme pro návštěvy,do zálohy i deky...své máme v úložném prostoru postele a ten zbytek v šatně,úplně nahoře ve skříních v IKEA obalech..
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka a na peřiňáky mám averzi z dětství...měli jsme je doma,měla je babička doma,teta,děda,byly na chatách a každé ráno se do nich cpalo jednou tolik peřin,než byl schopen peřiňák pojmout a stále z nějakého rohu minimálně jedna peřina vyčuhovala a nešel zavřít...asi jsme nějak rodově zatížení na dostatek(přebytek) peřin v domácnosti.. ;-)
Odpovědět
@kkaccullka Zimní/letní přikrývky a taky jednu francouzskou mám zavakuované v nástavci šatní skříně v ložnici. Pokud si pořídíš kvalitní pytle, tak se dostaneš na 1/4-1/3 objemu. Deky máme v obýváku v sedačce, protože tam je používáme. Peřináč jsem měla ráda, ale teď žádný nemáme, nějak na něj není místo. Ale do dětského pokoje ho asi pořídíme, až budeme dělat celý nový na míru.
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka taky máme hodně peřin a mám je v úložném prostoru a přemýšlím, že nechám vyrobit obří peřiňák. My jsme vždycky měli doma peřin strašně moc a všichni jsme dostávali do výbavy aspoň čtyři peřiny + duchnu a mamina na to mě udělaný v ložnici speciální regál až do stropu.
Odpovědět
my jsme koupili velké plastové krabice a zašoupli pod postel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?